Vecinu ovih prvih Teksovih epizoda imam u izdanju "Zlatne serije",i ne bih ih otudjio nizašta na svetu. Ali,ove knjige na tolikom broju strana i sa hronološkim redom izlaženja su pun pogodak! Pravi ukras kolekcije.
Jedno pitanje za ljubitelje Texa. Koju priču iz dosadašnjih VČ izdanja biste mi preporučili? Za sad imam samo br. 18 "Kiša"
Pored Kise sigurno i 23-25 Crvene Vukove, mozda (samo mozda) 11-12 Povratak u Kalver Siti (verovatno vise za okorjele Texove fane zbog "veze" na Sampiona rodea), a 1-4 Mefista vise samo zbog crteza, sigurno ne scenarija.
I da, LU ima vise dobrih prica. Sigurno jos neko vreme, barem dok VC ne izgura do... kad tad.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Originally posted by Poli Pored Kise sigurno i 23-25 Crvene Vukove, mozda (samo mozda) 11-12 Povratak u Kalver Siti (verovatno vise za okorjele Texove fane zbog "veze" na Sampiona rodea), a 1-4 Mefista vise samo zbog crteza, sigurno ne scenarija.
Vukovi imaju jako los/potpuno iritirajuci zadnji nastavak, koji mi je povukao na dole celu seriju. Mefisto svakako nije sreca, al mi je eto zabavan. Takodje ima glup kraj, al mi nije patetican. I generalno nisam fun Mefista, tako da me bas briga sto je Nizzi pljuno na legendu.
Ok, hvala vam. Verovatno ću uzeti te Crvene Vukove za početak, a posle ću videti, možda nešto od Ludensa. Texa nisam čitao sigurno 15ak godina, od poslednjeg ZS kojeg sam pročitao, tako da sam sada pre svega zainteresovan za po neku nasumičnu epizodu.
Ludens pocinje od nekog broja originalne numeracije i ide redom... Veseli isto... pa sta ti se zalomi... u 103 broja dalmacije ludensa ima boljih epizoda nego u dosadasnjih 28/29 veselog... tako da je glupo raspravljati na temu ko je od izdavaca bolji... a da je tex los strip znamo svi... vec 60 godina hiljade ljudi kupuje los strip... koji je svakim novim brojem sve losiji i losiji... ko razume shvatice...
... a da je tex los strip znamo svi... vec 60 godina hiljade ljudi kupuje los strip...
Vidiš, ja to još nisam uočio!! Nadam se da ti je lijepo kad si uvidio kako tisuće ljudi kupuju nešto što ne valja, a ti znaš da si u pravu i da oni griješe!? Bravo!
... a da je tex los strip znamo svi... vec 60 godina hiljade ljudi kupuje los strip...
Vidiš, ja to još nisam uočio!! Nadam se da ti je lijepo kad si uvidio kako tisuće ljudi kupuju nešto što ne valja, a ti znaš da si u pravu i da oni griješe!? Bravo!
U pitanju je ironija, combo je na strani Texa. Covek voli i novije radove Nicija.
U pitanju je ironija, combo je na strani Texa. Covek voli i novije radove Nicija.
hrv... stay true and gold... idemo dalje... vezano za texa, ocene na recenzijama raznorazne... tesko se dobija stotka... znaci da su kriterijumi visoki... a dugotrajnost texa dovoljno govori sve... trziste ne mozes zajebati...