forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 02/09/2011 : 00:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac

Evo naš Veseli četvrtak postavio sliku stripa na darkwwod forumu.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/09/2011 : 01:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
suvise je to stranica za jedan strip, narocito u takvom povezu... to nije za citanje, to je da kupis i stavis na policu ... ili da kupis 2 :)
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 02/09/2011 : 02:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Zbog Zagora treba izmisliti sterilan Sex,no touch.
Prilikom kontakta sa stripom moze doci do ozbiljnog strip ostecenja i tom prilikom brrrr.....
Ma jednostavno kupicu strip, procitati ga pa sta bude.Mada veoma je vredan ,veoma.....

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 02/09/2011 : 03:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, OP ide bar u 10000, sta vam je?
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 02/09/2011 : 05:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ma malo sam bio ironican nadam se da se ne ljutite.
Ponekada mi se smuci ono zivim i umirem za Zagora,nista pi...,nista porodica,Zagor,Zagor skoro Erotski odnos.Neki me ovde podsecaju na onog debelog lika iz Simpsonovih.
I sam imam gomilu Zagorovih stripova i preko toga jos gomilu njihovih reprinta a onda reprinte na reprint.Uglavnom svaki strip citam opusteno i jebe mi se da li ce se raspasti.Nikada nisam imao problema sa time niti sam ja bilo koji strip upropastio,uglavnom su to uradili likovi kojima bih pozajmio strip.
Volim Zagorove stripove od rodjenja ali on je obicna nula za stvarni zivot,uzivam u pricama ali nemogu u odvalama tipa Zagor ovo Zagor ono.
Sve manje ljudi voli stripove kao stripove a koliko vidim pola ljudi razmislja o sitnicama i glupostima prica se ponekada uopste i ne pominje.
I da, a da ozenimo Zagora vreme mu je !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/09/2011 : 08:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
mislio sam da su svi klasici 25, nisam znao da je ovaj zadnji poskupio. dosad su klasici, bez obzira na broj stranica imali približno iste cijene.
quote:
Originally posted by acestroke

@adriano:
Pa onaj novi Klasik "Ocean" ti ima 125 stranica MANJE nego ova epizoda, a kosta oko 40 kuna. Mislis da bi cijena ostala ista ako povise broj stranica od 388 do 513? Ja mislim da ne bi.
:)

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/09/2011 : 10:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Ponekada mi se smuci ono zivim i umirem za Zagora,nista pi...,nista porodica,Zagor,Zagor skoro Erotski odnos.Neki me ovde podsecaju na onog debelog lika iz Simpsonovih.
...

Volim Zagorove stripove od rodjenja ali on je obicna nula za stvarni zivot,uzivam u pricama ali nemogu u odvalama tipa Zagor ovo Zagor ono.
Sve manje ljudi voli stripove kao stripove a koliko vidim pola ljudi razmislja o sitnicama i glupostima prica se ponekada uopste i ne pominje.

U pravu si milion posto, drugar. I meni je dopizdilo filozofiranje

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 02/09/2011 : 10:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Ja vise uopste ne citam topice koji se odnose na nova izdanja VEC-a, jer se sva prica svodi na Blazinu, dizajn i prevod naslova, a kod OP-a i izbor naslovnice.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/09/2011 : 12:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by duck

Ja vise uopste ne citam topice koji se odnose na nova izdanja VEC-a, jer se sva prica svodi na Blazinu, dizajn i prevod naslova, a kod OP-a i izbor naslovnice.

A dobro... zašto ne pisati i o tome?
Bitno je samo biti uljudan prilikom komentara a kada se izbaci samo naslovna nekog reprinta ili novog stripa logično je da se više raspravlja o izdanju nego o priči. Slažeš se ?

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/09/2011 : 13:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I sam imam gomilu Zagorovih stripova i preko toga jos gomilu njihovih reprinta a onda reprinte na reprint.Uglavnom svaki strip citam opusteno i jebe mi se da li ce se raspasti.Nikada nisam imao problema sa time niti sam ja bilo koji strip upropastio,uglavnom su to uradili likovi kojima bih pozajmio strip.
I da, a da ozenimo Zagora vreme mu je !!!!!

Pogodak u srž
Ova priča je toliko dobra da ne bi ni trebali spominjati dizajn i slične sporedne stvari... Ok, jasno da naslovna prodaje strip ali ova se može prodati i bez nje...
I ja mislim da sve više ljudi voli skupljanje stripova od njih samih, a tu nema onog pravog gušta... Kakvo čitanje, kakve priče, bitno je samo da je glancer i da dobro stoji na polici...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/09/2011 : 13:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ako je bitno čitanje zašto bi ga oni kupili koji su ga već pročitali?malo danas ljudi kupuje strip radi čitanje već su to 99%kolekcionari i trgovci a i izdavači znaju to pa su im se prilagodili osim blažine

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/09/2011 : 13:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
bah... kome to treba pored ovog

šalim se, dakako.
cijena je iznimno povoljna, samo ce valjda imati barem solidan otisak, sve stranice na broju i slicne "sitnice".
ako to bude u redu, blazina je nebitan.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/09/2011 : 14:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

ako je bitno čitanje zašto bi ga oni kupili koji su ga već pročitali?malo danas ljudi kupuje strip radi čitanje već su to 99%kolekcionari i trgovci a i izdavači znaju to pa su im se prilagodili osim blažine

Zato što nas je većina čitala krnje Dnevnikovo izdanje, ovo će za mene biti kao da ovo čitam prvi put
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 02/09/2011 : 19:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

...

U pravu si milion posto, drugar. I meni je dopizdilo filozofiranje

Na nekoliko REJSOVIH postova koje sam pročitao mogu samo dodati:

+1

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 02/09/2011 : 19:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

bah... kome to treba pored ovog

šalim se, dakako.
cijena je iznimno povoljna, samo ce valjda imati barem solidan otisak, sve stranice na broju i slicne "sitnice".
ako to bude u redu, blazina je nebitan.

Ludilo.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/09/2011 : 22:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

suvise je to stranica za jedan strip, narocito u takvom povezu... to nije za citanje, to je da kupis i stavis na policu ... ili da kupis 2 :)

Mislim da nisi u pravu, jer su dečki iz VČ pokazali da znaju kako se to radi i na puno debljim knjigama (Mister No biblioteka).
A ova opcija da kupim 2, pa jedan samo na policu... Mislim da ću to i napraviti, nije mi uobičajena praksa ali ovaj strip je "ono nešto"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/09/2011 : 22:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@velka031:
Pa mozes ovo izdanje upotrjebit samo za citanje, a onda kad ove sveske izadju u LudEx izdanju sa svim naslovnicama, za 6 ili 7 godina, onda te stavis na policu kao 'kolekcionarske' sveske.
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 02/09/2011 : 22:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Mislim da nisi u pravu, jer su dečki iz VČ pokazali da znaju kako se to radi i na puno debljim knjigama (Mister No biblioteka).
A ova opcija da kupim 2, pa jedan samo na policu... Mislim da ću to i napraviti, nije mi uobičajena praksa ali ovaj strip je "ono nešto"

Potpuno si u pravu.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2011 : 23:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ce izadje neki zagor ovih dana a da ga ne olajes ? :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 02/09/2011 : 23:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Ma izgleda da on obožava Zagora, samo se pravi, u stilu: Nisam ja odavde. Ko je taj Zagor? ... Ma ništa to ne valja...
... a potajno, na tavanu ima celu kolekciju.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/09/2011 : 23:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
e sad ... ja ispadam najgori ... pa zar nisam u pravu ... zar nije bilo bolje da je ovo izaslo u 2 sveske i taman bi mogla da se stavi i ona neobjavljena naslovnica.
A ako aludiras na moj post u vezi onog kolekcionarskog izdanja, ja ga nisam olajavao drugi su, ja sam samo konstatovano da je dobro sto sam ostao veran VC kolekcionarskom izdanju ... otkud znam, idalje mislim da su ovi iz VC trebali malo istrazivati ukus kupaca i kolekcionara i uzeti to u obzir, u njihovom interesu je da im kupci budu zadovoljni
:) :) :) i de mene nadje pored svih dezurnih olajavaca ovde :)
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/09/2011 : 23:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma izgleda da on obožava Zagora, samo se pravi, u stilu: Nisam ja odavde. Ko je taj Zagor? ... Ma ništa to ne valja...
... a potajno, na tavanu ima celu kolekciju.

ako mislis na mene ? ... nemam ja na tavanu kolekciju zagora, ja to drzim na policama, lepo u italijanski kesicama, svih 1300 i nesto primeraka zagorovog stripa koje posedujem ako ne verujes svrati slobodno da vidis ...
de bre mene nadjoste ljudi

Edited by - andjelt on 02/09/2011 23:32:18
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/09/2011 : 23:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Da li si ti kupio taj Mister No biblioteka ? Ako jesi i ako si ga procitao, verovatno mu se desilo kao i vecini koje sam video da je hrbat popucao i postao ulubljen ... stvarno mislim da toliki broj strana nije za SC izdanje i naveo sam argumente za to
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 02/09/2011 : 23:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Ma nije to sveta knjiga. To je samo strip koji smo svi sa nestrpljenjem očekivali.
Neko je rekao da bi se ovo odlično prodavalo i bez bilo kakve naslovnice.
Recimo ja bih ga i u tom slučaju kupio. Naravno da mi je drago što ima bilo kakvu naslovnicu i naravno da bih voleo da je ona koju je Attila uredio na svom kolekcionarskom izdanju., ali dobro je i ovako.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/09/2011 : 23:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nije to sveta knjiga. To je samo strip koji smo svi sa nestrpljenjem očekivali.
Neko je rekao da bi se ovo odlično prodavalo i bez bilo kakve naslovnice.
Recimo ja bih ga i u tom slučaju kupio. Naravno da mi je drago što ima bilo kakvu naslovnicu i naravno da bih voleo da je ona koju je Attila uredio na svom kolekcionarskom izdanju., ali dobro je i ovako.

aaa to, pa izvini kolega, ja to nisam video, izvinjavam ti se i molim za oprostaj
Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000