Author |
Topic  |
drakulloni
Senior Member

1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
drakulloni
Senior Member

1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 07/10/2010 : 00:27:52
|
Jel mora svaki dan kad se dolazi da se ponovo kupuje karta,ili kupis jednu i vazi za svaki dan? |
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o |
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Posted - 07/10/2010 : 00:37:20
|
Znaci krece stednja za upad za tri dana i za poneko novo stivo... +sledi halloween... |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 07/10/2010 : 01:04:11
|
quote: Originally posted by azra x.
Znaci krece stednja za upad za tri dana i za poneko novo stivo... +sledi halloween...
Stedis i za novu metlu?  |
 |
|
Rogan
New Member

Serbia
297 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 07/10/2010 : 01:30:35
|
Jel mora svaki dan kad se dolazi da se ponovo kupuje karta,ili kupis jednu i vazi za svaki dan?
Kao shto je vech recheno, nazhalost svaki dan treba iznova kupiti kartu, zato smo i organizovali crtache da spreme poklon-crtezhe, kako bi makar nechime "nagradili" posetioce koji odluche da nas posete vishe dana zaredom (ili makar i jedanput). |
"There is no Devil, it's just God when he's drunk"
-- Tom Waits |
 |
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Posted - 07/10/2010 : 01:37:38
|
quote: Originally posted by Pajtos
Znaci krece stednja za upad za tri dana i za poneko novo stivo... +sledi halloween...
Stedis i za novu metlu? 
Cuj,za novu metlu! Za uniformu...po mogucstvu policijsku,vojnu, medicinsku... Ovo je 21.vek,ne plase se ljudi vise dobrih starih vestica na metli.A za halloween se trebaju zaplasiti.
Nego,da se vratimo na temu(da me ne stignu offtopic inkvizitori),jedva cekam sajam. Ne toliko zbog neke kupovine i eventualnog upoznavanja sa forumasima koliko zbog Stripskog programa...predavanja i radionica. I posebno,da cujem Marchela o Dylanu,bas se radujem tome... |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 07/10/2010 : 08:22:19
|
Ne toliko zbog neke kupovine i eventualnog upoznavanja sa forumasima koliko zbog Stripskog programa...predavanja i radionica. I posebno,da cujem Marchela o Dylanu,bas se radujem tome...
Nemas ti pojma, vise vredi da upoznas Pajtosa nego sve crtace i predavace zajedno. Al' dobro, kad ga upoznas ukapiraces da sam u pravu Meni je draze sto sam upoznao sve forumase koje znam nego da mi svaki dan dolazi Villa na kafu i crta po jednu naslovnicu Texa za moju kolekciju |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 07/10/2010 : 08:35:22
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ne toliko zbog neke kupovine i eventualnog upoznavanja sa forumasima koliko zbog Stripskog programa...predavanja i radionica. I posebno,da cujem Marchela o Dylanu,bas se radujem tome...
Nemas ti pojma, vise vredi da upoznas Pajtosa nego sve crtace i predavace zajedno. Al' dobro, kad ga upoznas ukapiraces da sam u pravu Meni je draze sto sam upoznao sve forumase koje znam nego da mi svaki dan dolazi Villa na kafu i crta po jednu naslovnicu Texa za moju kolekciju
Bravo!!! |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/10/2010 : 08:43:06
|
quote: Originally posted by Tex Willer Meni je draze sto sam upoznao sve forumase koje znam nego da mi svaki dan dolazi Villa na kafu i crta po jednu naslovnicu Texa za moju kolekciju
Zato ti ni pakao nece tesko pasti..  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 07/10/2010 : 09:28:49
|
@Red cloud & Sawitch Mrtav sam ozbiljan, mislim da sam upoznao oko pedesetak forumasa od Vardara pa do Triglava, ali ne onako usput na Sajmu ili slicnim manifestacijama, nego onako ljudski u kafanama uz pivo, biftek i krompirice i odusevljen sam kakvi su to ljudi
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 07/10/2010 : 09:30:20
|
quote: Originally posted by anto
Ove godine,30.X, zadnje subote sajma, nadam se da ćemo doći u još većem broju nego prethodne i da ćemo napraviti jednu sliku na kojoj ćemo svi biti goli.
A mozda azra x. nema zelju zbog ovog posta   |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts
Posted - 07/10/2010 : 10:18:10
|
@Red cloud & Sawitch Mrtav sam ozbiljan, mislim da sam upoznao oko pedesetak forumasa od Vardara pa do Triglava, ali ne onako usput na Sajmu ili slicnim manifestacijama, nego onako ljudski u kafanama uz pivo, biftek i krompirice i odusevljen sam kakvi su to ljudi
Ma znam bre.. Zajebavamo te... Naravno da su poznanstva koja sam stekao proteklih godina ljudi sa ovog foruma vrednija nego bilo koji strip ili kolekcija... |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 07/10/2010 : 11:45:40
|
@Tex
Ne preteruj,sTotono(novi,patentirani izraz! )!Nisam znao da imas tako visoko misljenje o meni(obicno me nisko drze )?Ipak,cast je bila moja kad smo se upoznali... 
@Rogan Stari,odlicni su ti izvestaji!Tvoji postovi daju legitimitet(gi...ti...jedva srocih ) topicu... |
 |
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Posted - 07/10/2010 : 12:17:15
|
Ej,zao mi je ako se grubo izrazila,kao da se ne radujem upoznavanju,samo sam htela da naglasim ove druge stvari koje ce mi na sajmu biti posebno zanimljive... Kratko sam na forumu,ali otad provodim dosta vremena ovde sa vama,sve sam vas vec ovako zgotivila i naravno da zelim da vas upoznam.
Nadam se da cu se tada uveriti u ovo sto Tex kaze,a da se ni vi necete razocarati.  |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 07/10/2010 : 12:50:08
|
quote: Originally posted by sawitch
Ma znam bre.. Zajebavamo te... Naravno da su poznanstva koja sam stekao proteklih godina ljudi sa ovog foruma vrednija nego bilo koji strip ili kolekcija...
Upravo tako! Potpis! Texe ziv ti nama bio 100 godina! |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 07/10/2010 : 12:51:06
|
Ej,zao mi je ako se grubo izrazila...
Kasno je...sada te zamisljamo kao krupnu domacicu koja mesi hleb(sto skripuce pod naletom snaznih ruku sa podvijenim rukavima vunenog dzempera) i dobacuje mrsavom muzu koji pegla u uglu sobe:"Sipaj malo tople vode i dodaj kvasac!"  |
 |
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Posted - 07/10/2010 : 12:57:35
|
quote: Originally posted by Pajtos
Ej,zao mi je ako se grubo izrazila...
Kasno je...sada te zamisljamo kao krupnu domacicu koja mesi hleb(sto skripuce pod naletom snaznih ruku sa podvijenim rukavima vunenog dzempera) i dobacuje mrsavom muzu koji pegla u uglu sobe:"Sipaj malo tople vode i dodaj kvasac!" 
Sve to i nekako,al ovaj film nece da se gleda...    |
Edited by - azra x. on 07/10/2010 12:58:26 |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21883 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/10/2010 : 13:18:34
|
Nemas ti pojma, vise vredi da upoznas Pajtosa nego sve crtace i predavace zajedno. Al' dobro, kad ga upoznas ukapiraces da sam u pravu Meni je draze sto sam upoznao sve forumase koje znam nego da mi svaki dan dolazi Villa na kafu i crta po jednu naslovnicu Texa za moju kolekciju
Potpisujem. Meni je ovo druženje sa stripadžijama i razna upoznavanja istih najlepši deo strip okupljanja !!! |
Odbrojavanje: još 16 dana |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts
Posted - 07/10/2010 : 13:32:46
|
quote: Originally posted by azra x. Sve to i nekako,al ovaj film nece da se gleda...   
Gledace se, gledace i to u HD formatu samo da se udas...   |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21883 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/10/2010 : 13:43:51
|
quote: Originally posted by azra x. Sve to i nekako,al ovaj film nece da se gleda...   
Gledace se, gledace i to u HD formatu samo da se udas...  
     |
Odbrojavanje: još 16 dana |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 07/10/2010 : 13:45:32
|
Gledace se, gledace i to u HD formatu samo da se udas...  
ja se ne bi ni najmanje iznenadio da svi mi gledamo tebe u glavnoj ulozi tog filma   |
 |
|
Topic  |
|