forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Da li razmenjujete stripove??
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/06/2012 : 18:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ne dam nikom!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38093 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/06/2012 : 18:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

posuđujem, mada ponekad i pozalim kada se stripovi vrate ko... u trecem stanju

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/06/2012 : 19:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Posuđujem samo ono što ne planiram spremiti, ili čega se želim riješiti.
Eto recimo, nakon što je MP krenuo s XIII, Bernardom Princeom i Comanche, počeo sam posuđivati Super Eksove i Gigante s objavljenim epizodama tih junaka, moleći Boga da mi ih nikad ne vrate.
A sad kad je SA krenuo s prekrasnim integralima Bernarda Princea i Kosmičkih putnika, s vremenom planiram posuditi MP-ove crno-bijele albume.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 15/06/2012 19:11:08
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 15/06/2012 : 19:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
osecam se po malo prozvanim... anto i ja razmenjujemo stripove za citanje... moram da budem iskren njegova riznica albuma je ogromna a covek je cak insistirao da nesto i uzmem... nacin na koji smo se upoznali i par poruka ovde na forumu su mi bile dovoljne da mu odnesem par stripova da procita... i dao bih svakome za koga znam da ce ih cuvati bar kao i ja... jedan pogled na njegovu kolekciju je bio dovoljan da znam da i da mu odnesem 1000 stripova nista se kod njih nece promeniti... moram da kazem da je to pozajmljivanje na mene delovalo i u pravcu zelje da kupim neka izdanja... i prosirilo je moju must have listu... razmisljam sta bi se desilo da ostetim neki strip koji sam tako pozajmio... mislim da bih odmah kupio potpuno nov i vratio osobi od koje sam pozajmio... eto tako ja razmisljam... a i vratio sam se u detinjstvo kada je pokojni otac mog prijatelja meni davao na citanje alan forda, otkrice sveta u stripu, horor, eks, strip 82, 83, 84, modesti blejz... jednom recju dao bih skoro svim kolekcionarima svaki moj strip... jer znam da oni koji znaju da cene svoje bar malo vise cene i tudje...

sangue navajo
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 15/06/2012 : 23:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

osecam se po malo prozvanim... anto i ja razmenjujemo stripove za citanje... moram da budem iskren njegova riznica albuma je ogromna a covek je cak insistirao da nesto i uzmem... nacin na koji smo se upoznali i par poruka ovde na forumu su mi bile dovoljne da mu odnesem par stripova da procita... i dao bih svakome za koga znam da ce ih cuvati bar kao i ja... jedan pogled na njegovu kolekciju je bio dovoljan da znam da i da mu odnesem 1000 stripova nista se kod njih nece promeniti... moram da kazem da je to pozajmljivanje na mene delovalo i u pravcu zelje da kupim neka izdanja... i prosirilo je moju must have listu... razmisljam sta bi se desilo da ostetim neki strip koji sam tako pozajmio... mislim da bih odmah kupio potpuno nov i vratio osobi od koje sam pozajmio... eto tako ja razmisljam... a i vratio sam se u detinjstvo kada je pokojni otac mog prijatelja meni davao na citanje alan forda, otkrice sveta u stripu, horor, eks, strip 82, 83, 84, modesti blejz... jednom recju dao bih skoro svim kolekcionarima svaki moj strip... jer znam da oni koji znaju da cene svoje bar malo vise cene i tudje...

Lijepo rečeno i sve potpisujem!

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 16/06/2012 : 11:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Starim,proverenim drugarima dajem čak i najveće retkosti na čitanje jer znam da će ih paziti još bolje nego primerke iz njihove kolekcije. Najviše stripova za čitanje uzimam od svoga ortaka Šanjike,najvećeg fana Zagora u Srbiji! Čovek ima 53.godine i poseduje sva izdanja "Duha sa sekirom" izašla na prostoru ex-Yu.
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 16/06/2012 : 14:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
da nema razmjenjivanja stripova (i ljubaznosti čovjeka kojeg sam upoznao prije par godina i s kojim sam sad puno više prijatelj nego poznanik) nebih se ponovo zaljubio u stripove i otkrio toliko novoga, zato sam za razmjenjivanje.
i, kako je pisalo po splitu krajem 70-ij: "moja ZA nije samo za mene"
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 16/06/2012 : 17:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
naravno da razmijenjujem/posuđujem , ionako premalo ljudi čita stripove da bi ih se ljubomorno čuvalo, a i ne patim od glancera, pa ako mogu nekog novog regrutirat vrlo rado, jedino prije prvog posuđivanja upozorim da se suzdrže od bacanja po kući i čitanja za kuhinjskim stolom :).
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 16/06/2012 : 18:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
regrutacija... mobilizacija... sin bivseg kolege 11 godina star... svaki praznik pomalo texa i zagora... mislim da sad ima lepu kolekciju... malo su ga cudno gledali... ali ne mari on...

sangue navajo
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/06/2012 : 21:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Svakako jesam za zamjenu ali nisam za to da mi se stripovi nikada ne vrate ili vrate pokidani, a baš takva iskustva imam...
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 16/06/2012 : 22:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Danas postoji samo jedan nacin i jedna rec.Sto bi trgovci rekli proda-Ja.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 17/06/2012 : 01:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote
Neki još uvek imaju REČ

I drže do nje.

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 19/06/2012 : 10:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Posuđujem samo ljudima od najvećeg povjerenja, a takvih je dvoje-troje.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

lutherus
Starting Member

54 Posts

Member since 16/06/2012

Posted - 19/06/2012 : 14:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit lutherus's Homepage  Send lutherus a Private Message  Reply with Quote
Generalno ne posuđujem ništa. Bilo nekoliko lošijih iskustava sa vračanjem pa više ne posuđujem. Mogu jedino napraviti u slučaju knjige, stripa ili časopisa ocr-anu kopiju i snimiti na dvd dok u slučaju filma ili glazbe mogu dvd presnimiti. Razmjena je druga stvar, stripove koje ne mislim arhivirati jer me se nisu dojmili bi vrlo rado razmjenil, samo očekujem da i oni za koje bi razmjenil budu i stom ili barem približnom stanju.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/06/2012 : 14:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Posuđujem, mijenjam, razmjenjujem.
Jednom mi se strip(Tex gigant), vratio polurazvaljen i ta osoba više nije dobila niti jedan. Više iz principa nego šta mi je stvarno smetalo šta je strip razvaljen.
Krugu od par ljudi koji vole strip posuđujen bez problema.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lutherus
Starting Member

54 Posts

Member since 16/06/2012

Posted - 19/06/2012 : 15:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit lutherus's Homepage  Send lutherus a Private Message  Reply with Quote
Bil jednom posudil audio cd Iron Maiden - X-factor vratil se izgreban, Dimmu Borgir - Stormblast se nije nikad ni vratil, posudil bratu od cure Ken Parker kolekciju nisu se nikad vratili, zadnje kaj saznal da su završili na njuškalu za 150kn, nekoliko Alan Forda koje posudil ekipi sa faxa se vratilo u rinfuzi.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26830 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/06/2012 : 15:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Posuđujem prijateljima.Ne patim od toga i ako se malo stripovi ofucaju čitajući jer ako neke stripove prođe tri,četri ruke normalno da će se to vidjeti na njemu.
I oni meni naravno.To je normalno i poželjno jer tako pročitaš dosta stripova koje nećeš kupiti.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 19/06/2012 : 16:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Posuđujem prijateljima i nisa imao nikakvih neugodnih iskustava, znam da im mogu vjerovati, da mi recimo nikad ne vrate stripove bilo bi malo drugačije, ali imam dobre i pouzdane prijatelje i drago mi je posuditi im strip, pogotovo zbog toga što i u mojem domu čitam samo ja, pa mije drago da se više koriste. :)

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 19/06/2012 : 19:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Živim u sredini u kojoj knjižnica baš i ne obiluje sa stripovima niti je u toku sa tekućim izdanjima....
A što se tiče posuđivanja,to nikako....
Par ljudi kojima sam dao neke stripove na "uvid" ponašali su se prema njima kao prema dnevnim novinama,tako da sam odustao od toga....
U biti tu i tamo tata uzme neki strip od mene,ali njemu ipak dam jer sam preko njega i ušao u stripove :)....

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 22/06/2012 : 13:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message  Reply with Quote
Ista stvar je i kod mene,jako zalosno je da sam ja jedini kolekcionar u precniku minimalno 20 km
Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 22/06/2012 : 13:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5300 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 22/06/2012 : 15:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Ove godine se nekako najviše osjeća kriza,pa mi se čini da se stripovi sve slabije prodaju,a razmjene su sve češče i češče.
Ja osobno za razmjenu ponudim ili duplikate ili nešto što sam pročitao,a da mi se nije svidjelo...ukusi su različiti i svako štivo nađe svoga čitača..
...i ono što je najzanimljivije,recimo za neki strip netko nikad nebi izdvojio 300kn,ali stripova u vrijednosti 300kn za razmjenu će uvjek dati....
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 23/06/2012 : 16:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam dosta posuđivao stripove, pogotovo dok sam stalno bio u Zagrebu. Dosta toga kupujem. Posuđujem i od drugih, tu i tamo. Pogotovo od frenda kojeg sam navukao na Fibrine albume, pa uživam čitajući!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000