forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 39

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/11/2010 : 23:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

pusti ljude da se ispricaju , mozda bi i kafa koja mogla leci :)

ma kakva kava,naličemo se a onda poubijat kao i obično

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 13/11/2010 : 23:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by feka82

pusti ljude da se ispricaju , mozda bi i kafa koja mogla leci :)

ma kakva kava,naličemo se a onda poubijat kao i obično

u pravu si , onda izljubiti ko najrodjeniji jer to je balkan mi pricamo i kupujemo to nam je zajednicko svima i uvijek cemo kupovati samo sto je sada problem sto imamo da proberemo pa se pohasili i svasta zamjeeramo , a da postoji samo VC ljuljuskali bi ga ko malu bebu , ne bi dali da mu dlaka padne sa glave neka nama stripova , a svko ce probrati sto hoce

feka
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 00:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Vidiš, problem je što se po tvojim postovima može zaključiti da je ovo izdanje katastrofalno, a realno nije. Tebi se ne sviđa i to je sasvim u redu, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali nekome drugome se sviđa a po komentarima ljudi sa početka topika, mislim da su oni kojima se sviđa itekako u većini

Pa u sustini, samo je razlika u oku posmatraca.
Ocekivao sam vise i razocaran sam.
Kum je pre par sati svratio po svoj primerak i zadovoljan je.
Al' se nismo poklali, niti mi je prebacivao da trosim pola necije socijalne pomoci na neko izdanje (to je ono sto me nervira, pricamo o nekom izdanju i onda krenu poredjenja umesto da se gleda samo to izdanje za sebe kao takvo).
Naravno, ovo se ne odnosi na tebe vec na onog ko je krenuo s takvim glupostima. Kum mi nije zavirivao u novcanik i nije mi predlagao da prodam Kolorce da pomognem gladne u Africi, popili smo kafu, prokomentarisali oba izdanja i lepo se pozdravili

Uostalom, nema brige, od dvojke ne komentarisem jer nemam nameru da nastavim s kupovinom.
Ovo sam platio i prokomentarisao onako kako ja to vidim
Moglo je bolje ali nije, zadovoljna vecina ce nastaviti s kupovinom, ja necu i toliko

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/11/2010 : 00:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

... zadovoljna vecina ce nastaviti s kupovinom, ja necu i toliko

Predomislićeš se kada izađe dvojka

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/11/2010 : 00:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

... eventualno trojka

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 01:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Ma jok, prelomio sam. A ti bar znas koliko mi je tesko da ne uzimam bilo koje izdanje Texa.
Jedino ako ne reprintuju kao KI Zagora 1 i 2, pa isprave neke stvari. Ili ako mozda deo tiraza bude u HC, onda bih uzeo sigurno.
Mozda me iznenade, ali ne verujem

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/11/2010 : 01:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Ma jok, prelomio sam. A ti bar znas koliko mi je tesko da ne uzimam bilo koje izdanje Texa.
Jedino ako ne reprintuju kao KI Zagora 1 i 2, pa isprave neke stvari. Ili ako mozda deo tiraza bude u HC, onda bih uzeo sigurno.
Mozda me iznenade, ali ne verujem

pih i ti sebe zoveš fanom Texa Willera. De pogledaj kako pravi Zagorovi fanovi ne propuštaju nijedno njegovo izdanje.
Mjenjaj nadimak odmah
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 02:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

pih i ti sebe zoveš fanom Texa Willera. De pogledaj kako pravi Zagorovi fanovi ne propuštaju nijedno njegovo izdanje.
Mjenjaj nadimak odmah

A jbg, od njih nema zagrizenijih
Mi smo malo umereniji
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/11/2010 : 09:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
malo umereniji? ....da to dolazi sa godinama...pogotovo Karson je...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2980 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 14/11/2010 : 10:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ovo izdanje omogućava srazmeran odnos uloženo - dobijeno. Ovo je jedini način da ljudi pribave izdanja Teksa, Mister Noa, možda i Martija od prvog broja po nekoj razumnoj ceni, jer iskreno, Libelusova izdanja su preskupa za veliku većinu ljudi na ovim prostorima, uključujući i mene. A nisam oženjen, nemam dece, imam i više nego dobru platu za BiH prilike, ne plaćam kiriju...
Iako sam što kažu zagriženi Zagorov fan ne uzimam ni KI jer mi je preskupo, a još mi ionako nedostaje 5 brojeva Extra izdanja da kompletiram.
Meni nije bitna forma, već sadržina. Normalno izdanje treba da bude odrađeno profesionalno, ako se neka izdavačka kuća profesionalno bavi izdavanjem stripova i nedostajuće stranice, slab otisak i slično moraju da se reše.
Možda su jedino trebali da u ovom izdanju smanje broj stranica na nekih 450 maksimalno, a da ubrzaju ritam na 4 godišnje. Time bismo dobili manje kabasto izdanje, a na godišnjem nivou koji broj više (originalno gledajući).
Nadam se da će se ovo izdanje prodavati, mada je potrebno malo promocije, jer dosta ljudi ne prati forume, pa možda i ne znaju za ove knjige.

Znači ko hoće i može, ima u čemu uživati, u smislu ovih izdanja od VČ.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 10:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Možda su jedino trebali da u ovom izdanju smanje broj stranica na nekih 450 maksimalno, a da ubrzaju ritam na 4 godišnje. Time bismo dobili manje kabasto izdanje, a na godišnjem nivou koji broj više (originalno gledajući).

Eto, toliko je bilo dovoljno da svi budu zadovoljni
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7970 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/11/2010 : 10:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
nema nista dok bernard ne izbaci zagora na 1400strana za 1400din.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/11/2010 : 11:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Meni za ovih deset strana rasprave jos nije doslo do glave: sta zapravo NE valja kod ovog izdanja?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Zok
New Member

Bosnia and Herzegovina
121 Posts

Member since 02/10/2010

Posted - 14/11/2010 : 11:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zok a Private Message  Reply with Quote
Skupo i debelo,u najkracem.
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 14/11/2010 : 11:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Meni za ovih deset strana rasprave jos nije doslo do glave: sta zapravo NE valja kod ovog izdanja?

Očigledno ne valja to što uopšte postoji, ili što Blažina nije opičio neki naslov Texu preko dupeta, ili to što su se ljudi razočarali da je Tex u prvim epizodama tako "debeo", ili što ima kolorne naslovnice unutra, ili što ima sva slova Ž, ili... dopiši po svom izboru.
Za pravog forumaša i kolekcionara nikad ne nedostaje argumenata za raspravu Ovo je samo hronologija falinki ovog i nekih prošlih izdanja, a za buduće ćemo se tek naslušati. Stojim pri svom da mi ipak zaslužujemo samo vesele devedesete i jedan veliki MRAK na strip sceni. Tada bi apetiti i dupeta bila zadovoljena. VALJDA?
Da se razumemo nisam uzeo ni ne planiram da uzimam Tex (MN da) tako da ni u kom slučaju ne branim izdanje, izdavača, koga god već. Nego samo kao objektivni posmatrač sa strane gledam ovu, po meni nepotrebnu, glupu i toliko puta prežvakanu temu. Uvek je bilo 100 ljudi 100 ćudi i normalno je da ne mogu svima ukusi da budu isti i svako ima pravo na svoje mišljenje. Ali kolege forumaš ipak treba znati kada stati, prekinuti i za pojas zadenuti
Radujmo se što imamo nova izdanja i mogućnost biranja šta će ko da uzima. Sve ostalo je čisto sviranje q...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/11/2010 : 11:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

Skupo i debelo,u najkracem.

salis se, zar ne?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/11/2010 : 12:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Da je bilo na manje strana, žalili bi se što ih nema više.

Ti Tekse si se uhvatio za jednu izrečenu stvar i držiš se nje zato što nemaš argumenata.
Nabroj sve stavke po kojima je ovo izdanje katastrofalno, nije vredno tih para, etc.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 12:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Da je bilo na manje strana, žalili bi se što ih nema više.

Ti Tekse si se uhvatio za jednu izrečenu stvar i držiš se nje zato što nemaš argumenata.
Nabroj sve stavke po kojima je ovo izdanje katastrofalno, nije vredno tih para, etc.

Da je bilo na manje strana bilo bi lepse, ili da su korice duze i sire od knjiznog dela kao sto je to slucaj kod KIDD ili KIZ.
Onda ne bi izgledalo ovako kabasto i ruzno. Pazi, sve ostalo je odradjeno dobro, otisak solidan (bolji nego u vecini kiosk izdanja), naslovne u boji, dizajn solidan (nije se mnogo eksperimentisalo i nema Blazine).

U afektu se i pretera, a ja sam ocekivao mnogo vise i ostao razocaran. I ostajem pri tome da ga necu dalje uzimati jer mi je jedini motiv bio kolekcionarski zato sto mi je Tex na prvom mestu sto se tice stripova. A ovakvo izdanje ne ispunjava moje kriterijume u toj meri da bih duplirao izdanje (jer uzimam i Texa u koloru).
Ipak, izdanje nije katastrofalno i u skladu je sa cenom koju mogu da ostvare ljudi koji imaju 30 % popusta. Eto, toliko mozda vredi i ni dinar vise.

A ajde sad ti meni objasni jednu stvar ako si raspolozan?
Kako niko od vas koji ste krenuli vredjanjem da branite ovo izdanje nije primetio da sam x puta pohvalio izdanje Talicnog i na ovom i na DW forumu.
Da nemam zamerki ni na korice, otisak, prevod - a nemam zato sto ih je nemoguce naci.
Talicni VC je deset puta bolje izdanje od hrvatskog koje se ne uklapa po sirini ili visini (relativno cesto), gde prevod nije ni izbliza smesan kao u izdanju VC. Naravno, to je radio legendarni Dimitrijevic, a dizajn mozda neki njegov rodjak (isto Dimitrijevic).

Kako je to moguce ako imam nesto protiv VC kao izdavaca?
Valjda je potpuno jasno onima koji nisu oslepeli od besa da ovde kritikujem odredjeno izdanje, ne srpsko ili hrvatsko, cak ne ni izdavaca, vec samo to konkretno izdanje od koga sam ocekivao mnogo vise.

Ovako vise nema sanse da imam Texa u c/b varijanti kakvo bih zeleo jer to vise niko nece moci da odradi(a ni smeti da se upusti u takav rizik) ni kod nas, ni kod Hrvata.
Eto, to je to.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/11/2010 : 13:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ovo je tema o Teksu, ne o Taličnom.
Kako da kod stripa mekih korica te iste korice budu šire i duže?
Onda bi se žalili kako se to savija, strip ne izgleda lepo i sl.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/11/2010 : 13:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
I prekini s tim forama, tipa "onaj je ovo", "oni koji su takvi" i sl.
Imenuj, nemaš čega da se plašiš.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 14:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

I prekini s tim forama, tipa "onaj je ovo", "oni koji su takvi" i sl.
Imenuj, nemaš čega da se plašiš.

Slusaj, ne imenujem bas zato da ne bih gubio vreme na rasprave sa nevaspitanim klincima
Jer kad imenujem onda se uvlacim u bespotrebne rasprave sa onima koji ne zasluzuju moje vreme. A evo ovaj put se to desava i kad ne imenujem.
Dakle, nemam problem s tim da imenujem bilo koga i ne lupaj gluposti vise

Moje misljenje je da je Tex mogao da se odradi puno bolje i tacka.
I mozes da trubis do ujutru a da mi ne promenis misljenje.
Za mene je rasprava zavrsena a ti nastavi s glupostima o socijalnoj pomoci i slicno.
Mene ne interesuju takve gluposti, ovde se pricalo o Texu VC a ne o drugim izdavacima. A ti si u raspravu uvlacio i cenu Kolorca i moje finansije i koliko bi to iznosilo od necije socijalne pomoci
I ti posle imas obraz da kazes da je ovo topic o Texu a ne o Talicnom???
Zato nadji nekog drugog ko ima volje da se bakce sa klincima koji nisu iz kuce poneli ni osnovno domace vaspitanje i ulecu u raspravu recima da su ovde ljudi ili bez mozga ili bez srama.
Ti si taj koji nema ni mozga, ni srama, ni vaspitanja
Zato odjebi, za mene je ovo lose uradjeno izdanje koje izgleda kao telefonski imenik i nikom koga poznajem necu preporuciti da ga kupi ukoliko ne planira samo da ga procita i baci.

Ja zavrsio i preporucujem toplo da prekines sa prozivanjem po finansijskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.
Nadji nekog drugog koga ces da ubedjujes u gluposti a od mene se otkaci
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 14:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
I za sve ostale kojima se ne svidja moje misljenje o VC Texu jos jednom kratko i zavrsavam pod uslovom da me ne prozivate vise i uvazite da je to moje misljenje - svidjalo se to nekom ili ne

Preglomazan, kabast, vizuelno ruzan - meni dovoljno da ga ne kupujem a oni kojima se svidja nije uskracena mogucnost kupovine zbog mog misljenja.
I mogu da krenu sa hvalospevima kao sto sam ja sa kritikama bez bojazni da cu da osporavam njihovo zadovoljstvo ovim izdanjem koji god razlozi za to bili.
Eto toliko od mene
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 14/11/2010 : 14:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Ne vidim cemu bre tolike rasprave ni oko cega.

@Tex Willer
Razumem zasto ti se ne svidja izdanje.Imas libellusove knjige u boji.Cak i da ih imas u crno beloj varijanti,vise bi ti se svidele.Sto je i opravdano.Ja imam sve libellusove knjige pilota i sigurno necu da ga uzimam od veselog pa kako ga god urade.To i nije bila poenta ovog izdanja kako se meni cini nego je poenta bila da ga recimo kupim ja kome tex nije primaran i koji ne moze da da (u ovom slucaju 7000 dinara )da bi u libellusu imao sve one epizode koje su u prvoj knjizi veselog.Ili ne zeli da da.Tako ce isto i ako pilota odrade slicno da bude namenjen onima koji nemaju da daju 1650 dinara za 2 epizode pilota u libellusovoj knjizi.I uopste ne kapiram cemu 5 strana rasprave.Ja licno mislim da ce retko ko,ko poseduje poput mene prvih 90 i nesto epizoda u libellusu sad da to kupi i od veselog pa sve da knjiga kosta 700 dinara.Ali isto tako znam mnoge ljude koji nisu imali para da pocnu sa libellusovim pilotom,ili su zbog besparice morali da odustanu.Takvi ljudi ce biti jako obradovani novoizlazecem pilotu,kao sto ih ima i mnogo njih koji su se jako obradovali ovom texu o kome govorimo.
I zato:Kome se svidja kupice,kome se ne svidja nece,ko se zajebo,kupio pa se razocarao,prodace.
I ne vidim razlog za medjusobnim napadanjima.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7970 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/11/2010 : 14:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
kreso,ti ocigledno zelis da te neko isamarise.
juce sam lepo zapoceo pricu o debelom texu,ali si ti zapoceo bespotrebnu kampanju protiv onih koji imaju neku zamerku.
naveo sam propuste,koji se mogu ispraviti,i nisu strasni!
na sve to,poceo si da se ponasas bahato,u domenu svrce i paje patka.
vidim da ti sad smetaju oni koji cene kvalitet,tj skupa izdanja!a sto bre kreso,pa i oni su ljudi kao i ti.neko je vec pmenuo-100ljudi-100cudi!
meni se ovo izdanje svidja,i kupovacu ga!ako v.c dolepi izmedu rikne i stranica parce platna,onda ce biti jos bolje.ako ne,nikom nista.
eto ovim recenicama sam zapoceo svoje postove,ali se uvek nadje neko da to preuvelica.
kad se vidimo,ima da se ispricamo o svemu,pa i o debelom texu.a kad tad cemo da se sretnemo.pozdrav kresicu.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 14:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Ne vidim cemu bre tolike rasprave ni oko cega.

@Tex Willer
Razumem zasto ti se ne svidja izdanje.Imas libellusove knjige u boji.Cak i da ih imas u crno beloj varijanti,vise bi ti se svidele.Sto je i opravdano.Ja imam sve libellusove knjige pilota i sigurno necu da ga uzimam od veselog pa kako ga god urade.To i nije bila poenta ovog izdanja kako se meni cini nego je poenta bila da ga recimo kupim ja kome tex nije primaran i koji ne moze da da (u ovom slucaju 7000 dinara )da bi u libellusu imao sve one epizode koje su u prvoj knjizi veselog.Ili ne zeli da da.Tako ce isto i ako pilota odrade slicno da bude namenjen onima koji nemaju da daju 1650 dinara za 2 epizode pilota u libellusovoj knjizi.I uopste ne kapiram cemu 5 strana rasprave.Ja licno mislim da ce retko ko,ko poseduje poput mene prvih 90 i nesto epizoda u libellusu sad da to kupi i od veselog pa sve da knjiga kosta 700 dinara.Ali isto tako znam mnoge ljude koji nisu imali para da pocnu sa libellusovim pilotom,ili su zbog besparice morali da odustanu.Takvi ljudi ce biti jako obradovani novoizlazecem pilotu,kao sto ih ima i mnogo njih koji su se jako obradovali ovom texu o kome govorimo.
I zato:Kome se svidja kupice,kome se ne svidja nece,ko se zajebo,kupio pa se razocarao,prodace.
I ne vidim razlog za medjusobnim napadanjima.

Pazi, apsolutno se slazem s tobom. Ali si sve sto imao da kazes rekao na jedan civilizovan nacin i fino obrazlozio.

A ne mogu da ne reagujem kad neko upada u raspravu recima "ili nemaju mozga ili nemaju srama", kad mi neko zaviruje u novcanik i objasnjava da li je meni nesto skupo.
Ja znam sta mi je skupo i gde su granice do kojih sam spreman nesto da platim.

Slazem se da je dobro sto je dobar deo kupaca dobio pocetne epizode Texa po pristojnoj ceni i da je LB varijanta daleko skuplja.
Ali kao zagrizen fan ja sam zeleo da imam i crno/belo izdanje kvalitetno uradjeno. Izneo sam svoje misljenje da nije dobro odradjeno izdanje i odmah krecu pljuvaci.
Zao mi je sto necu da imam i Texa u c/b varijanti, jer sam zeleo obe.
Nisu ispunjena moja ocekivanja, odustajem od dalje kupovine i drago mi je da je bar dobar broj ljudi zadovoljan. Kako god da je uradjeno neko bi bio nezadovoljan necim (cenom, formatom, otiskom, dizajnom...).
Ovaj put se zalomilo da sam to ja.
Ostalima zelim prijatno citanje i uzivanje u pocetnim epizodama mog omiljenog junaka
Go to Top of Page
Page: of 39 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000