forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Umjetnost
 Street Art 3D
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 22/09/2010 : 22:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Veoma mi je zanimljiva i atraktivna ova vrsta umetnosti,i nisam sigurna a cesto se (kao polu-profi slikar)pitam na koji nacin se postize ovakav efekat u radu sa sprejevima odnosno bojom.

Kako vam se cini? I sta uopste mislite o street art-u?Grafiti,murali...?

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/09/2010 : 23:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Gledo sam ovo prije par godina. Prijatelj mi je poslo ove iste slike na mail... stvarno nevjerovatno da neko moze ovo crtat u takvom obicnom smislu, a kad ih gledas s druge strane, onda izgleda kao da je 3D

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40225 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/09/2010 : 23:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je neko ovde vec kacio jednog lika sto to crta... predobro mi je...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 23/09/2010 : 00:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

ja sam nova,pa ne znam sta je bilo pre,ali ok,ne smeta valjda da se ponovi...

Fora je sto se iz samo jednog ugla to vidi kao trodimenzionalno. Sad cu da okacim jos jednu foru sa gledanjem iz jednog ugla tj.iz samo jedne tacke,sto radi jedan umetnik u enterijeru i eksterijeru. E,to mi vec nije jasno kako. Ili je neki prezajeban proracun,ili je samo neka lagana fora koja izgleda prezajebano.

Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 23/09/2010 : 00:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Felice Varini. Obratite paznju.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 23/09/2010 : 01:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by azra x.

quote:
Originally posted by sawitch

ja sam nova,pa ne znam sta je bilo pre,ali ok,ne smeta valjda da se ponovi...

Fora je sto se iz samo jednog ugla to vidi kao trodimenzionalno. Sad cu da okacim jos jednu foru sa gledanjem iz jednog ugla tj.iz samo jedne tacke,sto radi jedan umetnik u enterijeru i eksterijeru. E,to mi vec nije jasno kako. Ili je neki prezajeban proracun,ili je samo neka lagana fora koja izgleda prezajebano.

Ma nije to komplikovano, samo treba sagledati stvari iz pravog ugla..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40225 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/09/2010 : 08:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi deluje kao montaza.. Nema sanse da neko tako precizno okreci nesto...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/09/2010 : 09:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
kada mogu one krugove mogu i ovo

feka
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9615 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/09/2010 : 10:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
takvu sam foru video i u univerzitetskoj crkvi u Becu. velicanstveno.

iz "pravog ugla":

iz "suprotnog ugla":

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 23/09/2010 : 14:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Meni je ove slike profesor crtanja pokazao,nista nije objasnjavao,samo je rekao "Pogledajte ovo.Sta mislite?" Prvo niko iz grupe nije skontao,mislili smo da je neka obrada na fotografiji,neki leteci prozirni objekti u prostoriji i svasta jos smo lupali dok nam on nije rekao.

Izgleda mi zanimljivo,ja volim inovacije i dobre ideje,ali izgleda mi ruzno kad vidim da je radio na nekoj lepoj staroj zgradi ili sobi,mada se verovatno ponovo prekreci "u normalno" posle te egzibicije.

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 24/09/2010 : 11:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Ove geometrijske forme u prostoru su dosta interesantne i dio su suvremene umjetnosti.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12624 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 27/09/2010 : 09:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.datafilehost.com/download-c0ba0097.html

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000