Iako ne kupujem ovaj Tex Libellus, moram da za ovu naslovnu kažem samo, da je jedna od najlepših naslovnih ikada po mom ukusu, ne samo što se Texa tiče nego uopšte svih izdanja. fenomenalno. Da je i priča unutar bar pola kvalitete naslovne, bio bi pun pogodak...
Jeste odlicna naslovnica, ali ni ova druga koja je unutra nije losa ;)
Ma kako nije losa?! Jedna od milion njegovih istih gdje Tex pozira. Ovu sa tornadom upravo isticu opis radnje i dinamika koje rijetko vidimo na njegovim naslovnicama.
Meni to "Texovo poziranje" ne smeta, zato i jesu naslovnice (ali i o tome se moze diskusovati). No, ono sto mi smeta na toj naslovnici je to sto pustinja iza Texa bas i ne izgleda "mokra". A pasu mi "mokre naslovnice". :D
No, Tornado je poglavlje za sebe, to sigurno. :)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Bio bi vise red da se ta epizoda izda u izdanju kakvo zaista zasluzuje.. Tu ratnu epopeju imam u italijanskom izdanju u koloru..Fali domace,pa to ti je
Bio bi vise red da se ta epizoda izda u izdanju kakvo zaista zasluzuje.. Tu ratnu epopeju imam u italijanskom izdanju u koloru..Fali domace,pa to ti je
eh ta u koloru bi bila savršena
"Experience is simply the name we give our mistakes"
A za ostalo cemo vidjeti ubuduce... Mali podsjetnik na to sto talijani imaju zasad na raspolaganju od Ticcija u "hard core" izdanju Kad sam sve ovo dobio u postanski sanducic pao sam na du..e od miline
Broj je 46, a naslov epizode je "Četiri bjegunca" (G.L.Bonelli / F.Fusco, 1980.).
Tvrdi uvez, Bonelli format (216 stranica, 2 kolorne naslovnice) Cijena 140,00 kn. Posebna cijena 125,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 26.02.2012.
Baš kao i SB 9, i ova knjiga bit će vani u prvoj polovini 12. mjeseca.
Tu je i novi (sedmi po redu) Texov kolorac na čak 384 stranice! Naslov knjige je "Texov sin", a iz tiskare bi ovaj kolorac također trebao izaći u prvoj polovini 12. mjeseca.
Tvrdi uvez, format: 170 x 240 mm (384 stranice) Cijena 250,00 kn. Posebna cijena 220,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 26.02.2012.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins