Author |
Topic |
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 08/10/2010 : 16:25:31
|
quote: Originally posted by bagi
Evo jedan prijedlog za promotivni plakat ovogodišnjeg crš-a...
......bagi,pa ti si veći "šejtan" od mene!..
Pa kad je taj strip album toliko dobar,što ne napraviše nastavak,drugi dio! Zašto se nitko u Hrvatskoj nije usudio objavit taj strip album Zgodba o bogu!????Tko zna,ne bih se začudio da nekakav "hudić" to objavi,ili nitko nema petlju?"Pa,hajte momci" da vas vidimo! |
Edited by - dveribad on 08/10/2010 18:15:18 |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 08/10/2010 : 22:23:57
|
quote: Originally posted by lwood
moraču to nabavit kad imaš takve traume od toga
Mislim da ćeš teško nabavit taj album.Koliko se ja sjećam,čitav tiraž je rasprodan u jednom danu! Nije šala,ljudi su stajali u redu i sve pokupili.Ima tom već oko 3 godine.Mene čudi da nitko od naših izdavača nije objavio taj album!? |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 08/10/2010 : 23:20:29
|
quote: Originally posted by dveribad
Mislim da ćeš teško nabavit taj album.Koliko se ja sjećam,čitav tiraž je rasprodan u jednom danu! Nije šala,ljudi su stajali u redu i sve pokupili.Ima tom već oko 3 godine.Mene čudi da nitko od naših izdavača nije objavio taj album!?
Šejtanska posla,nema šta... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 08/10/2010 23:38:15 |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 09/10/2010 : 00:01:53
|
quote: Originally posted by dveribad
Mislim da ćeš teško nabavit taj album.Koliko se ja sjećam,čitav tiraž je rasprodan u jednom danu! Nije šala,ljudi su stajali u redu i sve pokupili.Ima tom već oko 3 godine.Mene čudi da nitko od naših izdavača nije objavio taj album!?
Čudaci! Kao i svi što čitaju stripove ili božemeprosti crtaju, a o scenaristima da se ne govori... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 11/10/2010 : 23:57:56
|
Bit će "recenzija" u "Glasu koncila" pa pročitaj!...moglo bi to završit kao ova parada u Beogradu!
...inače,čuo sam danas odlično oružje za prosvjednike protiv policije.Najučikovitije oružje je praćka! |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 12/10/2010 : 18:21:34
|
recenzija u glasu koncila? ko će je pisat? jer mora bi je pročitat a ja sam čuo iz pouzdanih izvora da onaj koji vjeruje i pročita taj, strip, to sotonino djelo, da odmah umre |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/10/2010 : 18:40:09
|
Ma nije istina, evo ja sam baš pročitao i...aaaaargggghhhhhhh |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 12/10/2010 : 20:19:36
|
quote: Originally posted by ken2
recenzija u glasu koncila? ko će je pisat? jer mora bi je pročitat a ja sam čuo iz pouzdanih izvora da onaj koji vjeruje i pročita taj, strip, to sotonino djelo, da odmah umre
...je,je...umre od smjeha! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 12/10/2010 : 20:27:26
|
quote: Originally posted by mladjo
Ma nije istina, evo ja sam baš pročitao i...aaaaargggghhhhhhh
Ja bih drugu Sitaru dao nagradu koja se nekad davno dodjeljivala za vrhunska dostignuća istaknutim članovima omladine.Nagrada za promicanje kulture u ondašnjoj državi se zvala "Sedam sekretara SKOJ-a" i dobivali su je samo istaknuti članovi i omladinci.Imala je svoju "težinu" i nešto je predstavljala.Za informaciju,posljednju koja je dodjeljena pripala je Davoru Gobcu(pjevaču Psihomodopoa)! |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12920 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 12/10/2010 : 22:32:04
|
Bit će dobar CRŠ ove godine, oduševio ne popis gostiju. Jedino mi je žao što Chaykinovo gostovanje neće biti obilježeno nekim prigodnim izdanjem. Jebga, držim fige da nećemo morati čekati dugo da se nešto od njegovog bogatog opusa pojavi i kod nas.
A Sitarov rad volim. Rado bih vidio više njegovih stripova u domaćem izdanju. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Shuckey
Average Member
Croatia
730 Posts
Member since 18/12/2008 |
Posted - 14/10/2010 : 21:16:07
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
A Sitarov rad volim. Rado bih vidio više njegovih stripova u domaćem izdanju.
Hoce li biti Sitarovih albuma za kupiti, cak i u stranom izdanju? 'Glave' bih kupio, ono u Q-u je genijalno. |
Hrvoje Bratanic AKA Šuki |
|
|
kreso_stanic
Senior Member
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 16/10/2010 : 00:49:56
|
-e,ovo nije "patka":
Definitivno potvrđeno,na ovogodišnji festival stripa u Zagreb dolazi i gospodin ENRIQUE BADIA ROMERO. Crtač Modesty Blaise,Axe ....moći ćete pogledat i njegovu izložbu (ako sam dobro shvatio organizatore)!? Uglavnom,dolazak je 100% potvrđen.
Bit će i prezentacija dva domaća strip albuma,ali o tom će više organizacija... |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 16/10/2010 : 01:46:52
|
Cak i vrag/sheytan prokleti vjeruje u Boga,ali samo je covjek ono bice koje misli da se okrene protiv Stvoritelja! Bilo je puno primjera takvih da su bili izolirani od drustva i izgubili su svaki znacaj i njihovi ekscesi nisu prelazili granice mjesta gdje su zivjeli,osim onih ludjaka sto su crtali bozje poslanike Isusa ili Muhameda i izazvali proteste u svijetu,takvima treba cenzura jer ako se nije prije znalo sta se moze crtati i karikirati onda se sad zna. Taj neki Sved ili Danac je izazvao proteste i palo je mrtvih glava,sta im je to trebalo u zivotu htjeli malo izaci iz anonimnosti i nacrtati nesto.Ne poznaju situaciju u svijetu ,nije im u zivotu nista nedostajalo i nisu nikad u zivotu patili jedino kad su pod nacistima morali trpiti da umjesto margarina jedu maslac.Nazalost,evo danas sam vidio strip-albume koji su sirili propagandu u nacizmu,fasizmu i komunizmu,a do njih nove edicije stripova koje poticu ili zazivaju vremena kad je bliski istok gorio i krvi bilo do koljena.Mislim si danas zar je to strip postao oruzjem za vjersku mrznju,izgleda da jest,a ti primjeri kao taj slovenski takozvani umjetnik moze slobodno da ne dolazi,jer cuju se vremena kao u vremenima Weimarske republike.Zidovi znaju sta je bilo i sta su propatili zbog vjerezbog propagande u stripovima i novinama sa karikaturama,,znaju danas i Muslimani isto kad ih se vrijedja u karikaturama.Neka se ljuti tko hoce ,ali ovo je forum koji nazalost ima dosta i politickih prepiranja.Ako nekoome nije palo na pamet da napise o ovakvim stvarima,onda mi je drago da sam prvi. Mjesto da zamisljamo taj neki svijet pravde i slobode koji citamo u nasim Zagorima,Markovima i Blekovima,uzivamo nekih pola sata i onda se dijelimo na narode,vjere i nogometne klubove i ni sto Zagora ne bi nas spojilo u dvije misli.Sloboda i pravda. Vidim po indijancima danas(jel se uopce i vide?) po narodima u izolaciji ogradama i zidovima,na ulicama i strajkovima,represije. Nadam se da moderator nece da izbrise ovo pismo cenzure i misljenja! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 16/10/2010 01:49:02 |
|
|
kunoichi
Starting Member
Croatia
40 Posts
Member since 18/08/2005 |
Posted - 16/10/2010 : 12:48:25
|
Par novosti u svezi glede CRŠ-a...
ad 1, lokacije i biografije gostiju će se manifestirati na webu kroz dan-dva, nadam se.
ad 2, potvrdio nam je još jedan gost - Enrique Badia Romero, crtač Modesti Blejz! Izložba Romerovih originala (Modesty i Axa) bit će postavljena u galeriji Showroom (preko puta ZKM-a), a potpis ćete moći dobiti u KIC-u u nedjelju, što nas vodi do...
ad 3, potpuni program će se pojaviti na našem webu unutar sljedećeg tjedna. Jako je bogat i treba ga iskoordinirati, pa imajte razumijevanja.
ad 4, slobodno se prijavljujte za Chaykinov seminar. Seminar se ne plaća i nema nikakvih kerefeka oko prijave, samo pošaljite - prijavljujem se za seminar Howarda Chaykina, moje ime je to i to. Mail udruga.crs@gmail.com a prijave primamo do četvrtka, 4. 11. Seminar je na engleskom, bez prevoditelja!
Eto, vidimo se! |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 16/10/2010 : 21:14:56
|
Evo, napokon imam priliku otić vidit CRŠ sad kad stojin u Zagrebu... |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 16/10/2010 21:15:24 |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4541 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 17/10/2010 : 14:59:33
|
Jbga i mene vredja sto su Evropljani izdali svoju rodnu veru i prihvatili semitske hriscanstvo i islam,pa se jos i bune (!) kad im neko nacrta Isusa i Muhameda,sto je u najmanju ruku drskost.Mislim,sta je sledece sto ce prihvatiti? Sajentologija? Mora da se zna ko je prvi A mi,stripomani,znamo ko je nas Manitu
Dok razmisljate o propustenom slusajte Concubia Nocte - Laktibrada/Sekerou Peruna a Kladivom Thora
http://www.youtube.com/watch?v=kBnXbASU15Y
Posto smo resili nedoumice,vratimo se na temu:CRS! |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 17/10/2010 : 17:11:15
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
Jbga i mene vredja sto su Evropljani izdali svoju rodnu veru i prihvatili semitske hriscanstvo i islam,pa se jos i bune (!) kad im neko nacrta Isusa i Muhameda,sto je u najmanju ruku drskost.Mislim,sta je sledece sto ce prihvatiti? Sajentologija? Mora da se zna ko je prvi A mi,stripomani,znamo ko je nas Manitu
Dok razmisljate o propustenom slusajte Concubia Nocte - Laktibrada/Sekerou Peruna a Kladivom Thora
http://www.youtube.com/watch?v=kBnXbASU15Y
Posto smo resili nedoumice,vratimo se na temu:CRS!
Jeste istina,uvijek je bio jedan Bog,a mi smo nasli da je jedno od njegovih imena i Manitou (Veliki Duh,koji stvara sve zivo i medju nama je stalno) Wa-he!!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
|
vladimir
New Member
Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 21/10/2010 : 20:31:18
|
quote: Originally posted by vladimir
dveribad, pitanje: je li katolički radio stvarno objavio ovo s Iztokom ili je u pitanju zajebancija?
Nije zajebancija,ali je iz zajebancije ispala kratka rasprava oko tog stripa.Moj komentar i povod ove rasprave su zajebancija jer mi je "drug" Sitar vrlo simpatičan lik. Ako želiš napisat provokativan,interesantan i nugodan tekst za većinu stripaša i samu strip scenu,vrlo rado ću ti podastrijet hrpu inkriminirajućih podataka sa vrlo bolnim dosjetkama i spletkama ljudi koji egzistiraju u ovoj grani likovne umjetnosti.Ako sam dobro pratio i shvatio,neovisan si novinar,pa možemo probat.Vjerujem da bi rekcije bile impresivne. Simpatična "štorija" o petogodišnjem proputovanju i razgovorima sa velikim brojem ljudi.Problem je jedini u tom što bi si stvorio popriličan broj "neprijatelja".Naročito ovih što su u ljubav prema stripu ugradili enormne količine krvi,znoja,suza,...itd... uz minimalno deranje vlastitih dupeta! Siguran sam da bi bilo puno interesantnije od reakcije nekolicine neinformiranih slušatelja jedne radio postaje. Pozdrav |
|
|
kunoichi
Starting Member
Croatia
40 Posts
Member since 18/08/2005 |
Posted - 22/10/2010 : 15:57:32
|
quote: Originally posted by Zagor12
Opet pitam, hoće li biti radionica za mlade na CRŠ-u?
Glede edukativnog programa, bit će radionica za klince, predavanja o digitalnom koloriranju i Chaykinov seminar.
Nažalost, ništa od Štefove radionice ipak. |
|
|
Topic |
|