Ovo sam gledao jos kao kid pa se ne sjecam bas svega, pa bi molio ako se tko sjeca da mi pomogne sa imenom :)
Ovako ako se ne varam nekakav lik ubija ljude kad zaspu ( ulazi im u snove tako nesto kao fredi kruger ) i onda neka valjda od zrtvi dodje kod nekakavog psihologa koji je odluci hipnozitirati i u snu se kao rijesiti ubojice ( jer ako te ovaj ubije u snu ubije te i zapravo )
znam da pri kraju filma kad su u umu tog mrmana kao hodaju kroz neke hodnike gdje ih nekakve ruke kao pokusavaju ulovit nesto takvo...
idem pogledat, mozda je to to... kazem gledao sam to kao mulac od 6-8 godina... znaci pred jedno 16-18 godina... moguce da je cak i serija bila neka... mozda zona sumraka il na granici moguceg, al nekako mi je u sjecanju ostalo da je film u pitanju
postoji neki rani film sa denis kvejdom, ubistvo u snu ili tako nekako. Kad sam bio klinac to je bio kultni film medju onim piratima u prvim video klubovima. znači treba samo pročeprkati filmografiju D.Kvejda i tu je već taj film negde. Denis je neki tip ektrasens koga vlada angažuje i tako dalje...
Svaka cast momci, Bad Dream nazalost nije taj film, iako ga automatski idem skinut, ovaj Dreamscape mi je presumnjiv, zapravo sam uvjeren da je to to :) hvala
Dreamscape to je vrlo vjerojatno.. Sjećam se u magli tog filma i zapamtio sam ga jer negativca glumi onaj tip koji govori sntologijsku mantru iz "Ratnika podzemlja": "Warriors! Come out to pleeeeijeeeej" :)))