Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 28/01/2019 : 08:31:14
|
quote: Originally posted by vice
ItSV nije igrani film, jbg. Sasvim druga kategorija. Al mi ni to ne tuče prva dva Raimijeva.
Raimi je unija šmek koji mi djetinjasti Homecoming nema ni unca. Ona dva Webbova su užas.
Ukusi su to, brale, tako da, pričat o tome ko je koliki znalac je smišno.
Potpisujem sve napisano. |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 29/01/2019 : 20:21:30
|
quote: Originally posted by Windwalker
Ma vidi ti njega, pravog poznavatelja Spider-Mana. Al dobro mi se nekad i nasmijati na neke postove.
Ne znam da li sam veliki poznavatelj ali jesam veliki ljubitelj. Jos od crtanog filma iz 90ih kog sam gledao bukvalno svaki dan po ceo dan zajedno sa Batmanom The animated series. Ta dva crtana su mi bila omiljena. I kasnije Samurai Jack.
A za Raimijeve filmove me veze nostalgija to je istina, ali mislim da i uz potpunu emotivnu distancu mogu da tvrdim da su mi daleko bolji njegovi filmovi od ovih novih Spajdermena. Raimi je bas razumeo sta znaci ponuditi zabavan, kvalitetan, lep superherojski film o Piteru Parkeru.
A za Into the Spider Verse ti verujem da je sjajan i pogledacu ga cim mi vreme dopusti.
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 19/02/2019 : 22:54:29
|
Tko nije stiga pogledat Into the Spiderverse u originalnoj verziji, sada to može preko svima nam znanih alternativnih izvora. |
And like that... he's gone. |
|
|
naker
Advanced Member
4556 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 22/09/2023 : 22:33:43
|
Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)
Braća rasturaju sa ovim animiranim Spajdijem. Nakon odličnog Into the Spider-Verse overih i drugi deo i ovo je odlična stvar, iako je druga ekipa radila na ovom filmu u odnosu na prvi. Animacija je fenomenalna, nekada nisi siguran da li čitaš strip, ili igraš igricu, ili gledaš animirani film. Animacija kao da je proizašla iz neke epizode Love, Death & Robots, eksperimentalan pristup sa mešavinom raznih tehnika, ali gde sve skladno i odlično funkcioniše. I priča takođe na visokom nivou.
Jedini bedak što priča nije završena jer se film prekine kada je trebao biti najzanimljiviji pa moramo da čekamo Beyond the Spider-Verse za konačnu ocenu. |
|
|
Topic |
|