Super je ovaj JSA poster na zidu na trećoj slici striparnice u Trstu Ne znan šta bi da da mogu otić jednom u neku striparnicu poput ove sa prve stranice šta je Atilla stavija slike
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Videh sad one fotke sa vrha ove i dna prethodne stranice, samo da lupim komentar - letos sam bio u striparnici, u pitanju je becki COMIC TREFF, kupio sam Gladstone izdanje Life and times of Scrooge McDuck tamo :)))))) (meni jedno od najlepsih izdanja tog stripa)
inace, to je samo jedna od nekoliko (5/6 as far as I have noticed) izvrsnih beckih striparnica!!!!!!!!!! Bec rocks!!!!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Bio sam nedavno u Feb/velj u Bruxellesu,Belgija i prosli tjedan u Saarlouisu u Njemackoj u strip knjizarama,nisam slikao nije bilo potrebe,ali da jesam stavio bih ih ovdje na topik. U Saarlouisu je slicna jako po prostoru na onu od attile77. Imaju izbora na svim jezicima,ali najvise naravno na jeziku zemlje domacina,napravljeno vrlo kvalitetno i u HC. Trazio sam "Storm" na njemackom ali rasprodan.. Da li bilo dobro predloziti i nasima izdavacima "Storma" ili "Mercenaryija" od Segrellesa??? Naravno,sto vise za citati to bolje!!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Navodno za prvog su preskupa prava a drugi je najavljen u integralu od BG.
Dobro znati to,a "storm" je mislim nizozemski strip ,cini se ok crtez i likovi,citao davno u "stripoteci" uvijek u nastavcima,pa odlucio naci komplet,nisam ni mislio uzeti njemacku verziju ,ali tek toliko da usporedim sa holandskim izdanjima (vidio u Bruxellesu) HC,kvalitetno.. Do tada cekamo Bookglobe,ako je najavljeno...tnx za info!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"