Author |
Topic  |
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 27/04/2011 : 11:21:26
|
quote: Originally posted by Attila77
[quote]Originally posted by Bat Baterton
Svaka čast na trudu, ceo projekat izgleda fantastično!  Šteta što je u elektronskoj formi, čitanje stripa na kompjuteru mi nije uživanje.
Pa zato sam i kupio iPad. Puno bolje od citanja na kompjuteru. Ni ja do sada nisam ni jedan kompletnan strip procitao na komjuteru. Volim da legnem, da se odmaram i citam, a moj monitor je previse velik da bi ga odneo u krevet. 
Koji program koristiš na iPadu za čitanje stripova? |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
Nathan Summers
Starting Member

25 Posts
Member since 13/10/2009 |
Posted - 27/04/2011 : 11:28:28
|
quote: Koji program koristiš na iPadu za čitanje stripova?
Moja preporuka: Bookman. Free je i izgleda potpuno kao iBooks. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17084 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 27/04/2011 : 16:54:53
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by velka031
Poslije ove priče klincu od 7 godina više nije bilo pomoći, navukao se doživotno na Zagora  
Hajde,hajde..Nemoj se još predati

|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22358 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 27/04/2011 : 16:57:11
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by ---dp---
Odlicno kolorisano... Nego, nisam pratio ovaj topic od pocetka a treba vremena za iscitavanje 31 stranice - da li je Burattini ili neko iz Bonellija video bilo koji od kolora koje si uradio (mislim na naslovnice iz ovog serijala, dakle ovu, zatim "Dvojnik", "Obracun" i ostale)? Jasno je da je njihov koncept kolorisanja Zagorovih naslovnih strana nesto drugaciji (nema sencenja), dok su Brazilci u jednom serijalu preterano sencili. Ovo kako si ti sve uradio je nekako bas po meri i mislim da treba Burattiniju pokazati
I ja sam predlozio da se nekoliko skenova posalje Burencetu. Ko zna...
Pa ko ima njegovu adresu da mu pošalje? Ja ne bi uopšte bio protiv da on vidi ove stvari ... to bi bilo super, ko zna možda će mu se svideti ...
... samo da ne dođe u Kaliforniju da me uhapsi!!!!   
Ne znam da li postoji mogucnost da ga preko bloga kontaktiras http://morenoburattini.blogspot.com/
mozda bi mogao pitati Markosa za kontakt, on ga licno poznaje. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17084 Posts
Posted - 28/04/2011 : 19:36:52
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by ---dp---
Odlicno kolorisano... Nego, nisam pratio ovaj topic od pocetka a treba vremena za iscitavanje 31 stranice - da li je Burattini ili neko iz Bonellija video bilo koji od kolora koje si uradio (mislim na naslovnice iz ovog serijala, dakle ovu, zatim "Dvojnik", "Obracun" i ostale)? Jasno je da je njihov koncept kolorisanja Zagorovih naslovnih strana nesto drugaciji (nema sencenja), dok su Brazilci u jednom serijalu preterano sencili. Ovo kako si ti sve uradio je nekako bas po meri i mislim da treba Burattiniju pokazati
I ja sam predlozio da se nekoliko skenova posalje Burencetu. Ko zna...
Pa ko ima njegovu adresu da mu pošalje? Ja ne bi uopšte bio protiv da on vidi ove stvari ... to bi bilo super, ko zna možda će mu se svideti ...
... samo da ne dođe u Kaliforniju da me uhapsi!!!!   
Kada se usporedi s tvojim radovima, trebalo bi njega uhapsiti  |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 28/04/2011 : 20:00:23
|
quote: Originally posted by PAJDO
[quote]Originally posted by Bat Baterton
Svaka čast na trudu, ceo projekat izgleda fantastično!  Šteta što je u elektronskoj formi, čitanje stripa na kompjuteru mi nije uživanje.
Pa zato sam i kupio iPad. Puno bolje od citanja na kompjuteru. Ni ja do sada nisam ni jedan kompletnan strip procitao na komjuteru. Volim da legnem, da se odmaram i citam, a moj monitor je previse velik da bi ga odneo u krevet. 
Koji program koristiš na iPadu za čitanje stripova?
ComicZeal, bracala. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12911 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 28/04/2011 : 22:08:06
|
Koja je razlika u čitanju na iPadu i laptopu? Volim skenirane stripove a nisam vidio iPad pa me zanima. Jel ima neki program za čitanje da se vidi kako se okreću listovi, nešto kao listanje knjige. |
Have mercy |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 28/04/2011 : 22:29:01
|
Na iPadu imas listanje. Za laptop ne bi trebalo, sem ako nemas neki sa touchscreenom. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 28/04/2011 : 23:32:18
|
quote: Originally posted by izivko
Koja je razlika u čitanju na iPadu i laptopu? Volim skenirane stripove a nisam vidio iPad pa me zanima. Jel ima neki program za čitanje da se vidi kako se okreću listovi, nešto kao listanje knjige.

|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12911 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/04/2011 : 16:34:41
|
Vidim, vi neoZS entuzijasti ste sve brži i bolji... Svaka čast! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2427 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 29/04/2011 : 16:58:38
|
quote: Originally posted by DeeCay
Vidim, vi neoZS entuzijasti ste sve brži i bolji... Svaka čast!
Još da nam je para za prava i jedna odličana štamparija pa da nas Bog vidi. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/04/2011 : 17:02:30
|
E onda bi se pokvarili, ovako je bolje, bez para i s puno volje! Pravi fanovski lavovski posao. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 29/04/2011 17:02:47 |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2427 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 29/04/2011 : 17:45:25
|
E onda bi se pokvarili, ovako je bolje, bez para i s puno volje! Pravi fanovski lavovski posao.
I da balimo na Atilline slike. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 29/04/2011 : 17:51:26
|
Poslije ove priče klincu od 7 godina više nije bilo pomoći, navukao se doživotno na Zagora  
problem je u tome što više nema 7 godina... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Posted - 30/04/2011 : 01:04:16
|
quote: Originally posted by Zagor12
problem je u tome što više nema 7 godina...
Jedan off topic reply za tebe Zagor12... Po tvojem avataru primjecujem pa moram komentirati. Nemoj mi reci da tako mlad vec slusas Joy Division? Malo se bojim za tebe jer nisam nikad cuo niti jedan album priblizan njihovom Closer koji bi zasluzio neko upozorenje da njegovo slusanje moze dovesti do zna se cega. (Ja sam mator pa ga izbjegavam.) No srecom citas Zagor pa te on mozda "spasi" tako mladog od tih depresivnih stvari! |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Posted - 30/04/2011 : 01:56:37
|
E onda bi se pokvarili, ovako je bolje, bez para i s puno volje! Pravi fanovski lavovski posao.
Pa i ne mora bas tako biti ... bilo bi lepo da se ovo sve legalno radi. Ja bi u tome puno vise uzivao. Nije da zelim to raditi zbog novca, ali bi bilo lepo omoguciti I ostalim kolekcionarima da imaju ova izdanja ... |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17084 Posts
Posted - 30/04/2011 : 12:23:29
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by Zagor12
problem je u tome što više nema 7 godina...
Jedan off topic reply za tebe Zagor12... Po tvojem avataru primjecujem pa moram komentirati. Nemoj mi reci da tako mlad vec slusas Joy Division? Malo se bojim za tebe jer nisam nikad cuo niti jedan album priblizan njihovom Closer koji bi zasluzio neko upozorenje da njegovo slusanje moze dovesti do zna se cega. (Ja sam mator pa ga izbjegavam.) No srecom citas Zagor pa te on mozda "spasi" tako mladog od tih depresivnih stvari!
Pa ni Zagora više ne čita, "otkrio" je i neke druge stripove, nema mu pomoći  |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40913 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 05/05/2011 : 11:03:36
|
@Attila: Super izgleda korica, pogotovo onaj mjesec, koji se potpuno sjaji i izgleda kao prava nocna mjesecina. Ali sad vidim da su naslovi svake sveske ove price drugciji od ZS izdanja. Kako to da nekad naslove mijenjas, a nekad ostavis potpuno isto, kao u slucaju knjige 'Divovi Dobra i Zla'? |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22358 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/05/2011 : 11:34:32
|
sto se tice naslova mislim da je Attila svaki put odabrao pravu opciju. Ostavio je glavni naslov iz ZS, dok na knjizi pisu tacni prijevodi pojedinih epizoda. U slucaju Zagor protiv Zagora je drugacije, ali i ovdje je pun pogodak, prije svega jer je Dnevnik brljavio i pogresno nazvao prvi susret sa Olafom tako, pa su sami sebi udarili sah-mat kada se zaista pojavila prica sa tim nazivom. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Topic  |
|