Author |
Topic  |
etmgosa
Senior Member

.jpg)
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 13/11/2010 : 00:56:39
|
quote: Originally posted by King Warrior
Procitao prije nekoliko godina. Smece
Ne bih se složio. Po meni je već sam crtež Neala Adamsa dovoljan da se ovaj strip isplati pročitati. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
sloppy
Average Member

703 Posts
Member since 23/07/2002 |
Posted - 13/11/2010 : 09:28:10
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Ne bih se složio. Po meni je već sam crtež Neala Adamsa dovoljan da se ovaj strip isplati pročitati.
ja bi išao još dalje, zbog neila adamsa je treba taj strip imat :) |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/12/2012 : 21:28:35
|
Citam popodne Reign of Doomsday i pred kraj naletim na scenu kako se Superman bori sa Doomslayerom i spominje "rope and dope"..naravno kako sam fan boksa odma sam poveza ovo sa Muhammad Alijem i njegovom taktikom u mecu sa Foremanom (upravo spomenuti rope and dope)..skinem Sups vs. Ali i procitam..akciona sf sa puno zabave i odlicnim crtezom..i prica je smjestena u kont upravo sa Action Comics 904..moga bi uzet ono deluxe izdanje..
Inace na ovoj slici u publici sjedi masu poznatih osoba a medu njima su i tvorci Supsa - Siegel i Shuster..

A ova ideja od Dennis O'Neila kako da spusti Supermanove moci je vrh SF-a..i onda zavrsni turnir na planetu Bodace koji kruzi oko crvenog Sunca (naravno u blizini crvenog Sunca Sups gubi svoje moci i postaje obicni smrtnik)..

|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 28/12/2012 23:02:25 |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/12/2012 : 11:39:14
|
quote: Originally posted by Paka01
Da ne bi slučajno novce trošija na ovo...
Glavno da je u kontinuitetu prije new 52..  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 29/12/2012 : 12:28:16
|
Ne bih se složio. Po meni je već sam crtež Neala Adamsa dovoljan da se ovaj strip isplati pročitati.
Crtez je odlican , ali je story totalno smece  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2430 Posts
Member since 13/08/2009 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/12/2012 : 12:56:34
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Crtez je odlican , ali je story totalno smece 
Da plot mozda zvuci cudno..svetski boksacki prvak u tom vremenu stavljen u strip o Supermanu..ali izvedba je odlicna..i ideje su genijalne..Dennis O'Neil je i ovdje dokaza da od najgoreg plota moze napravit solidnu pricu.. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/12/2012 : 13:09:50
|
Mene nije uvjerio..osim crtezom.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/12/2012 : 13:11:31
|
Mene nije uvjerio..osim crtezom..
Mene je..Superman is the greatest..  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/12/2012 : 13:17:17
|
quote: Originally posted by brni
Mene je..Superman is the greatest.. 
Ti si fan..ja to postujem, ali kao fan ne mozes biti nepristran..to je cinjenica . |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/12/2012 : 13:22:17
|
Ti si fan..ja to postujem, ali kao fan ne mozes biti nepristran..to je cinjenica .
Ni slucajno..ja sam samo pobornik konta..onog koji je odreden Johnsovim runom, Secret Originom i Infinite Crisis..meni prica dobiva na vrijednosti kad je dio neceg veceg..ne govorim ja da je ovo neka vrhunska prica..daleko od toga da ulazi u moj izbor najboljih..jedva da je solidna..ali kao sto rekoh uzet cu je jer ju je Cornell smjestia u Johnsov kont..da nije ovakvih stvari ja ne bi ni skuplja superheroje..istrazivanje i povezivanje je ono sta cini taj svit toliko zanimljivim..
Meni je recimo plot Birthrighta 10 puta vece smece od ovoga..a tebi je to jedan od najboljih Supermana..ali ova prica je bar vezana za nesto.. |
Edited by - brni on 29/12/2012 13:25:35 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/12/2012 : 13:34:58
|
Ti si fan..ja to postujem, ali kao fan ne mozes biti nepristran..to je cinjenica .
Ni slucajno..ja sam samo pobornik konta..onog koji je odreden Johnsovim runom, Secret Originom i Infinite Crisis..meni prica dobiva na vrijednosti kad je dio neceg veceg..ne govorim ja da je ovo neka vrhunska prica..daleko od toga da ulazi u moj izbor najboljih..jedva da je solidna..ali kao sto rekoh uzet cu je jer ju je Cornell smjestia u Johnsov kont..da nije ovakvih stvari ja ne bi ni skuplja superheroje..istrazivanje i povezivanje je ono sta cini taj svit toliko zanimljivim..
Meni je recimo plot Birthrighta 10 puta vece smece od ovoga..a tebi je to jedan od najboljih Supermana..ali ova prica je bar vezana za nesto..
Kao sto rekoh , ti si fan....sto pricu nece ucini boljom , niti gorom..ali ja iako posjedujem ovaj comic nisam misljenja da je vrijedan topica  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/12/2012 : 13:38:51
|
Kao sto rekoh , ti si fan....sto pricu nece ucini boljom , niti gorom..ali ja iako posjedujem ovaj comic nisam misljenja da je vrijedan topica 
Pa nisam ni reka da je prica vrhunska samo sam reka da je o onog plota koji je smece izvucen maximum..ti impliciras da ja kao fan strip Supsa koji je smece smatram odlicnim stripom samo zato sta sam fan..to nema veze s vezom..i vec sam ti nabroja koje su mi najbolje Supermanove price..naravno da sam uzea neke price koje su vezane za neku drugu pricu ili su nastavak a lose su..samo ne znam zasto si je ti uzea kad je ocito da ti je totalno smece.. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/12/2012 : 13:50:43
|
Kao sto rekoh , ti si fan....sto pricu nece ucini boljom , niti gorom..ali ja iako posjedujem ovaj comic nisam misljenja da je vrijedan topica 
Pa nisam ni reka da je prica vrhunska samo sam reka da je o onog plota koji je smece izvucen maximum..ti impliciras da ja kao fan strip Supsa koji je smece smatram odlicnim stripom samo zato sta sam fan..to nema veze s vezom..i vec sam ti nabroja koje su mi najbolje Supermanove price..naravno da sam uzea neke price koje su vezane za neku drugu pricu ili su nastavak a lose su..samo ne znam zasto si je ti uzea kad je ocito da ti je totalno smece..
Kupio sam je u kompletu od lika koji se htio rijesiti S stripova  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/12/2012 : 13:54:02
|
Kupio sam je u kompletu od lika koji se htio rijesiti S stripova 
Ok zadovoljit cu se ovim odgovorom.. |
Edited by - brni on 29/12/2012 13:55:02 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/12/2012 : 14:00:32
|
ali ja iako posjedujem ovaj comic nisam misljenja da je vrijedan topica 
Ja smatram da ni jedna prica nije vrijedna otvaranja topica jer nakon dva dana padne u zaborav i napisu se 3-4 posta tako da se to sve moze raspraviti u topicu o junaku..a ultimativni topic o Supermanu ce ubrzo osvanuti..kratak pregled kroz povijest, vizualni razvoj junaka, popis sveski, trejdova, itd itd..sve to pripremam i puno vise.. |
Edited by - brni on 29/12/2012 14:01:03 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/12/2012 : 15:31:09
|
Ja smatram da ni jedna prica nije vrijedna otvaranja topica jer nakon dva dana padne u zaborav i napisu se 3-4 posta tako da se to sve moze raspraviti u topicu o junaku..a ultimativni topic o Supermanu ce ubrzo osvanuti..kratak pregled kroz povijest, vizualni razvoj junaka, popis sveski, trejdova, itd itd..sve to pripremam i puno vise..
Bilo bi to lijepo  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/12/2012 : 15:39:06
|
Ja smatram da ni jedna prica nije vrijedna otvaranja topica jer nakon dva dana padne u zaborav i napisu se 3-4 posta tako da se to sve moze raspraviti u topicu o junaku..a ultimativni topic o Supermanu ce ubrzo osvanuti..kratak pregled kroz povijest, vizualni razvoj junaka, popis sveski, trejdova, itd itd..sve to pripremam i puno vise..
Bilo bi to lijepo 
Za par dana ce osvanut..malo me bolest skrpala pa nisam u pogonu..ali kad bude gotovo tebi prvome javim.. |
 |
|
SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts
Member since 19/09/2012 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9275 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 29/12/2012 : 16:30:11
|
quote: Originally posted by legaz
Stvarno treba biti umobolan pa ovako nešto smisliti.
Ma nije nego.
Treba imati smisla za biznis, za komercijalno, samim tim zabavno, iskoristiti momenat popularnosti neke ličnosti. Zato neki ljudi i jesu na pozicijama koje zauzimaju u izdavaštvu.
Strip je u Americi biznis (i svuda) i sasvim sigurno je ovaj strip u svoje vreme bio pun pogodak i dobro se prodao. Kao Rocky IV otprilike. |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 30/12/2012 : 20:43:51
|
Alexts, nije da se taj strip iz 1978 dobro prodavao, već se i danas dobro prodaje. I ne samo strip već i sad i statue. Reklama iz stripova 2010. god.
 |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Topic  |
|