Inače, baš je zanimljivo vidjeti slike ljudi čija imena poznaješ, ali ih ne povezuješ sa licima. Pogotovo crtače - vidiš njihov crtež i formiraš neku sliku osobe, kad ono paf! Izgledaju sasvim drugačije. Npr. Dela Monica, ne bi ga tako zamislio nikad
ovo mi je prvi put da vidim donatelijevu fotografiju..ima li neka iz mladjih dana?
Ovdje je malo mladji...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Ja san kroz zadnjih godinu dana skroz zavolija njegov crtež, jednostavno se ne mogu dovoljno nagledat njegovih epizoda Zagora. Majstor! Makar se mnogi neće složit sa mnon po pitanju ovoga, meni je on jedan od najdražih crtača ikad.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja san kroz zadnjih godinu dana skroz zavolija njegov crtež, jednostavno se ne mogu dovoljno nagledat njegovih epizoda Zagora. Majstor! Makar se mnogi neće složit sa mnon po pitanju ovoga, meni je on jedan od najdražih crtača ikad.
Meni takodjer Ima dosta jednostavan crtez a i zavolio sam ga u ZS izdanjima
Drito, jednostavan i zanimljiv... Njegove me epizode opuštaju s vrimena na vrime. Nekad san baš raspoložen za neke crtače sa puno detalja i tada najčešće povučen kojega od ovih novijih Zagora, šta su izlazili na kiosku kroz zadnjih pola godine/godinu, a nekad mi baš za odmorit se od svega toga taman lipo dođe neka Donatellijeva epizoda, bez puno mudrosti šta se tiče crteža, svaki kadar po 5 motiva i amen.
I da, obožavan izraze lica u njegovih likova, predobri su
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud