Author |
Topic |
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 09/10/2010 : 15:06:56
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
pogotovo ne razumijem što ljudi vide dobrog u tome kad gledaju angusa younga kako trči po pozornici u onim blesavim kratkim hlačama i diže gitaru u zrak
ja ne razumem sta ti ne razumes
(hail za angusa, ne za tebe ) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/10/2010 : 16:05:30
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
ja ne znam kakva je ovo sveopsta AC/DC zavera
Nije zavjera. Ljudi su energicni i simpaticni, poput Hobbits, to je pozitivno, ali kada pjevac podje da kresti...uh |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 09/10/2010 : 16:14:55
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ljudi su energicni i simpaticni, poput Hobbits
to zato sto su patuljasti |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 09/10/2010 : 16:31:47
|
quote: Originally posted by King Warrior
Nije zavjera. Ljudi su energicni i simpaticni, poput Hobbits, to je pozitivno, ali kada pjevac podje da kresti...uh
je, upravo to iako ovo kreštanje (bona scotta pogotovo) meni recimo zvuči čak i dobro, recimo u pjesmi "highway to hell" kad bi je slušao u rikverc |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 09/10/2010 : 16:36:54
|
pogotovo ne razumijem što ljudi vide dobrog u tome kad gledaju angusa younga kako trči po pozornici u onim blesavim kratkim hlačama i diže gitaru u zrak
(hail za angusa, ne za tebe )
ja ne razumijem kako ti ne razumiješ da svako ima svoj ukus |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 09/10/2010 : 16:59:10
|
(hail za angusa, ne za tebe )
ja ne razumijem kako ti ne razumiješ da svako ima svoj ukus
ma ja volim da zezam malo ljude kada mi udare u Star wars ili AC/DC ili tako nesto....nemoj me uzimati za ozbiljno
ali realno, Bon Skot ne kresti nikako, ne znam odakle vam ta ideja
Brajan Dzonson kresti, ali da ne kresti, nikada ne bismo imali pesme kao sto su Hells bells, Nervous shakedown, Back in black, Thunderstruck....koje su bez njegovog glasa nistavne |
|
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 09/10/2010 : 17:09:34
|
Zaboravila sam da navedem i prokleti Coldplay,koji mrzim skoro kao Massima Savica. |
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 09/10/2010 : 17:34:43
|
Lepa polemika, nema sta! I ocekivao sam dosta 'kontroverznih' odgovora. Moji Doorsi su preziveli ...za sada. ;-) Priznajem da me je iznenadio ovoliki broj 'glasova' za AC/DC. Sto se mene tice: Rollingstones Deep purple Nirvana Coldplay U2
Ima tu jos ihahaj bendova...Motley crue, Def leppard, Bon jovi, Muse, Nickelback (fuj)...
|
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 09/10/2010 : 17:39:54
|
quote: Originally posted by azra x.
Zaboravila sam da navedem i prokleti Coldplay,koji mrzim skoro kao Massima Savica.
yeep |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1303 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 09/10/2010 : 19:29:01
|
Nije loše, slažem se sa
rolling stones coldplay i sve kopije uključujući novi U2 dire straits (oni su već zaboravljeni)
parni valjak prljavo kazalište massimo
ac/dc ipak nisu u tom rangu, žao mi je, mada ih ne razumijem... |
"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!" |
|
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Posted - 09/10/2010 : 19:33:47
|
I Cradle of Filth... Priznam se da sam se i ja nekad palila na njih i na onog smesnog Dannyja,ali sad upravo smatram da je to obicna pozercina sa paljevinskom muzikom i tekstovima na koje mogu da svrsavaju samo 13ogodisnje darkerke. |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 09/10/2010 : 19:34:58
|
Sta vam je Masimo skrivio kad ste ga uvrstili medju bendove? :-D Meni je on OK, nisam znao da se tako lose kotira. |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4625 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 09/10/2010 : 19:49:08
|
I Cradle of Filth... Priznam se da sam se i ja nekad palila na njih i na onog smesnog Dannyja,ali sad upravo smatram da je to obicna pozercina sa paljevinskom muzikom i tekstovima na koje mogu da svrsavaju samo 13ogodisnje darkerke.
U odnosu na Varga Vikernesa svi muzicari su pozeri
|
|
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1559 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 09/10/2010 : 19:53:13
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
I Cradle of Filth... Priznam se da sam se i ja nekad palila na njih i na onog smesnog Dannyja,ali sad upravo smatram da je to obicna pozercina sa paljevinskom muzikom i tekstovima na koje mogu da svrsavaju samo 13ogodisnje darkerke.
U odnosu na Varga Vikernesa svi muzicari su pozeri
Zbog ove izjave imaš pive od mene koliko možeš popit ako se ikad sretnemo. Živio Varg još 100 godina.... |
"War will cease when we refuse to fight" |
Edited by - Andrej on 09/10/2010 19:54:38 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 09/10/2010 : 19:54:46
|
quote: Originally posted by morrison
Lepa polemika, nema sta! I ocekivao sam dosta 'kontroverznih' odgovora. Moji Doorsi su preziveli ...za sada. ;-) Priznajem da me je iznenadio ovoliki broj 'glasova' za AC/DC. Sto se mene tice: Rollingstones Deep purple Nirvana Coldplay U2
Ima tu jos ihahaj bendova...Motley crue, Def leppard, Bon jovi, Muse, Nickelback (fuj)...
Taman krenuo da pisem kako mi je drago da niko nije spomenuo Nickelback, kad ono
Inace, omiljena mi grupa |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Posted - 09/10/2010 : 20:06:28
|
Ako mi je neciji i glas i pojava i lik stvarno mrzak,onda je to Massimo. stvarno ne mogu da ga svarim.
Od nasih mi je najprecenjeniji,naravno,Van Gogh. Oni one silne hiljade ljudi koje prikazuju na snimcima kako skacu na njihovim koncertima mogu da prikupe samo kad odu u provinciju da sviraju o trosku opstine za neki praznik. Plus mi je Djule izuzetno odbojan kao persona.
Ali onaj koji me najvise uzasava je rezimski roker i prodana dusa Kiki Lesendric. Sad je on glavna faca rok muzike u Srbiji,mos'misliti,izdaje za pink i smesi se sa bilborda. Najvise ga vole uglavnom sredovecni matorci koji se i dalje smatraju kul rokerima,kao i njegovi drugari politicari koji se pojavljuju na koncertima zbog pozitivne medijske slike i prikazivanja sebe u modernom pro-evropskom svetlu. Peva "te noci smo se potukli zbog nje",pa sta si ti jbt,tinejdzer?!]
Sav ovaj moj gnev prema doticnim ljudima potice od toga sto dobijaju mnogo medijske paznje na racun mnogo kvalitetnijih nasih grupa,ali mislim da tu leze neki visi interesi,a deo uloge igra i opsta zatucanost publike koja guta sve sto im se plasira.Kad smo vec preplavljeni tzv.narodnom muzikom(koja zapravo i nije narodna nego sacuvaj boze sta),daj onda da na onom malom prostoru za r'n'r bude nesto zaista dobro.R'n'R je pobuna a ne lizanje guzice. npr. Kanda Kodza i Nebojsa: "Sisem je ono najgore i protiv njega sam zauvek..." Darkwood Dub: "Bacam kamenje na sistem..."
pa naravno da oni ne mogu postati mainstream,iako im je kvalitet na nivou svetske muzicke scene.
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4625 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 09/10/2010 : 20:13:28
|
R'n'R je pobuna a ne lizanje guzice. npr. Kanda Kodza i Nebojsa: "Sisem je ono najgore i protiv njega sam zauvek..." Darkwood Dub: "Bacam kamenje na sistem..."
Joj,sto su protiv sistema,malo neka curiknu,pasce Obmana
|
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 09/10/2010 : 20:17:54
|
Van gogh sam voleo do albuma 'drUnder'. Evidentno je da su nakon toga okrenuli list i odlucili da idu linijom manjeg otpora, potpunom komercijalizacijom, ispoliranom "MTV rock" produkcijom i, na aktuelnom albumu, krimi tekstovima a la Goga Sekulic (skinite se goli nista to ne boli). 90tih su sa jos par bendova drzali scenu suvereno albumima 'Hodi' i 'Strast', i tad su bili na vrhuncu. Masimo je meni uvek bio odlican interpretator, a Kiki vise i nije muzicar vec Pop biznismen. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4753 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 09/10/2010 : 20:19:56
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by morrison
Taman krenuo da pisem kako mi je drago da niko nije spomenuo Nickelback, kad ono
Inace, omiljena mi grupa
Bome i ja. |
Go kneel and weep
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4753 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 09/10/2010 : 20:22:23
|
quote: Originally posted by Andrej
Odlična lista,jedino ne razumijem zašto si naveo i Maidene
Ne sviđa mi se kako pjeva Dickinson. |
Go kneel and weep
|
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 09/10/2010 : 20:23:59
|
Uh, meni taj nickelback simbolizuje sve najgore u danasnjoj muzici. Jos neko te njihove slagere naziva rokenrolom... |
|
|
PJ24MKD
New Member
Fyro Macedonia
275 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 09/10/2010 : 22:15:46
|
Slazem se oko Coldplay(kopiraju sve zivo i divo - nula originalnosti, cak kopiraju i sami sebe Steta za njih, jer im je prvi album bio odlican, ali nakon tome ...) AC/DC(sve su im pesne iste, preslusaj jednu i preslusao si cijelu njihovu diskografiju ) Nickelback(njihov pjevac je rekao u intervju da se oseca kao biznismen, jer on zaradjuje sa muzikom pa tip je navodno proucavao hitova svih vremena i kopirao akordske progresije u svojih tralalalajkama, samo da to zvuci koliko je moguce pokomercijalnije)
dodacu i nesto novo u sklad temi, bar po mome mishljenju to je: Nirvana - odlican bend, definitivno u mojih top 10, ali i definitivno precenjen. Smatram da nakon Kurtovog samoubijstva(samoubojstvo?!? ima prilicno dosta argumente i dokaze koje aludiraju da je neko mozda aranzirao to "samoubojstvo"), ovi tri preostali bendovi sa Sietlovske Grunge cetvorke - Soundgarden, Pearl Jam i Alice in Chains, su upali u duboku Nirvaninu senku zauvijek. Skoro svaku listu Top 10 bendova, albuma, pesme, sadrzi Nirvanu, a retko neko iz ovih tri bendova, koji su zasluzili respekt isto toliko koliko je zasluzila i Nirvana. Svaki decak na ulici zna za Nirvana i "Smells Like Teen Spirit", a retko koji za Alice In Chains i "Nutshell" ili za Pearl Jam i "Alive". Ali ovo se vise puta desilo u muzickoj istoriji - nakon neocekivana smrt clana nekog popularnog benda - bend je automatski "kupio" svoju besmrtnost! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 09/10/2010 : 22:23:55
|
quote: Originally posted by PJ24MKD
AC/DC(sve su im pesne iste, preslusaj jednu i preslusao si cijelu njihovu diskografiju )
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same, Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same."
"Yes, we're still five little people with a noisy attitude."
Angus Young
|
|
|
PJ24MKD
New Member
Fyro Macedonia
275 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 09/10/2010 : 22:37:06
|
Ma kul su oni jer ne shvacaju sebi seriozno, vec se zabavljaju i uvek naprave pravi shou sa sve te teatralne koreografije. Ali sto su precenjeni - jesu! |
|
|
Topic |
|