Konačno smo završili i sa poslednjim Tim i Dasti stripom koji nije bio objavljen na našim prostorima. Sada slobodno možemo reći da su sve TiD epizode objavljene kod nas.
A sta je to NEOBJAVLJENO sa zadnje strane Tima i Dastija sto ce biti u sledecem broju? Koji je to Zagor?
Konačno smo završili i sa poslednjim Tim i Dasti stripom koji nije bio objavljen na našim prostorima. Sada slobodno možemo reći da su sve TiD epizode objavljene kod nas.
A sta je to NEOBJAVLJENO sa zadnje strane Tima i Dastija sto ce biti u sledecem broju? Koji je to Zagor?
To je francuski Zagor Sakem bez perja.
Njega smo kasnije počeli raditi nego Tima i Dastija i bez obzira što je izašao ranije njegov redni broj je posle ova dva Tima i Dastija. Dosta brojeva posle.
hvala na informormaciji druze.Slobodno postavljaj slike:) A kakva je situacija sa jpeg stripovima? Jer sam ja raspakovao iz cbr i ostalih formata u jpeg jer mi je tako najlakse da ih citam u ACDSee. I za kraj da li je Comic Zeal besplatan i ako nije kolika mu je cena? Ima li nacina da se hakuju ti programi za apple ili sve mora da se plati? Kalendar odlicno izgleda:)
Na žalost ComicZeal nije besplatan, $7.99. No, vredi svaku paru. Stvarno je najbolji App za cbr i cbz fajlove. I ja ga imam na mom iPadu.
Da, iPad se moze veoma lako hakovati (http://www.jailbreakipad2.com/jailbreak-ipad/). Onda možeš SVE App-ove besplatno skidati. Ja sam moj imao hakovan jedno vreme, no nije baš najstabilniji tako. Na kraju kad je iOs5 izašao, ponovo sam se vratio na Apple iOS.
I ovo Specijalno Izdanje Zlatne Serije je zvanično objavljeno! Upravo sam se vratio iz štamparije. Kao što je Marinac na Zoni rekao: Kalendar 1987 - 2012 to je tačno 25 godina. Jubilej.Sretan Božić svima!
Prvo sam pomislio da je to jedna od tvojih 3D prezentacija, a ono prava prekrasna slika! Covjece taj kalendar budi jos vecu nostalgiju nego sami stripovi, valjda zato sto se radi o samom vremenu, tj. njegovom prolasku!
Ako ima članova ovog foruma koji žive u Americi ili Kanadi, i ako želite da nabavite ovaj Zagor kalendar pošaljite mi svoju adresu na email: subotica777@gmail.com, sa "subject": "Zagor Kalendar", pa ću vam poslati besplatni kalnedar (dok ih imam).
Ako ima članova ovog foruma koji žive u Americi ili Kanadi, i ako želite da nabavite ovaj Zagor kalendar pošaljite mi svoju adresu na email: subotica777@gmail.com, sa "subject": "Zagor Kalendar", pa ću vam poslati besplatni kalnedar (dok ih imam).
Pozdrav Attila, Poslao sam ti email, sa subject "Pozdrav iz Kanade" :) Happy Holidays!!!
Ostavi ti jedan kalendar za tvoga prijatelja koji je pozirao za naslovnu stranu i cestitaj mu rodjendadn u ime nas, forumasa.
P.S. Sta planiras sledece da stampas?
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...