Rico, dal ima neki link gdje se mogu naručit majice s tvojim motivima, overseas naravno?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Molim te šalji što češće linkove za majice s tvojim motivima.. Hvala..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
fala na interesu, Paro. Nema tu puno majica, nije lako proči na threadlessu, nagrade za majicu su ogromne, a to znači da je broj interesanata također ogroman.
Zamisli sto znači jednom Kinezu, Afrikancu, pa i nama skloro (računajuči minimalac) zaraditi godišnju plaču za 1 dizajn!!!!!
evo, za vas par možda koji bi htjeli ovu majicu. Printanje se dogodilo expresno zbog navale star wars fanova (pretpostavljam) U ponediljak i na threadlessu priko neta.
primjetio sam da su dr hu fanovi najodanija i najorganiziranija skupina. ja u stvari i ne znam sto je to dr hu? mislim znam da je neka serija, ali nista vise. ja više volim ezel, asi, džurgum... i takve malo kvalitetnije.