Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Obi-wan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/11/2010 : 22:55:17
|
quote: Originally posted by King Warrior
dobro, zakljucao sam poll da ostanu rezultati koje si naveo![](icon_smile.gif)
Meni kada editiram ima kućica gdje nudi staviti kvačicu za zaključati poll. Kada sam to uradio, pisalo je poll status locked... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 05/11/2010 22:56:08 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/11/2010 : 22:57:14
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Meni kada editiram ima kućica gdje nudi staviti kvačicu za zaključati poll. Kada sam to uradio, pisalo je poll locked...
da, jer sam ja zakljucao. Inace tu pritisnes kvakicu i mozes kada hoces otkljucati ili zakljucati poll![](icon_smile_wink.gif) |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 05/11/2010 : 22:58:05
|
quote: Originally posted by lwood
a koliko ljudi je glasalo 2008.? [/quote]
Do trenutka kada sam zamislio kraj 138 glasova. Nisam mogao ili znao zaključati poll tada tako da je bilo glasova čak i u idućoj godini, ali te sam zanemario. Onih 138 su zvanični rezultati za 3/2008. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 05/11/2010 : 22:59:56
|
Meni kada editiram ima kućica gdje nudi staviti kvačicu za zaključati poll. Kada sam to uradio, pisalo je poll locked...
da, jer sam ja zakljucao. Inace tu pritisnes kvakicu i mozes kada hoces otkljucati ili zakljucati poll![](icon_smile_wink.gif)
Ne kontam ništa. Ja sam zaključao poll uz pomoć te kvačice danas oko 19.30 sati. Zašto si ti morao zaključavati već zaključan poll. ![](icon_smile_question.gif) Ili ta funkcija meni nije radila (mada mislim da je)... |
Edited by - Obi-wan on 05/11/2010 23:01:21 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 06/11/2010 : 11:03:21
|
Ne kontam ništa. Ja sam zaključao poll uz pomoć te kvačice danas oko 19.30 sati. Zašto si ti morao zaključavati već zaključan poll. ![](icon_smile_question.gif) Ili ta funkcija meni nije radila (mada mislim da je)...
kada sam ja zakljucao poll je bio otkljucan |
Edited by - King Warrior on 06/11/2010 11:03:32 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17047 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21341 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/11/2010 : 12:55:59
|
quote: Originally posted by obi-wan Najveći gubitnik ove godine je Beli Put koji je sa visokog 4. mjesta i 12% glasova pao na začelje sa 1% glasova. Izgleda da čitaoci i ljubitelji BP-a gube strpljenje...[/blue]
VČ normalno jer je to izdavač za mase, a i puno je forumaša iza susjedstva... A Beli Put nije ponudio ništa novo u zadnje vrijeme i to je to. Kad si aktivan, naravno da kotiraš više, nego kad šutiš. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
jova
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/STRU_img4_slouchy.gif)
Serbia
100 Posts
Member since 25/02/2009 |
Posted - 08/11/2010 : 14:03:22
|
Uzorak nije reprezentativan. To ne znači da statistika nužno ne odgovara stvarnosti, ali je u svakom slučaju nepouzdana. |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/11/2010 : 16:10:46
|
quote: Originally posted by jova
Uzorak nije reprezentativan. To ne znači da statistika nužno ne odgovara stvarnosti, ali je u svakom slučaju nepouzdana.
ne bih se složio di ćeš bolji uzorak od ovoga? |
|
Born To Run
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/CIMG7877.JPG)
901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 08/11/2010 : 16:42:01
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by jova
Uzorak nije reprezentativan. To ne znači da statistika nužno ne odgovara stvarnosti, ali je u svakom slučaju nepouzdana.
ne bih se složio di ćeš bolji uzorak od ovoga?
pa i nije reprezentativa jer je uzet iz najspecificnije populacije stripadzija a ne opste populacije ljudi koji kupuje stripove. |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|