forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Spider-man reboot: dobro ili loše?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

Andrej
Senior Member



Croatia
1443 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 20/07/2011 :  23:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Andrej's Homepage  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Evo riješio sam nesporazum :)

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member



Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 21/07/2011 :  11:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam mrzio Maguiera, on mi je bio čisti promašaj za Spideyja. Ne možeš uzeti za Spideyja tipa koji je bublast, pobogu! Po meni je Garfield super izbor za Spideyja, i kao glumac mi uopće ne smeta, naprotiv, vrlo je prirodan. Mislim da će film biti dobar, ali da će trebati bar četiri nastavka da serijal dobije povezanost.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Lord Vader89
Advanced Member



France
8652 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/07/2011 :  13:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Lord Vader89's Homepage  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
bar 4, a
nego, deder mi samo reci sta znaci "bublast" :)

http://www.youtube.com/watch?v=LdjY6oy4Y2c&feature=player_embedded
Go to Top of Page

alanford
Senior Member



Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 21/07/2011 :  13:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89
nego, deder mi samo reci sta znaci "bublast" :)

I mene zanima xD
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member



Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 21/07/2011 :  13:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Alternativni naziv za zdepast. ;)

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member



Croatia
7858 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/07/2011 :  17:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ja sam mrzio Maguiera, on mi je bio čisti promašaj za Spideyja. Ne možeš uzeti za Spideyja tipa koji je bublast, pobogu! Po meni je Garfield super izbor za Spideyja, i kao glumac mi uopće ne smeta, naprotiv, vrlo je prirodan. Mislim da će film biti dobar, ali da će trebati bar četiri nastavka da serijal dobije povezanost.



ma Maguire je bio dobar koliko-toliko u prvom filmu, a onda je slijedila silazna putanja kaj se tiče nastupa u daljnjim filmovima. u trećem nije radio ništa drugo nego se glupirao i zajebavao non-stop (iako je i sam scenarij bio podosta debilan, tak da...).

vidjet čemo, ja sam pomalo skeptičan s obzirom da je treći film bio sranje u komparaciji s prvim i drugim, ali tko zna, možda se iznenadimo...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member



Croatia
7858 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/07/2011 :  17:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Alternativni naziv za zdepast. ;)




inače, u "Obitelji Addams" (sitcomu) Morticia svoga supruga naziva "Bubele"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member



Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 13/09/2011 :  12:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Inače, jedan od dva scenarista je Steve Kloves, tip koji je pisao scenarij za sve Harry Potter filmove osim petog dijela. Bio je nomirniran za Oscara. Drugi tip je Alvin Sargent(rođen 1927, ako je vjerovati IMDB-u), koji je bio scenarist Spider-Mana 2 i 3. Osvojio je dva Oscara.

Za Andreja, Stan Lee će glumiti nekog tipa iz knjižnice.

Ovaj ovdje će glumiti Flasha, i misim da je pun pogodak po izgledu:
http://www.imdb.com/media/rm4251827968/nm3024712

Čini mi se da će Martin Sheen rasturiti ulogu Uncle Bena. A vjerujem da već svi znaju da je nažalost preminuo Cliff Robertson (ima i topic), koji je tumačio istog lika u prvom ciklusu.

Dobro je što su tetu May napravili bolje nego u prvoj sagi, gdje izgleda kao stara baba. Iako je ta verzija bila vrlo vjerna originalnom ASM izgledu tete May, ipak mi se nije svidjela.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member



Croatia
7858 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/09/2011 :  15:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Inače, jedan od dva scenarista je Steve Kloves, tip koji je pisao scenarij za sve Harry Potter filmove osim petog dijela. Bio je nomirniran za Oscara. Drugi tip je Alvin Sargent(rođen 1927, ako je vjerovati IMDB-u), koji je bio scenarist Spider-Mana 2 i 3. Osvojio je dva Oscara.

Za Andreja, Stan Lee će glumiti nekog tipa iz knjižnice.

Ovaj ovdje će glumiti Flasha, i misim da je pun pogodak po izgledu:
http://www.imdb.com/media/rm4251827968/nm3024712

Čini mi se da će Martin Sheen rasturiti ulogu Uncle Bena. A vjerujem da već svi znaju da je nažalost preminuo Cliff Robertson (ima i topic), koji je tumačio istog lika u prvom ciklusu.

Dobro je što su tetu May napravili bolje nego u prvoj sagi, gdje izgleda kao stara baba. Iako je ta verzija bila vrlo vjerna originalnom ASM izgledu tete May, ipak mi se nije svidjela.



film znači ima potencijala definitivno...ali kako će bit proveden je druga priča...

scenaristi su definitivno dobri (iako je Sargent djelomično zasrao onaj 3. dio), ali vidjet ćemo. sve će ovisit o tome kakav će (dakako) bit scenarij, te kako će se Andrew Garfield snać u toj ulozi i kako će odglumit, kako on, tako i ostali mlađi glumci.

Robertson je u dvojci i trojci imao samo malu cameo ulogu, tako da sumnjam da će Sheenu biti ponuđeno nešto više, iako mislim da će i on bit super u toj ulozi, s obzirom na ono što će dobiti.
Stan Lee će isto ziher imat jedan običan cameo.

sve u svemu, ima potencijala, ali vidjet ćemo...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member



7301 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/09/2011 :  18:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Fransiza se ne smije zaustavljati ( kao sa Batmanom poslije cloonija i schwarzija-katastrofa nakon Keatona! )imamo vjernu pricu "klasik" spidey epizode kao u prvoj trilogiji...jer mi ove ultimate ne idu po loju..
Nova generacija Batmana sa Baleom je ispala pravi boom i treba ici dalje...
Spidey kakav bude bit ce dobar bitno da ide..
Show must go on!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member



Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/09/2011 :  15:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Evo prvi pogled na Lizarda sa San Diego Comic Cona. Slike su vrlo loše, no može se nazreti Lizardov izgled.
http://www.movieweb.com/comic-con/2011/news/sdcc-2011-leaked-lizard-photos-from-the-amazing-spider-man-comic-con-footage
Na toj stranici možete vidjeti i izgled Capt. Stacyja i još par fotki.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik



Croatia
10828 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/12/2011 :  22:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member



Croatia
7858 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/12/2011 :  23:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
vidjet ćemo kak će sve to ić...

inače, jučer je na Novoj TV bio Spider-Man 3. jeste se išli podsjetit?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 11/12/2011 23:48:09
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik



Croatia
24552 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/12/2011 :  00:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
da, podsjetili smo se koliko je loš
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member



Croatia
7858 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/12/2011 :  01:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

da, podsjetili smo se koliko je loš



ja sam ga baš i išao opet gledat, s obzirom da ga zadnji put gledao onda kad je igrao u kinima, i nije mi se svidio, pa rekoh: da se podsjetim i da vidim jesam li možda bio prekritičan.
i kakve su bile moje reakcije nakon što sam drugi put odgledao ovaj film? iste kao i kad sam ga gledao prvi put.
e sad, radnja i scenarij su naprosto sranje - to je nažalost i najveći problem u cijelom filmu.
što se glume tiče, neću reći da je Maguire loš glumac jer ne zna glumiti, nego je njegova loša gluma definitivno posljedica glupog scenarija. ovi ostali su bili malo bolji, ali najveću pohvalu kaj se glume tiče mislim da zaslužuje Thomas Haden Church (u ulozi Sandmana).

negativci? jednom rječju rečeno - previše ih je. Sandman je u biti glavni negativac u filmu, i iz moje perspektive, trebao je ostati i jedini. ova ostala dvojica nisu niti trebala biti u filmu. Osborne Jr. nije nikakav Zeleni Goblin (barem ako se komparira sa svojim starim) i da ga je Parker ukokao već prvi put kad su se sukobili, ne bismo izgubili apsulutno ništa. isto tako, u koliko filmova ćemo gledati ono famozno "you killed my father" sranje?
isto je i sa Eddijem Brockom Jr.-om, tj. Venomom, koji je definitivno najgori negativac u cijelom filmu. neću ni ulaziti u to koliko mi je taj frajer (Brock) išao na jetra, a kao Venom frajer nije ništa drugo nego obična karikatura.
loše, sve u svemu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

swamp thing
Senior Member



Bosnia and Herzegovina
2865 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 12/12/2011 :  14:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Od onakvog jebenog negativca kao što je Venom napravili su smijuriju. Film je žešći treš, nema ništa što ga imalo čupa iz blata. O plakanju Megvajera neću ni da počinjem.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik



Croatia
21586 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/12/2011 :  17:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Meni sad uopće nije fora ponovno se bacati ukoštac s Spidermanovim porijeklom u rebootu...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member



Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 13/12/2011 :  12:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Morat ćeš još jednom to proći, bez obzira koliko tisuća puta već čuo tu priču.

Meni je trojka totalno zbrzana, nabijena radnjom u kojoj zaista ima puno previše negativaca. Venom je smijurija, New Goblin je bezveze, Sandman ok. Peter Osbornu praktički iznakazi facu i ovaj mu ide pomoći na kraju. Maguire je debeli glupan koji mi se svidio samo u cameu u Tropic Thunder jer mu uloge gayeva najbolje i pašu. Nevjerojatno je kako je Topher Grace upropastio Venoma, a o Raimiju da i ne pričam. Sandman je u redu, a najbolji dijelovifilma su mi oni sa J.K. Simmonsom kao Jamesonom. Ovo drugo- loše.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik



Croatia
21586 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/12/2011 :  13:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Meni je trojka baš onako stripovski rađena, bez krvi, dosta vrtoglave akcije i klišeja, malo podsjeća na zlatno doba stripa, naivno i uzbudljivo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member



Croatia
7858 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/12/2011 :  14:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Meni je trojka totalno zbrzana, nabijena radnjom u kojoj zaista ima puno previše negativaca. Venom je smijurija, New Goblin je bezveze, Sandman ok. Peter Osbornu praktički iznakazi facu i ovaj mu ide pomoći na kraju. Maguire je debeli glupan koji mi se svidio samo u cameu u Tropic Thunder jer mu uloge gayeva najbolje i pašu. Nevjerojatno je kako je Topher Grace upropastio Venoma, a o Raimiju da i ne pričam. Sandman je u redu, a najbolji dijelovifilma su mi oni sa J.K. Simmonsom kao Jamesonom. Ovo drugo- loše.



što se Venoma tiče, on nije ni trebao bit u ovom filmu, nego se trebao pojavit u idućem, i tamo bit glavni negativac, s obzirom da je on jedan jako veliki i popularan negativac. za njega definitivno vrijedi to pravilo - da je zbrzan. jer sve što se u vezi njega događa je ovo: Brock se pretvara u njega, zatim naleti na Sandmana i udružuje se s njim, iako ga nikad nije vidio u životu, i brzi poraz.
o Graceovu glumu neću ni ulazit, a kao negativca ga je dovoljno opisati riječima: laughable i completely unthreatening.


Osborne Jr. - više-manje isto kao i za Venoma, i uz to čista nula naspram svog starog. kao što sam već i rekao, da ga je Parker ukokao već nakon njihovog prvog obračuna (a i trebao je) ne bismo izgubili apsolutno ništa. kad je frajer umro na kraju filma, moja reakcija je bila: ko ga jebe. isto tako, čini se da frajer više vjeruje svom butleru nego svom najboljem prijatelju budući da je odbijao prihvatiti Parkerovu izjavu da mu se otac ubio, a butleru (koji tamo nije ni bio) je vjerovao.

Sandman - probajte se prisjetit razvoja ovog lika kroz film. frajer je bio ubijao nedužne ljude, pljačkao banke, pobjegao iz zatvora, ubio ujaka Bena (iako slučajno), sve zato da bi izliječio bolesnu kćer (i to bi trebalo bit neko opravdanje...)a što Spidey na kraju napravi? oprašta mu (sa suzama u očima, ni više ni manje). recite vi meni, ima li tu logike?

Maguirevou glumu ne vrijedi ni komentirat, dovoljno je reć da su oni njegovi dijelovi gdje u ulozi "zlog" Parkera s debilnom frizurom non-stop pleše po ulici, viče i sl. čista komedija i ništa više. a najbolji dio od svega je onaj gdje u onom klubu svira klavir i pjeva, u stilu Johna Travolte.

očito je Raimi ovaj put odlučio potrošit više od 200 milijuna dolara na specijalne efekte, akcijske scene i slična sranja, a scenarij zaboravit. rezultat je bio banaliziranje ovog stripa i sramota od filma.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 13/12/2011 14:58:43
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik



Austria
9122 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/12/2011 :  02:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ma Tobey je po meni zaista vrhunski odradio prvi deo filma, u drugom se vec malo opustio i razmazio (vec tad mi je smetao) da bi u trecem delu...se rasplakao!

Sve sto sam uspeo sabrati na netu o ovome filmu-glumci (andrew garfield pre svega), neke scene, fotke sa snimanja, cinjenica da je sve nekako odradjeno manje "decije" me cini optimistom. Mislim da ce valjati

Ali nikako ne mogu da svarim taj novi kostim




Dnevnici citanja
www.mrgan-dnevnik.blogspot.com

Edited by - PijaniPatak on 17/12/2011 02:36:51
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member



Switzerland
14544 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/12/2011 :  09:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Osdobno imam osjecaj da ce me ovaj film ipak pozitivno iznenaditi...vidjet cemo

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member



Croatia
7858 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/12/2011 :  17:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ja neću imat prevelika očekivanja jer po samom konceptu filma imam predosjećaj da će isti bit neka teen sapunica. vidjet ćemo...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member



Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 18/12/2011 :  10:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Bit će dosta teen spike ali mislim da će ovo biti zanimljiv film. Mislim da će više pogoditi u srž priče o Spideyju nego u prvoj sagi. Mislim da ćemo puno bolje upoznati Bena i May Parker, Peterove roditelje a i sam Peterov život.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member



Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 20/12/2011 :  07:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Zasad ne videh nista sto bi mi bar malo nagovestilo da nece biti promasaj.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000