Za te albume se nikako nećeš pokajati Tu imaš svega.
Tu ti je i Magnusov "Neznanac", aktuelno izdanje sa kojim ćeš moći da se pohvališ u školi
"Tiki, dečak ratnik", eto sam naziv ti govori... provereni dvojac (bez kormilara) Berardi & Milazzo vode nas u amazonsku avanturu. A Amazona u stripovima nikad dosta
Eto... i još jedan savet : bolje čitaj Ken Parkera nego tog Spidija što se vere po zgradama
Imam problem. Želim kupiti neki dobar strip album koji bi mi dobro legao, a pošto nisam baš upućen u umjetničke stripove, koji je vama strip dobro legao i koji bi od Fibrinih bio dobar za moje godine?
Imam problem. Želim kupiti neki dobar strip album koji bi mi dobro legao, a pošto nisam baš upućen u umjetničke stripove, koji je vama strip dobro legao i koji bi od Fibrinih bio dobar za moje godine?
Upali na listu: Tiki, Ken Parker, Tehnoočevi. Alan Forda sam čitao i prestao i imam debelu kolekciju. Za Grendela neznam, možda Alvar Mayora, Aldebaran ću pročitati u knjižnici(pa, ako mi se svidi, kupiti), Tom's Bar sam počeo čitati u knjižnici, za Spawna sam već kontakirao rođaka da mi uzme, a Marvina ću ja kada skupim novaca... Kakav je John Rohner, a kakav Čovjek s Filipina?
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Ono sto bi se meni mozda svidjelo u tvojim godinama prije nego neke druge stvari: Aldebaran, grendel, Ken Parker, Eternaut, autocesta sunca, biljeske za ratnu pricu, tom's bar, tiki, covjek s filipina. Vecinom se radi o stvarima s konkretnom fabulom, bez nekih velikih fantaziranja.
Kad sam ja imao 13 izlazilo je stvarno malo stripova. Mislim da je tada slobodna dalmacija pocela s bonelijem, mozda je bio i asterix od izvora, ne sjecam se vise.
Upali na listu: Tiki, Ken Parker, Tehnoočevi. Alan Forda sam čitao i prestao i imam debelu kolekciju. Za Grendela neznam, možda Alvar Mayora, Aldebaran ću pročitati u knjižnici(pa, ako mi se svidi, kupiti), Tom's Bar sam počeo čitati u knjižnici, za Spawna sam već kontakirao rođaka da mi uzme, a Marvina ću ja kada skupim novaca... Kakav je John Rohner, a kakav Čovjek s Filipina?
Johna Rohnera nisam čitao, a Čovjek s Filipina se bavi jednom teškom temom...pa tako da nisam siguran da će ti se svidjeti.
Moja preporuka - Asterix,Talični Tom,Riđobradi,Tarzan,Bluberi,Ken Parker,Tunga,Umpah Pah,Princ Valijant,Rip Kirbi,Alvar Mayor,Ratnici sa Akbara,Komanča,Lester Kokni,Badi Longvej,Džonatan Kartland...sve je to dobro i u tvom uzrastu već ovo možeš čitati!
Tehnoočevi su odlični, pohvale za čitanje Forda, Alvar Mayor - meni se dogodilo isto što i tebi s Cortom, zapeo sam i nije mi se dalo više čitati.
Grendel - obavezno, lako čitljivo, brzo, nabrijano, škola crtanja - ako sam primjetio i ti ga nešto šaraš, pa kao uputa kako crtati.
E da, i dobar topic, sad si sjetio ljude što su čitali kad su imali oko trinaest godina!
Moja preporuka - Asterix,Talični Tom,Riđobradi,Tarzan,Bluberi,Ken Parker,Tunga,Umpah Pah,Princ Valijant,Rip Kirbi,Alvar Mayor,Ratnici sa Akbara,Komanča,Lester Kokni,Badi Longvej,Džonatan Kartland...sve je to dobro i u tvom uzrastu već ovo možeš čitati!
Ma čitam(ili sam čitao) sve od ovoga osim Jonathana, Rip Kirbyja i Alavar Mayora. I svi su ostavili dobar dojam.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja