forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor 2014 - Kraj jedne ere?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/08/2011 : 11:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Baš! Capone je stvarno zasro stvar. Strašno sam razočaran tim maxijem.

No sikiriki
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/08/2011 : 14:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
"Homo homini lupus!"

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 26/08/2011 : 16:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga
Mene je u prošlom maxiju razočaralo što se Zagor borio protiv indijanaca koji su bili potpuno u pravu. Mislim, Ameri i Englezi non stop ratuju po njihovom teritoriju, najviše su najebali jer su u tim njihovim međusobnim spletkama potaracali cijelo selo i kad su rekli "Dosta tog sranja!" Zagor kao zadnji izdajnik stoji na strani bijelaca. Na strani one kukavične pizde Big Johna i onog retardiranog američkog zapovjednika. Eto, takve promjene ne volim.

Potpuno se slažem.

Pogotovo u ovom trenutku izlaženja regularnog Zagora i tih maxija i specijalnih brojeva sa epizodama Extra serije.
Meni osobno, je ovo najbolje razdoblje Zagora što će izlaziti narednih par godina u Extra seriji.
Taj sam period najviše čitao kao mulac (usporedbe radi Nolittine epizode su mi previše naivne i samim time lošije, jednostavno jer ih nisam čitao tada).
Da me netko pitao prije par godina koji ti je draži Zagor, noviji ili stariji, bez problema bih rekao noviji (ok treba definirati noviji...dakle iz devedesetih) , ali sad...
Kad čitam Extra seriju to je to...to je moj prijatelj iz djetinjstva koji je sa mnom već dvadeset godina, faca, a ovaj (naj)noviji Zagor postaje neki šupčić, s kojim ne znaš na čemu si i to me strašno nervira, jer ne volim takve ljude u stvarnom životu.
Ok možda je to i do crteža, ne znam.
Ova najnovija epizoda "Neistražena zemlja" obećava, mada se i tu potkrao debilizam. Kad Zagor oslobađa zarobljenika iz indijanskog logora pa potjera konje kroz selo. Vidi se na jednoj slici da žena s djetetom bježi ispred stampeda. Mislim... WTF!!!!!
Znači drugim riječima, jebe se našem Zagoru za smrt indijanskih žena i djece. Pa čekaj ne može to tako jebemu...
Zašto to rade Zagoru nije mi jasno?Stvarno...

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.

Edited by - Charlito de la Vega on 26/08/2011 16:17:47
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 26/08/2011 : 17:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi lijepo da se Zagor uskoro završi i da fino smisle tu exit strategiju.
Mislim da se saga završi dok je Ferri živ.
Bez njega ovaj strip i ovaj junak uopće nemaju smisla.

Može se tu lamentirati o kvaliteti crteža do sutra i sigurno je da Ferri nije broj jedan koji je ikada crtao za Bonelli ali je realno daleko najbolji crtač Zagora valjda i zato što on zna kako zapravo Zagor treba izgledati .

Bilo kako bilo najžalosnije bi bilo i dalje gledati "artističke Zagor poligone" raznih crtača koji su ga se dohvatili.
Scenarij... o njima ni ne treba trošiti riječi, komotno su mogli prekopirati koji od starijih Zagora malo promijeniti kadrove i ne bi bilo puno lošije.

Nije to to, treba smoći snage i reći dosta.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4364 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 26/08/2011 : 18:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
po buratinijevim recima...zagor ce sigurno u italiji izlaziti jos 5 godina....za posle ce se videti...
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/08/2011 : 19:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
O čemu mi pričamo? Od top 10 Zagorovih priča nema ni polovice Ferrijevih crteža niti Nollitinih scenarija. Dakle...

No sikiriki
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 26/08/2011 : 22:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
mislim da previše lamentiramo o kvaliteti. o boljim i lošijim zagorovim periodima, o kvaliteti scenarija, o crtežu i sličnom. Umjesto da budemo sretni da Zagor još izlazi. Za mene nema loše Zagorove epizode, ama baš niti jedne, niti će je biti, i uvijek ću biti najsretniji samo da Zagor izlazi, da se ne gasi serija koja generacije usrećuje preko 50 godina. Ne mora se svatko sa mnom slagati, ali mislim da tko drugačije misli, i tko se iskreno ne raduje svakoj novoj epizodi, nego analizira kvalitetu da je tome bolje da se uhvati vrta i sadi krompir i analizira kakav je urod bolji ili lošiji. Govorim o osjećajima iznutra, jer znam da ovaj forum služi za raspravu o Zagoru i drugim stripovima. Ljudi (neki) ne tražite dlaku u jajetu, nego ako se smatrate fanovima Zagora onda ga VOLITE. Ja ga volim i još jednom ponavljam - ne postoji loša zagorova epizoda. Kada ćeš stvari promatrati iskreno iznutra, Kako treba. Jer svatko ipak zna kako se osjeća. Iznutra. Zato Zagore ja te podržavam i da izlaziš do 2114. godine.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 27/08/2011 : 00:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa ovom idejom od Dela Vege...takvo nesto bi dalo krila Zagor serijalu!

drale
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 27/08/2011 : 11:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
@ kucak

Slažem se s tobom. No, kako si i sam rekao ovo je forum za raspravu, a ja ne raspravljam o crtežu (ima ih jako loših, ali se na svakog naviknem), pa ni o pričama o kojima imam mišljenje kao ti(osim nekih).
Kako je "Grofica" rekla, postoje neke stvari koje definiraju nekog lika i iz tih okvira ne bi trebalo izlaziti.
E o tome ja govorim, a to su scenarističke rupe gdje se Zagorova ličnost prikaže u drugom svjetlu, lošijem.
Kužiš...ja obožavam Zagora i kupujem sve, ali zato...gdje je granica. Kako bih rekao(ne znam ni sam), kao da mi blate najboljeg prijatelja.
Otvorim novog Zagora kojem se toliko veselim i čekam mjesec dana i onda vidim da to nije "onaj" Zagor, pa ni Chico koji je nepravedno zapostavljen i koristi ga se skroz na krivi način...uvijek sam volio kad je Chico malo sposobniji, a ne nekakv maloumni tip koji, ili dobiva batina, ili baca fore, koje crtež ne prati kako treba pa to ispadne bez veze.
Pa normalno da mi zasmeta.
Samo da na to malo pripaze i to je to.
Ja se nadam da ga nikad neće ugasiti.

@ draskomisterno

Thnx!

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.

Edited by - Charlito de la Vega on 27/08/2011 11:31:45
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 27/08/2011 : 12:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

Evo primjer...Zagor se vrati iz Južne Amerike i u spletu okolnosti (treba ih izmislit)

..dobije malariju i uskoro ceteverooki (ako je jos ziv) napravi lijek od lokalnih komaraca tj.protuotrov i tako ponovno Zagy dobije krila..

Ili otidje u Rocky Mountains zivjeti kao Grizzly Adams nadje medu ili pumu i ima drustvo..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/08/2011 : 13:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

O čemu mi pričamo? Od top 10 Zagorovih priča nema ni polovice Ferrijevih crteža niti Nollitinih scenarija. Dakle...

kako kome
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 27/08/2011 : 14:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

@ kucak

Slažem se s tobom. No, kako si i sam rekao ovo je forum za raspravu, a ja ne raspravljam o crtežu (ima ih jako loših, ali se na svakog naviknem), pa ni o pričama o kojima imam mišljenje kao ti(osim nekih).
Kako je "Grofica" rekla, postoje neke stvari koje definiraju nekog lika i iz tih okvira ne bi trebalo izlaziti.
E o tome ja govorim, a to su scenarističke rupe gdje se Zagorova ličnost prikaže u drugom svjetlu, lošijem.
Kužiš...ja obožavam Zagora i kupujem sve, ali zato...gdje je granica. Kako bih rekao(ne znam ni sam), kao da mi blate najboljeg prijatelja.
Otvorim novog Zagora kojem se toliko veselim i čekam mjesec dana i onda vidim da to nije "onaj" Zagor, pa ni Chico koji je nepravedno zapostavljen i koristi ga se skroz na krivi način...uvijek sam volio kad je Chico malo sposobniji, a ne nekakv maloumni tip koji, ili dobiva batina, ili baca fore, koje crtež ne prati kako treba pa to ispadne bez veze.
Pa normalno da mi zasmeta.
Samo da na to malo pripaze i to je to.
Ja se nadam da ga nikad neće ugasiti.

@ draskomisterno

Thnx!

Lijepe riječi i vidi se da voliš Zagora kao uostalom i ja. Međutim, ljuti me kad se tako gazi po epizodama Zagora, umjesto da budu sretni ti isti da se Zagor još nije ugasio i da izlazi. Sada kukaju da će se Zagor ugasiti a onda blate neke epizode. Ma da je najlošija epizoda (a nema je za mene) ja ću biti presretan jer je - izašla. Izašla i izašla. Nije ugašen serijal niti će biti u dogledno vrijeme. Najveća pobjeda za mene. Preko pedeset godina. Pa ljudi moji treba u tome uspjeti. I treba znati to cijeniti. I treba znati zahvaliti nekome na tome. A ne samo - blatiti. Nije fer ljudi. Nije fer. Ali eto vas tamo.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 27/08/2011 : 19:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Kakav danasnji Zagor.A najbednije od svega sto mu kace neke zene,neke avanture ,svaleracije kao sve zivo razguzi a covek je bukvalno nevin.Par poljubaca zagrljaji u camcu malo uzdaha.Alo bre kod Zagora nema riba,idite kod Dilana Doga ,Mister No-a i ostalih.
Vidim da su dobar deo ekipe ovde devojcice malene i da gledaju serije sa mamom,Turske i Spanske sada mi jos fali da napisu scenario za Ceznju pod vrtovima i da naprave album sa slicicama Kada srce gori by Zagor.
Na kakvom sam ja zagoru odrastao a sta napravise od naivnog divljaka iz Darkwoodske sume Kasandru!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 27/08/2011 : 23:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Kakav danasnji Zagor.A najbednije od svega sto mu kace neke zene,neke avanture ,svaleracije kao sve zivo razguzi a covek je bukvalno nevin.Par poljubaca zagrljaji u camcu malo uzdaha.Alo bre kod Zagora nema riba,idite kod Dilana Doga ,Mister No-a i ostalih.
Vidim da su dobar deo ekipe ovde devojcice malene i da gledaju serije sa mamom,Turske i Spanske sada mi jos fali da napisu scenario za Ceznju pod vrtovima i da naprave album sa slicicama Kada srce gori by Zagor.
Na kakvom sam ja zagoru odrastao a sta napravise od naivnog divljaka iz Darkwoodske sume Kasandru!!!

Ovo ti je dobro..telenovela Bonelli!

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 27/08/2011 : 23:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Što je najbolje, sve je to istina... svi ti visokotiražni Bonelli bestseleri su postali sami svoje žrtve (a posredno smo i mi postali njihove žrtve bolje rečeno ovce za šišanje)... umjesto da se završe nakon određenog razumnog broja oni se samo nastavljaju kao najgore verzije Sante Barbare gdje nemaju ništa više za pružiti već im je smisao da se redovito pojavljuju na kioscima sve dok su financijski isplativi. Patetično. I prilično podlo od samog izdavača jer smo za iste pare mogli dobiti nove junake poput Magičnog Vjetra itd. koji su vjerojatno zagušeni ovim tiražnim bestselerima. Jer zna se... pare se imaju za Texa i Zagora, ostalo je bit će kad bude viška.

Moje aukcije u prodaji

Edited by - DKoor on 27/08/2011 23:55:30
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 01:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

Što je najbolje, sve je to istina... svi ti visokotiražni Bonelli bestseleri su postali sami svoje žrtve (a posredno smo i mi postali njihove žrtve bolje rečeno ovce za šišanje)... umjesto da se završe nakon određenog razumnog broja oni se samo nastavljaju kao najgore verzije Sante Barbare gdje nemaju ništa više za pružiti već im je smisao da se redovito pojavljuju na kioscima sve dok su financijski isplativi. Patetično. I prilično podlo od samog izdavača jer smo za iste pare mogli dobiti nove junake poput Magičnog Vjetra itd. koji su vjerojatno zagušeni ovim tiražnim bestselerima. Jer zna se... pare se imaju za Texa i Zagora, ostalo je bit će kad bude viška.

Nešto ovako glupo ovdje već dugo nisam pročitao.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 28/08/2011 : 01:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ti je bila puno pametnija ideja da napišeš nešto solidnije osim neke kvaziuvrede povrijeđenog fana kad si već osjetio potrebu osvrnuti se kritički na moj post.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/08/2011 : 02:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Da i balada o Zagoru trajace hiljade i hiljade godina.Pre Zagor Prica stripa pojavila se Nulta Godina Darkwooda,pre nje opet se pojavljuje specijal O gradu na dnu mora,gde su Atlantidjani uzgajali Zmajeve.
Sta reci gde je kraj gluposti.Hajde da prodajemo jednog junaka sve dok iz njega ne iscedimo i zadnju pricu pa makar ona i nemala veze sa mozgom.
A najsladje su forumi i podforumi sa ovog sajta.
Gde Zagor voli da ruca?
Sve Zagorove Zene!!!
Gde je Zagor sluzio JNA? Na Severu ili Jugu?
NAjlepse naslovnice hiljaditi put,pa najlepse price pa opet najlepse naslovnice 2.
Ako je to nivo jednog normalnog coveka i ljubitelja Zagora onda ja ne zelim da sebe smatram Zagorovim fanom.
A ako je to samo trabunjanje dokonih i neizgradjenih onda je to druga prica.
Ali nema razloga da velicamo sada neki kvalitet prica i da od toga pravimo neki mit.

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 28/08/2011 : 02:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s REJSom... i inače sam Zagorov čitatelj ali baš zato mislim da se ipak trebaju postaviti neke granice jer ne vidim gdje ova priča smisleno može voditi. Ako je to uopće i bio cilj.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/08/2011 : 05:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
to je tako kad Zagora čitaju 40-godišnjaci...Zagor je strip namijenjen mlađem uzrastu prvenstveno,teško da za njega vredi ono od 7-77, to možda može Tex, koji je i dan danas legenda u Italiji i dobar dio publike čine nostalgičari i stariji ljudi svih profila(doktori,radnici,profesori)...Zagor je pak koncepiran za mlađe čitateljstvo i bio je pun pogodak čim smo ga svi ko klinci čitali...danas te stare priče čitamo iz nostalgije a novije iz navike...kad se ocijenjuje današnji Zagorov period treba pitati klince, ako je njima dobar,sve ok...mi čemo ga ionako kupovati zbog kolekcije,navike,nostalgije ili nekog petog razloga...a največeg JER JE TO ZAGOR!
Sinu su te novije epizode Zagora super i ako je on zadovoljan onda sam i ja....
zašto od Zagora praviti nauku?, nije tako ni zamišljen bio a nije tako rađen ni danas....autori su našli način da se Zagor i dan danas dobro prodaje(dovoljno da obstane)sa svim tim čudovištima,mitologijama i ostalom jer klasični western/avantura
teško da bi opstao...čak i veliki Tex nebi bio isto bez Mefista i doze mitologije i horora.
Neznam zašto JOŠ UVIJEK SVI KUPUJU ZAGORA AKO SE SROZAO I POSTAO DNO' kupujte extra izdanje a ove novije ostavite klincima ili onima koji u Zagoru ne vide božanstvo več jedan od Bonellijevih sveščiča za zabavu...meni je Zagor isto toliko dobar ko Blek,Mark ili Miki jer od stripa tražim zabavu, pa mi i največe nelogičnosti i gluposti avtora ne zabrinjavaju...
da znaju neki bolje sigurno bi to radili oni,,,da ima boljih od Buratinija i Chiarole sigurno bi to radili oni, kako ti avtori i crtači još uvijek drže Zagora na stabilnoj poziciji-meni su dobri....
45-50 000 primjeraka prodati danas u Italiji koju guši recesija i novodobne(facebook,twiter)gluposti VELIK JE USPJEH...
Ljudi imate dosta izbora:

1.OKANITE SE ZAGORA AKO VAM NE VALJA
2.DRŽTE SE FIBRE,BOOKGLOBA;STRIP AGENTA.............
3.PUSTITE TO VESELJE NAMA KOJI JOŠ UVIJEK UŽIVAMO U ZAGORU.

I zašto bi recimo tata Bonelli ukinuo Zagora koji se još uvijek prodaje bolje od nekih novih serijala?
da Zagoru ne sroza ugled?...ma dajte, molim vas...i Bonelli kuču vodi profit i dok stvari donose zaradu........
zar Bunkerov Alan Ford extra još uvijek izlazi jer je tako dobar ili se šlepa na staru slavu i prvenstveno jer donosi zaradu? ONAJ KO SE BOJI DA ZAGORU TI NOVI AVTORI ODUZMU KARIZMU,ŠMEK,UGLED,OSOBNOST, vidi se da Zagora shvača ko stvarno i nadljudsku osobu A NE KO SAMO JEDAN OD BOLJIH STRIPOVA ZA ZABAVU.
Južno američke avanture još niste ni pomirisali a več pravite paniku i katastrofu...ne pravite ražanj dok je zec u šumi...svi su izgledi da ta Zagorova odiseja izpadne odlična i ako i koja priča izpadne lošije, šta onda....zar mora kod Zagora sve bit SAVRŠENSTVO? ono što je nekome loše do boli,nekome se može dopast jako...dok je Zagor najprodavaniji Bonelli junak kod nas izgleda da velikoj večini ipak nije tako loš...zašto su mrknuli Misterija i Mister No? nisu ga prestali kupovati kolekcionari več čitatelji,,jako loš period kod oba junaka je rezultirao da se zamrznulo izdavanje...Zagor nije ni približno na tom putu...SAMO TVRDIM I DA I NOVIJI ZAGOROV PERIOD NOSI ODLIČNE EPIZODE, i pokoja epizoda starijeg doba bila je lošija(Zelena opasnost)pa smo onda dobili opet perfektne...ja vjerujem avtorima da nam priušte još puno odličnih Zagorovih epizoda, da ne vjerujem davno bi se Zagorov serijal lkod mene sveo samo na extra seriju...
a sada dosta pa cepidlačite napisano.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2011 : 06:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

teško da za njega vredi ono od 7-77, to možda može Tex

quote:

meni je Zagor isto toliko dobar ko Blek,Mark ili Miki

quote:
danas te stare priče čitamo iz nostalgije a novije iz navike...kad se ocijenjuje današnji Zagorov period treba pitati klince, ako je njima dobar,sve ok...mi čemo ga ionako kupovati zbog kolekcije,navike,nostalgije ili nekog petog razloga

Peti razlog: Zagor je najinteresantniji strip serijal.
To "nam" je bio kada smo imali 7 godina, danas skoro sa 37, bice i sa 77, a sa malo zdravlja i srece ako dugo pozivimo bice i sa 107.

Edited by - King Warrior on 28/08/2011 06:35:22
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/08/2011 : 22:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
U pravu je Teller neka Zagora kupuju deca i kolekcionari koji uglavnom pune ormare svim i svacim vise iz navike nego zbog kakvog razloga.
Sto se mene tice njegova sledeca avantura moze da bude i u Diznilendu ili 2050 godini mozda.
Zbogom Zagore ili mozda dovidjenja dok se ne nadje bolji tim koji ce raditi sa ovim junakom.Prvih 300 brojeva ostace kao simbol jedne moci i propasti nekog koje nekada bio neko.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/08/2011 : 00:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice perioda tu se slazemo takodje,malo koja epizoda posle ovih nastavaka moze uopste da se cita a da se covek ne pita da li je ovo na nivou Kolaricu-Panicu.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/08/2011 : 03:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

Na UBC Top 10 Zagora, 9 su Nolitina djela, 7 su Ferrijevi, dakle....
Just sayin'

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/08/2011 : 11:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Ah, to je UBC...

No sikiriki
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000