Author |
Topic  |
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 15/10/2011 : 18:42:19
|
quote: Originally posted by sawitch
Jenifer LH je meni super..
ako ćemo donosit ocjenu na temelju njenog izgleda, onda se slažem s time što si rekao. a što se njenog glumačkog talenta tiče, definitivno ne. sigurno ti je bila super i u ona dva filma s Garfieldom.
|
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 15/10/2011 18:46:45 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/10/2011 : 18:54:03
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
uTorrent je po tom pitanju daleko bolji. inače, Blu Ray ripove je teško downloadat, tj. teško da ćeš nać bilo koji film u tom formatu a da ima ispod 1 GB.
Probao sam ga, ali mi je BC mnogo jednostavniji. Iskorištava mi celokupni internet protok, tako da ne znam šta bi bilo "bolje" kod uTorrenta.
što se tiče BR-ripova: u kom formatu, ne razumem(?). Svi ti ripovi imaju oko 2gb, pa i više, to je tako. I nije neki problem, jedino što nešto duže traje skidanje.
Mada, uvek ima dvd i sličnih oko 700mb i ja ih najviše skidam tako kad neki film želim samo da pogledam, a ne da ga imam u kolekciji. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/10/2011 : 19:27:06
|
Jenifer LH je meni super..
ako ćemo donosit ocjenu na temelju njenog izgleda, onda se slažem s time što si rekao. a što se njenog glumačkog talenta tiče, definitivno ne. sigurno ti je bila super i u ona dva filma s Garfieldom.
   |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:43:59
|
quote: Originally posted by manhunter
što se tiče BR-ripova: u kom formatu, ne razumem(?). Svi ti ripovi imaju oko 2gb, pa i više, to je tako. I nije neki problem, jedino što nešto duže traje skidanje.
Mada, uvek ima dvd i sličnih oko 700mb i ja ih najviše skidam tako kad neki film želim samo da pogledam, a ne da ga imam u kolekciji.
mislio sam na onaj .mkv format, takav format je najčešći kad su u pitanju ripovi ovog tipa. vidio sam ih dosta na Pirate Bayu. a kaj se veličine tiče, fora je u ovome kaj si sad spomenuo. ja osobno kad želim downloadat neki film da bih ga imao u kolekcji, radije ću ić skinut DVD rip. jednostavno ga brže downloadaš i zauzme ti puno manje prostora na disku. konkretno, bio sam downloadao "The Magnificent Seven" i u DVD i Blu Ray ripu i osim bolje kvalitete slike (kod ovog drugog) nisam skužio neku bitnu razliku. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:46:40
|

kolega Sawitchu, znaš li da je ta ženska proglašena najgorom glumicom Hollywooda nakon 1985. godine? mislim da to već nešto govori o njoj. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:48:05
|
Ma kao da sam ja obracao paznju na njeno uzivljavanje u ulogu.. Jako mi je simpaticna... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:49:40
|
Ma kao da sam ja obracao paznju na njeno uzivljavanje u ulogu.. Jako mi je simpaticna...
jasno mi je...ti očito bijaše zasljepljen njenom ljepotom    |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:54:27
|
mislio sam na onaj .mkv format, takav format je najčešći kad su u pitanju ripovi ovog tipa. vidio sam ih dosta na Pirate Bayu. a kaj se veličine tiče, fora je u ovome kaj si sad spomenuo. ja osobno kad želim downloadat neki film da bih ga imao u kolekcji, radije ću ić skinut DVD rip. jednostavno ga brže downloadaš i zauzme ti puno manje prostora na disku. konkretno, bio sam downloadao "The Magnificent Seven" i u DVD i Blu Ray ripu i osim bolje kvalitete slike (kod ovog drugog) nisam skužio neku bitnu razliku.
A koju bi ti još razliku?  
Inače, sve filmove skidam u .avi formatu. Razlog. svaki film koji skinem, a želim da ga imam u kolekciji, snimim na DVD i gledam ga na tv-u. Moj dvd player ne čita .mkv i slične, već samo divx/avi i druge podvrste.
A nisi mi jasan što se tiče kvaliteta slike: pa zar nije logičnije da imaš film u kolekciji koji je što boljeg kvaltiteta? Ja sam pre neki dan najzad skinuo Ladyhawke i to sa slikom koja je skoro-pa-blue-ray. Sad ću da napravim cover, nalepim isto na sam dvd ime filma/sliku i imam "originalni" DVD. |
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:08:18
|
quote: Originally posted by manhunter
A koju bi ti još razliku?  
Inače, sve filmove skidam u .avi formatu. Razlog. svaki film koji skinem, a želim da ga imam u kolekciji, snimim na DVD i gledam ga na tv-u. Moj dvd player ne čita .mkv i slične, već samo divx/avi i druge podvrste.
A nisi mi jasan što se tiče kvaliteta slike: pa zar nije logičnije da imaš film u kolekciji koji je što boljeg kvaltiteta? Ja sam pre neki dan najzad skinuo Ladyhawke i to sa slikom koja je skoro-pa-blue-ray. Sad ću da napravim cover, nalepim isto na sam dvd ime filma/sliku i imam "originalni" DVD.
naravno da je bolje da imaš film koji je što bolje kvalitete. u pravu si. ali, ja njih (Blu Rayeve) jednostavno ne volim skidat. predugo traje i datoteka mi poždere nekoliko GB-a na disku. zato isključivo skidam DVD ripove. brže ih downloadam i mnogo su manjeg kapaciteta.
usput, maloprije spomenuti "The Magnificent Seven" na Blu Rayu mi je bio off-sync, dok je DVD rip bio lošiji (po slici), ali je u cjelini bolji. inače, downloadao sam još prije na pirate bayu Burtonov film "Sleepy Hollow", ima negdje oko 600 MB i u Blu Ray formatu je. ovaj je jedan od rijetkih ripova kojeg sam uspio nać u tako malom kapacitetu.
nego, mene zanima kak ti kopiraš neki taj downloadani rip na DVD pa gledaš u DVD playeru? |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:16:13
|
nego, mene zanima kak ti kopiraš neki taj downloadani rip na DVD pa gledaš u DVD playeru?
Pa sa bilo kojim burn-it programom. Mada je to radim sa onim najobičnijim programom koji ide uz windows. Napraviš folder gde ubaciš film/ove koje želiš da snimiš na dvd i gore imaš opciju "snimi na nosač" i to je to.
Inače, za filmove za koje nisam siguran da li želim da ih imam na dvd-u koristim usb stick. Imam na dvd playeru usb otvor, prekopiram film sa harda na stick i odgledam film. Ako mi se svidi, snimim ga na dvd disk. |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 21/10/2011 : 14:18:51
|
Odgledah sinoć The Iron Giant. Odličan 5. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9483 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 21/10/2011 : 14:50:33
|
quote: Originally posted by Beren
Odgledah sinoć The Iron Giant. Odličan 5.
Slažem se, super crtić. Baš sam ga i ja nedavno pogledao nakon tko zna koliko godina  |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
panzer
Advanced Member

12651 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
panzer
Advanced Member

12651 Posts
Member since 18/05/2005 |