forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Okupljanje forumaša na sajmu knjiga - part III
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 05/10/2010 : 17:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
Amigosi vidimo se na sajmu

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 05/10/2010 : 19:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Si,senor Drakulloni!

Edited by - Pajtos on 05/10/2010 19:26:53
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 05/10/2010 : 20:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Si,senor Drakulloni!

Puxa vida red je bio da se konačno upoznamo. Da vidim jednog pravog misternoovca uživo, da znam da nisam jedini na svetu

Biće valjda i neke kakače, pa da popričamo ko dva stara pilota

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/10/2010 : 00:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Bogami,topic puca od zainteresovanih za okupljanje...
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 07/10/2010 : 00:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Jel mora svaki dan kad se dolazi da se ponovo kupuje karta,ili kupis jednu i vazi za svaki dan?

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 07/10/2010 : 00:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
svaki dan se kupuje

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 07/10/2010 : 00:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Znaci krece stednja za upad za tri dana i za poneko novo stivo... +sledi halloween...

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/10/2010 : 01:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by azra x.

Znaci krece stednja za upad za tri dana i za poneko novo stivo... +sledi halloween...

Stedis i za novu metlu?
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 07/10/2010 : 01:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel mora svaki dan kad se dolazi da se ponovo kupuje karta,ili kupis jednu i vazi za svaki dan?

Kao shto je vech recheno, nazhalost svaki dan treba iznova kupiti kartu, zato smo i organizovali crtache da spreme poklon-crtezhe, kako bi makar nechime "nagradili" posetioce koji odluche da nas posete vishe dana zaredom (ili makar i jedanput).

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 07/10/2010 : 01:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stedis i za novu metlu?

Cuj,za novu metlu! Za uniformu...po mogucstvu policijsku,vojnu, medicinsku...
Ovo je 21.vek,ne plase se ljudi vise dobrih starih vestica na metli.A za halloween se trebaju zaplasiti.

Nego,da se vratimo na temu(da me ne stignu offtopic inkvizitori),jedva cekam sajam. Ne toliko zbog neke kupovine i eventualnog upoznavanja sa forumasima koliko zbog Stripskog programa...predavanja i radionica. I posebno,da cujem Marchela o Dylanu,bas se radujem tome...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/10/2010 : 08:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne toliko zbog neke kupovine i eventualnog upoznavanja sa forumasima koliko zbog Stripskog programa...predavanja i radionica. I posebno,da cujem Marchela o Dylanu,bas se radujem tome...

Nemas ti pojma, vise vredi da upoznas Pajtosa nego sve crtace i predavace zajedno. Al' dobro, kad ga upoznas ukapiraces da sam u pravu
Meni je draze sto sam upoznao sve forumase koje znam nego da mi svaki dan dolazi Villa na kafu i crta po jednu naslovnicu Texa za moju kolekciju
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 07/10/2010 : 08:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ne toliko zbog neke kupovine i eventualnog upoznavanja sa forumasima koliko zbog Stripskog programa...predavanja i radionica. I posebno,da cujem Marchela o Dylanu,bas se radujem tome...

Nemas ti pojma, vise vredi da upoznas Pajtosa nego sve crtace i predavace zajedno. Al' dobro, kad ga upoznas ukapiraces da sam u pravu
Meni je draze sto sam upoznao sve forumase koje znam nego da mi svaki dan dolazi Villa na kafu i crta po jednu naslovnicu Texa za moju kolekciju

Bravo!!!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/10/2010 : 08:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zato ti ni pakao nece tesko pasti..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/10/2010 : 09:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
@Red cloud & Sawitch
Mrtav sam ozbiljan, mislim da sam upoznao oko pedesetak forumasa od Vardara pa do Triglava, ali ne onako usput na Sajmu ili slicnim manifestacijama, nego onako ljudski u kafanama uz pivo, biftek i krompirice i odusevljen sam kakvi su to ljudi

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/10/2010 : 09:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ove godine,30.X, zadnje subote sajma, nadam se da ćemo doći u još većem broju nego prethodne i da ćemo napraviti jednu sliku na kojoj ćemo svi biti goli.

A mozda azra x. nema zelju zbog ovog posta
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/10/2010 : 10:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Red cloud & Sawitch
Mrtav sam ozbiljan, mislim da sam upoznao oko pedesetak forumasa od Vardara pa do Triglava, ali ne onako usput na Sajmu ili slicnim manifestacijama, nego onako ljudski u kafanama uz pivo, biftek i krompirice i odusevljen sam kakvi su to ljudi

Ma znam bre.. Zajebavamo te... Naravno da su poznanstva koja sam stekao proteklih godina ljudi sa ovog foruma vrednija nego bilo koji strip ili kolekcija...

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/10/2010 : 11:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
@Tex
Ne preteruj,sTotono(novi,patentirani izraz! )!Nisam znao da imas tako visoko misljenje o meni(obicno me nisko drze )?Ipak,cast je bila moja kad smo se upoznali...

@Rogan
Stari,odlicni su ti izvestaji!Tvoji postovi daju legitimitet(gi...ti...jedva srocih ) topicu...
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 07/10/2010 : 12:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
Ej,zao mi je ako se grubo izrazila,kao da se ne radujem upoznavanju,samo sam htela da naglasim ove druge stvari koje ce mi na sajmu biti posebno zanimljive...
Kratko sam na forumu,ali otad provodim dosta vremena ovde sa vama,sve sam vas vec ovako zgotivila i naravno da zelim da vas upoznam.

Nadam se da cu se tada uveriti u ovo sto Tex kaze,a da se ni vi necete razocarati.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 07/10/2010 : 12:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

@Red cloud & Sawitch

Ma znam bre.. Zajebavamo te... Naravno da su poznanstva koja sam stekao proteklih godina ljudi sa ovog foruma vrednija nego bilo koji strip ili kolekcija...

Upravo tako! Potpis! Texe ziv ti nama bio 100 godina!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/10/2010 : 12:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ej,zao mi je ako se grubo izrazila...

Kasno je...sada te zamisljamo kao krupnu domacicu koja mesi hleb(sto skripuce pod naletom snaznih ruku sa podvijenim rukavima vunenog dzempera) i dobacuje mrsavom muzu koji pegla u uglu sobe:"Sipaj malo tople vode i dodaj kvasac!"
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 07/10/2010 : 12:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ej,zao mi je ako se grubo izrazila...

Kasno je...sada te zamisljamo kao krupnu domacicu koja mesi hleb(sto skripuce pod naletom snaznih ruku sa podvijenim rukavima vunenog dzempera) i dobacuje mrsavom muzu koji pegla u uglu sobe:"Sipaj malo tople vode i dodaj kvasac!"

Sve to i nekako,al ovaj film nece da se gleda...

Edited by - azra x. on 07/10/2010 12:58:26
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21883 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2010 : 13:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Potpisujem.
Meni je ovo druženje sa stripadžijama i razna upoznavanja istih najlepši deo strip okupljanja !!!

Odbrojavanje: još 16 dana
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/10/2010 : 13:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gledace se, gledace i to u HD formatu samo da se udas...

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21883 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2010 : 13:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Odbrojavanje: još 16 dana
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 07/10/2010 : 13:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja se ne bi ni najmanje iznenadio da svi mi gledamo tebe u glavnoj ulozi tog filma
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000