forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus: Biblioteka Mister No knjige 52 & 53
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/10/2010 : 16:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Konstatacija da je 140 strana Bonellija za 95 kuna skupo je tebi kukanje???
MV mi recimo nije skup, giganti nisu skupi.
Riđobradi, Spirou, biblioteka Libellus mi nisu skupi.
Ima primjera još, ali 95 Kn za 140 strana Bonellija je skupo i točka.

Slažem se
zato večinu stripova ja kupim u onom roku od dva miseca dok su 10-15 kn jeftniji, nije puno, ali na kraju to izađe na dvi knjige više za iste novce

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/10/2010 : 16:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
tako se to radi...zrno na zrno pogača.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/10/2010 : 16:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Konstatacija da je 140 strana Bonellija za 95 kuna skupo je tebi kukanje???
MV mi recimo nije skup, giganti nisu skupi.
Riđobradi, Spirou, biblioteka Libellus mi nisu skupi.
Ima primjera još, ali 95 Kn za 140 strana Bonellija je skupo i točka.

Slažem se
zato večinu stripova ja kupim u onom roku od dva miseca dok su 10-15 kn jeftniji, nije puno, ali na kraju to izađe na dvi knjige više za iste novce

eto vidis , mora se covjek uvijek snalaziti

feka
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 25/10/2010 : 16:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Ja kupujem od Libellusa 4 junaka,ali sam razradio princip kupovanja(s obzirom da sam ograničen s lovom),od Martija imam sve,od Nathana sve osim redovne serije gdje planiram do kraja godine doći do osme knjige,od Magičnog do br.10 ili najbolje do 12,i naravno Mr No do br 16,ostalo ne kupujem jer nemam love,a od toga što kupujem već neko vrijeme uspjevam izbjegavati rasprodana izdanja,jer je to najgore što se može desiti,nisam na vrijeme kupio MM Gig.3 i 4,kao i Mr No alm 1,i platio ih višestruko više nego da sam bio redovan,što znači da bih danas imao više primjeraka za isti novac,ali kupovanje iz tog razloga za mene nije više užitak nego konstantno briga,dali ću imati dovoljno love i kupiti izdanje prije rasprodaje,i da, nisu Libellusovi stripovi skupi nego ja već kronično nemam love,to sam več zaključio po stoti put :)

#!??
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/10/2010 : 16:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bvagner3

Ja kupujem od Libellusa 4 junaka,ali sam razradio princip kupovanja(s obzirom da sam ograničen s lovom),od Martija imam sve,od Nathana sve osim redovne serije gdje planiram do kraja godine doći do osme knjige,od Magičnog do br.10 ili najbolje do 12,i naravno Mr No do br 16,ostalo ne kupujem jer nemam love,a od toga što kupujem već neko vrijeme uspjevam izbjegavati rasprodana izdanja,jer je to najgore što se može desiti,nisam na vrijeme kupio MM Gig.3 i 4,kao i Mr No alm 1,i platio ih višestruko više nego da sam bio redovan,što znači da bih danas imao više primjeraka za isti novac,ali kupovanje iz tog razloga za mene nije više užitak nego konstantno briga,dali ću imati dovoljno love i kupiti izdanje prije rasprodaje,i da, nisu Libellusovi stripovi skupi nego ja već kronično nemam love,to sam več zaključio po stoti put :)

e to je pravi kolekcionar police ce ti biti bas lijepe

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/10/2010 : 16:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ja sam takodje okasnio na neka izdanja pa se sada satra da uhvatim ta izdanja :)

feka
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/10/2010 : 16:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Ja imam sve od Mister Noa, dva mi trebaju doć kroz par dana. A imam sve zato šta sam minja Texa za Mister Noa , jer mi je Tex bija preskup a Mister No ide po redu.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/10/2010 : 16:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Muke po stripofilima, svi imamo slične brige, jednostavno nema love za sve što bi si željeli priuštiti i točka, nekad mi je baš bed gledati sve te silne najave, a znam da sam kratak s lovom za to...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40286 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/10/2010 : 17:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kao da skupljamo old tajmere ili nove ferarije... Ne mozemo priustiti sve sto hocemo... Stripovi jebote... Parcad papira... Strasno... Moram od usta da odvajam da bih kupio strip...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 06/11/2010 : 13:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
Jedno pitanje...

Koliko su koštali stripovi MISTER NO (Libellus) od broja 1 do broja 24!?

Vidim, da je i prvih 12 brojeva razprodato.

Rado bi jih zamjenio za druge stripove pa mi treba okvirna cijena.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 06/11/2010 : 14:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
A ne treba se sekirati zbog para. Ja kupim sto je dostupnp, kad se moze. Ne moram ni imati sve brojeve neke edicije. Od Martija uzimam po meni najbolje epizode i one koje imaju veze sa Atlantidom/Muom, Sagom o macevima, i nekim bitnim elementima kontinuiteta. Isto je i sa gigantima. Sto ne uspijem kupiti na vrijeme, obavezno procitam skenirano, a ispasce nekad vec novac da se kupi na aukcijama sve sto se rasproda.
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 06/11/2010 : 18:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markolar

Jedno pitanje...

Koliko su koštali stripovi MISTER NO (Libellus) od broja 1 do broja 24!?

Vidim, da je i prvih 12 brojeva razprodato.

Rado bi jih zamjenio za druge stripove pa mi treba okvirna cijena.

Evo - sam se angažirao

Od #9 do #24 = 1580 kn

Sad mi fale još samo cijene od #1 do #8 - ajde pomoč
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 06/11/2010 : 18:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Biblioteka Mister No #5
Riječni pirati
Cijena: 130 kn

Biblioteka Mister No #6
"Tango" Martinez
Cijena: 85 kn

Biblioteka Mister No #7
Rio Negro
Cijena: 130 kn

Biblioteka Mister No #8
Prljava afera
Cijena: 65 kn

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 06/11/2010 : 19:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
Hvala dante!

0d #5 do #24 - 1990 kn
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 06/11/2010 : 19:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Nema problema, to je ono sto jos uvijek stoji na Libellusovoj stranici, ostalo je odavno otislo...

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 06/11/2010 : 19:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
Evo, okvirna cijena za #1 - #24 = 300 €
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 06/11/2010 : 19:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Inace, ako se ne varam knjige 5-12 su jos uvijek dostupne u strip knjizari Libellus, a pretpostavljam i drugima, "rasprodano" znaci da ih nema na skladistu...pa ako si malo podebljao cijenu na tim izdanjima bolje nemoj, lakse ces prodati jer to je ipak dosta knjiga

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 06/11/2010 : 19:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Inace, ako se ne varam knjige 5-12 su jos uvijek dostupne u strip knjizari Libellus, a pretpostavljam i drugima, "rasprodano" znaci da ih nema na skladistu...pa ako si malo podebljao cijenu na tim izdanjima bolje nemoj, lakse ces prodati jer to je ipak dosta knjiga

Nisam podebljao cijene - uzeo sam nabavnu!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/11/2010 : 09:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Pročitan LEDENI PAKAO, Misaglia-Civitelli, nisam baš oduševljen iskreno...izgladalo je odlično, bar na početku
Misaglia interesantno uvodi pilota u ledene predele ali završetak protiv očekivanja zbrzan i bezvezan, kao tamo u ledenoj pustinji postoji baza ljudi Ghost sa raketama koje mogu uzdrmati svjetski poredak...Civitelliju puno više od snjega i leda odgovara crtanje prerija i Texa, nije me oduševio u tom pilotu nimalo...mnogo je avtora, koji bi to odradili puno bolje...možda sam previše očekivao od snježne priče(dosta je u Bonelliju odličnih) pa je i moja ova ocijena malo nerealna.
Nije da knjiga nije vrijedna da se nabavi ali je za moj ukus pilotov prosjek.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 09/11/2010 : 09:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Pročitan LEDENI PAKAO, Misaglia-Civitelli, nisam baš oduševljen iskreno...izgladalo je odlično, bar na početku
Misaglia interesantno uvodi pilota u ledene predele ali završetak protiv očekivanja zbrzan i bezvezan, kao tamo u ledenoj pustinji postoji baza ljudi Ghost sa raketama koje mogu uzdrmati svjetski poredak...Civitelliju puno više od snjega i leda odgovara crtanje prerija i Texa, nije me oduševio u tom pilotu nimalo...mnogo je avtora, koji bi to odradili puno bolje...možda sam previše očekivao od snježne priče(dosta je u Bonelliju odličnih) pa je i moja ova ocijena malo nerealna.

podsjeca na stare filmove o JAMES BONDU , sa Conneryem u glavnim ulogama To i jest strip iz tog vremena

feka
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 09/11/2010 : 09:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Slažem se.
Dobar početak i mjesto radnje, samo kad su se počele rakete spominjat e to je bilo previše. Priča je dosta dinamična (putovanje) i uzbudljiva (neprijatelj u njihovim redovima) na početku. Crtež je zadovoljavajuči.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 09/11/2010 : 10:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Baš me zanimaju komentari za knjigu broj 44 "Izgubljena utvrda".
Nisam nešto zadovoljan s njom. Više dolikuje Mysteriju nego Mister No-u. A o crtežu nemam komentara.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/11/2010 : 10:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Nisam je još pročitao ali Maraffa mi nije najomileniji crtač,tako da...
malo lošija tura su ta dva pilota izgleda...nadam se da da je tura 45-46 bolja,bar crtački sigurno.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/11/2010 : 11:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Baš me zanimaju komentari za knjigu broj 44 "Izgubljena utvrda".
Nisam nešto zadovoljan s njom. Više dolikuje Mysteriju nego Mister No-u. A o crtežu nemam komentara.

Ja sam je "popljuvao" ovdje. Sto se MM tice izgleda da smo istih misli.
Nazalost, ni 43 nije puno bolja. Malcice jest.

Izgleda da sta trenutno u opticaju 2 topica za iste knjige, ali mislim da je bolje da se pise u ovoga kojeg je manhunter otvorio, koji ce ce biti i za ostale knjige ako sam dobro skuzio.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 09/11/2010 : 13:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam obe price,i nijedna ni druga nisu nesto ali ostace mi drage po tome sto su mi pravile drustvo dok me je zemljotres treskao.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000