Author |
Topic  |
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 14/07/2012 : 11:26:32
|
meni je kostim bio super :D valjda mi nije bio celik u mislima, jer kapiram da od celika ne bi mogao bas da bude onako agilan   |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 14/07/2012 : 11:55:17
|
Ma izgledale su mi nekako glomazno... Ovaj kostim mi je bolji... Iako mislim da ni jedan ni drugi nisu baš realni.
Da postoji pravi Spiderman vjerojatno bi imao kostim kao onaj iz serije The Amazing Spiderman iz 1970-ih. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 14/07/2012 : 13:42:19
|
Peter je u uvodu predstavljen kao klinac navudren na tehnologiju (konstruira neke gadgete, elektronske brave za vrata itd.) da bi se objasnilo njegovo kasnije konstruiranje uređaja za izbacivanje mreže i same mreže. Tako da je taj segment ovdje zapravo i logičniji nego u prethodnoj trilogiji, pa čak i logičniji od stripa, jer se u oba slučaja to ne objašnjava. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 14/07/2012 : 13:48:51
|
zaboga, govoris o superherojskom stripu sa pocetka sezdesetih :D (here we go again :D ) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 14/07/2012 : 13:59:10
|
Ma ne, mislim samo na to zašto je on predstavljen kao tehno-freak, da bude bliži današnjoj ciljanoj publici - tinejdžerima!
We are not going anywhere again!  |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 14/07/2012 13:59:28 |
 |
|
Menjolik
Starting Member

Serbia
18 Posts
Member since 01/06/2012 |
Posted - 14/07/2012 : 14:05:05
|
Juče sam odgledao film i smatram da su neki propusti u scenariju nedopustivi. Pre svega, kako to da Gven Stejsi, koja je sedamnaestogodišnjakinja, radi u mamojebno, ogromnoj korporaciji? Pri tom, ima pristup firmi 24/7. Drugo, zar Dr. Konors ne reče Piteru kako nijedan ljudski subjekat nije preživeo testiranje, te se postavlja pitanje, kako to, da je kanda Piter preživeo ujed pauka? "Vlasništvo Pitera Parkera" na foto-aparatu? Piter Parker, koji je supergenije, ima 19 godina i još uvek ide u srednju školu? Nešto tu ne štima. :) Način na koji Ben umire. Da ne pričam tek o apsurdu kada sa osmehom na licu, predaje jaja strini Mej, te zaboravlja na jebeni metak u nozi! :) Posle ovoga, očekujem da u filmu "The Dark Knight Rises", Bane otkrije Batmanov identitet, tako što pronađe batarang, na kojem piše: "vlasništvo Brusa Vejna". :) |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 14/07/2012 : 14:27:20
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ma ne, mislim samo na to zašto je on predstavljen kao tehno-freak, da bude bliži današnjoj ciljanoj publici - tinejdžerima!
ma slazem se potpuno sa opaskom, samo se osvrnuh na deo o stripu :)
PS idem za par sati i ja da gledam, najzad :) |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 14/07/2012 : 19:04:21
|
quote: Originally posted by Menjolik
Juče sam odgledao film i smatram da su neki propusti u scenariju nedopustivi. Pre svega, kako to da Gven Stejsi, koja je sedamnaestogodišnjakinja, radi u mamojebno, ogromnoj korporaciji? Pri tom, ima pristup firmi 24/7.
Iako još nisam pogledao film, ovo se da vidjeti iz trailera i clipova i to mi je stvarno čudno! |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 14/07/2012 : 19:40:04
|
quote: Originally posted by Zagor12
Juče sam odgledao film i smatram da su neki propusti u scenariju nedopustivi. Pre svega, kako to da Gven Stejsi, koja je sedamnaestogodišnjakinja, radi u mamojebno, ogromnoj korporaciji? Pri tom, ima pristup firmi 24/7.
Iako još nisam pogledao film, ovo se da vidjeti iz trailera i clipova i to mi je stvarno čudno!
Meni to nije toliko čudno. Tko kaže da Oscorp ne može imati nekakav program stažiranja za talentirane maturante, te im time omogućiti upis na dobar fakultet i eventualno zaposlenje u kompaniji? |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1601 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 14/07/2012 : 19:45:44
|
Meni je čudno kad o filmu pričaju ljudi koji ga nisu pogledali. |
“All we have to decide is what to do with the time that is given us.” |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 14/07/2012 : 20:03:25
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Iako još nisam pogledao film, ovo se da vidjeti iz trailera i clipova i to mi je stvarno čudno!
Meni to nije toliko čudno. Tko kaže da Oscorp ne može imati nekakav program stažiranja za talentirane maturante, te im time omogućiti upis na dobar fakultet i eventualno zaposlenje u kompaniji?
Sve pet, ali da ima 24-osatni pristup laboratorijima? Hmmm... Ne znam baš...
quote: Meni je čudno kad o filmu pričaju ljudi koji ga nisu pogledali.
E pa meni je čudno što je to tebi čudno. Valjda sam retardiran pa imam potrebu da pričam o filmovima koje nisam pogledao. Što ćeš, takav sam kakav sam. |
|
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 14/07/2012 : 20:05:34
|
quote: Originally posted by Andrej
Meni je čudno kad o filmu pričaju ljudi koji ga nisu pogledali.
Uglavnom, zaboravih reći da sam sinoć pogledao film, i to bez 3D naočala, hvala bogu. 
Oduševljen sam. Jest, film ima nekih nedostataka i rupa, ali sve je to nebitno kada kao cjelina funkcionira odlično. Garfield i Stone su sjajni, vidi se da imaju dobru kemiju koja njihovu međuigru čini nevjerojatno uvjerljivom. Ponašaju se baš onako kako očekuješ od dvoje zaljubljenuih srednjoškolaca. Martin Sheen je ispao sjajan ujak Ben. Sally Field nije baš nešto u filmu došla do izražaja, ali njena teta May će ionako u idućim filmovima imati puno značajniju ulogu. U ovom filmu je ipak ključno bilo da se vidi kakav efekt će na Petera imati smrt ujaka Bena. I to je napravljeno zbilja sjajno. Da neki klinac u stvarnom životu na ovakav način dobije supermoći mislim da bi upravo ovako reagirao, sa puno lutanja i autodestruktivnosti.
U filmu ima puno humora, pogotovo od strane Spideyja, što je odlično uklopljeno. Akcijske scene su prilično virtuzono režirane, a Lizard kao protivnik je vrlo uvjerljivo dočaran. Glazba je dobra, Horner je bio na nivou, kao i pojedine pjesme. Na kraju, moram istaknuti kako je Webbov stil jako fino došao do izražaja, vidi se da je vrlo talentiran redatelj od kojeg možemo očekivati puno stvari.
Zato se nadam da će Amazing Spider-Man dobro proći u kinima, jer želim vidjeti kako Webb režira nastavak, ali i novi projekt na kojem će imati slobodnije ruke.  |
 |
|
Zlix
Senior Member

.jpg)
Serbia
1930 Posts
Member since 20/03/2006 |
Posted - 14/07/2012 : 20:49:13
|
Meni je sasvim dobar film, čak mi je bolji ovaj glumac za ulogu Spajdermena. Novi kostim je strava, svidja mi se što koristi gedžet za ispaljivanje mreže, umesto da koristi "prirodnu" mrežu. Ima dosta dobrih scena, propraćenih sjajnom muzičkom podlogom. Emocije samo rade, tuga zbog smrti strica Bena, radost kad je sa Gven Stejsi i navijanje da je smuva (hehe! glumica je inače preslatka), uzbudjenje dok se njiše na mreži (kul muzika doprinosi tome) i dok se bori sa Gušterom. Jeste tinejdžerska sapunica i možda nedostaje malo više akcije, ali film je sasvim solidno odradjen. Jedino mi se ne dopada što puno ljudi zna ko je Spajdi, mogao je komotno bez maske da bude ceo film. Možda sam ja prevelik Spajdijev fan pa mi se film dopao, ali preporučujem i ostalima da ga pogledaju. |
IG: @bricktoygrapher |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
|
Menjolik
Starting Member

Serbia
18 Posts
Member since 01/06/2012 |
Posted - 14/07/2012 : 21:09:42
|
Meni to nije toliko čudno. Tko kaže da Oscorp ne može imati nekakav program stažiranja za talentirane maturante, te im time omogućiti upis na dobar fakultet i eventualno zaposlenje u kompaniji?
Šta više, ja mislim da ona stažira, pa je još besmislenije da dobije pristupnu karticu. :) Btw, muzika je stvarno zadovoljavajuća. I kostim mi se dopao, ali s obzirom na to da je deo koji mu prikriva oči, napravio od naočara, posle prvog udarca u glavu bi izgubio oko. :) |
 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1601 Posts
Posted - 14/07/2012 : 22:30:58
|
@Mr.Bushido-nisam mislio na tebe Samo me smeta kad netko nešto vidi u traileru i onda pokreće rasprave sa onima koji su zapravo cijeli film pogledali |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 14/07/2012 : 22:39:40
|
[quote]Originally posted by Andrej
Oduševljen sam. Jest, film ima nekih nedostataka i rupa, ali sve je to nebitno kada kao cjelina funkcionira odlično.

e zbilja, kako cjelina može odlično funkcionirat ak unutar nje ima rupa?     |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 14/07/2012 22:40:12 |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 14/07/2012 : 22:46:02
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
[quote]Originally posted by Andrej
Oduševljen sam. Jest, film ima nekih nedostataka i rupa, ali sve je to nebitno kada kao cjelina funkcionira odlično.

e zbilja, kako cjelina može odlično funkcionirat ak unutar nje ima rupa?    
Ovo "rupe" shvati uvjetno. To je više moj nekakav dojam da se određenim detaljima možda moglo posvetiti malo više vremena. Ali to nije presudno za konačni dojam filma. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1601 Posts
Posted - 14/07/2012 : 22:58:15
|
Ja ću film pogledat samo zbog Emme Stone,ali sve u svemu nemam prevelika očekivanja od ovog filma... |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 14/07/2012 : 23:17:28
|
a ja samo zbog Andrewa Garfielda, pa da mogu kritizirat Maguirea   
inače, neću ni ja ništa očekivat, samo bi želio da film bude zabavan. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 15/07/2012 : 00:41:34
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Maguire je pizda mala 
Obojica su dobri, svaki na svoj način.  |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 15/07/2012 : 03:42:04
|
Za one koji još nisu pogledali film u kinu, znajte da vas nakon kraće odjavne špice čeka još jedna scena. |
 |
|
Topic  |
|