Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/11/2010 : 14:26:58
|
quote: Originally posted by Opti
Zašto je pile prešlo cestu?
UCITELJICA Da dode na drugu stranu.
PLATON Za više dobro.
GROUCHO MARX Pile? Koja je poanta price? Pa, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se umalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja.
ARISTOTEL U prirodi je pileta da prelazi cestu.
KARL MARX To je povijesna nužnost.
SADDAM HUSSEIN To je bio isprovocirani cin pobune i sasvim smo opravdano ispustili 50 tona nervnog plina na njega.
HIPOKRAT Zbog viška ravnodušnosti u gusteraci.
MARTIN LUTHER KING Imam viziju svijeta u kojemu ce svi pilici biti slobodni da prelaze cestu, a da se pritom njihovi motivi ne dovode u pitanje.
MOJSIJE Bog side s neba i rece piletu: "Ti ceš prelaziti ceste".
FOX MULDER Vidjeli ste pile vlastitim ocima kako prelazi cestu. Koliko još pilica mora prijeci cestu da biste povjerovali?
RICHARD NIXON Pile nije prešlo cestu. Ponavljam: pile NIJE prešlo cestu.
MACCHIAVELLI Bitno je da je pile prešlo cestu i to opravdava svaki motiv koji je ono moglo imati.
JERRY SEINFELD Zašto itko prelazi cestu? Zašto se netko ne zapita, na kraju krajeva, zašto se pile uopce vrzmalo tuda?
SIGMUND FREUD Sama cinjenica da vas uopce zanima zašto je pile prešlo cestu otkriva vašu seksualnu nesigurnost.
CARLOS VESTENDORP To je jedini put koje pile moze prijeci uzimajuci u obzir Daytonski sporazum.
BILL GATES Upravo smo izdali novi PileOffice 2001 koji ne samo da ce prelaziti ceste, nego ce ležati na vašim podacima i cuvati ih.
OLIVER STONE Pitanje nije zašto je pile prešlo cestu, nego tko je još prešao dok smo mi bili zaokupljeni piletom.
CHARLES DARWIN To je bio logican korak nakon silaska s drveta.
ALBERT EINSTEIN Da li je pile prešlo cestu ili se cesta pomicala ispod pileta, zavisi od vašeg položaja u referentnom sustavu.
BUDDHA Postavljanje tog pitanja negira našu vlastitu pilecu prirodu.
ERNEST HEMINGWAY Da umre... Na kiši... Samo...
BILL CLINTON Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu s tim piletom.
ISAAC NEWTON Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostat ce na jednom mjestu. Pile koje se krece u nekom referentnom sustavu prelazit ce ceste.
DARTH VADER Pile nije moglo odoljeti moci tamne strane.
KAPETAN KIRK Ceste... Krajnje granice... Ovo su putnici USS Jajagera. Njihova petogodišnja misija je otkrivanje novih civilizacija i hrabri odlazak tamo kuda nijedno pile nije otišlo.
STALJIN Ne zanima me, samo ga uhvatite! Trebaju mi jaja za omlet...
SALVADOR DALI Riba.
RENNE DESCARTES Mislim, dakle pile postoji!
CEZAR Da dode, vidi i pobijedi.
|
Edited by - manhunter on 13/09/2014 20:09:40
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 18/11/2010 : 14:27:28
|
Zašto je pile prešlo cestu? (scom verzija)
DJOLE Pile je preslo cestu jer je izgubilo svoj centar u krugu zivota. Sa ovim prelaskom je pile od jeftine kopije curana prešlo u zrelu kokos.
KING WARRIOR "Zasto je pile preslo cestu", to je odlican strip. Odoh da napisem recenziju.
MLADJO Drago pile, moram te udaljiti sedam dana sa foruma. Nadam se da ces poslije bana prestati sa prelazenjem preko ceste i prikljuciti se konstruktivnim raspravama.
STINKY Pile je preslo cestu jer ne zeli biti sastavni dio fasistickog, markosovog poredka facto institucije.
ULTRAS Preslo je jer bezi pred naletom grobarskih huligana.
CAT CLAW "Pile koje bezi" je sledeca tema za radnu akciju.
DR. STANGELOVE Gledao sam taj film. Steta sto nije crno-bijeli.
1EURO Imam ideju za novi posao-postaviti cestarinu tamo gdje je pile preslo preko ceste i naplacivati prelaz 1 euro.
MARKOS Da je pile citalo fibrine stripove, ne bi imalo potrebu da prelazi preko ceste.
BRUCE SPRINGSTEEN Pile je preslo cestu u Zagorovoj epizodi "Pobunjenici", strana 23, treci kadar sa leve strane.
TEX WILLER Ako pile predje jos jednom ta cesta, ima da ga prebijem ko leskovacka snicla.
CURUNIR "Kao leskovacku sniclu". Kombiniraj uvijek pridjev sa cetvrtim padezom i sestom imenicom. Gori si od prevoditelja iz Ludensa.
PAJTOS Dobro ovo pile. Ja volim piletinu vise od starih koka.
ANDJELT Pile ce biti glavni junak novog tozinog stripa.
PRAVEDNI Ja volim to pile vise od docE i profesora-inza.
DEECAY Zasto je pile preslo cestu? Pitacu dr. Metrevelica.
EMIR PASANOVIC Ja znam zasto je pile prerslo preko ceste. Ako hocete i vi da saznate, procitajte sljedece izdanje tjednih crtica.
VESELE SAONICE Pile nije tek tako preslo preko ceste, radi se o zaveri politickog pokreta udruzenih faraona bla bla bla
DVERIBAD Pile je preslo cestu jer nije moglo da gleda libellusove cijene. Samo da napomenem: JA NISAM PRISTRAN!
TELLER Pile je preslo jer su libellusova izdanja jeftina i imamo srecu da nisu jos skuplja.
SAWITCH Zasto je pile izbaceno sa foruma?
GLOBINJO @Slatki: jer nosi zuti dres.
AZRAX Ne privlace me pilad, vise volim petlove.
SNEAKSIE THIEFSIE KUKURIKUUUUUUUUUUUUUU
ROMMEL Zasto je pile preslo preko ceste bas sada kada sam mislio da povucem crtu?!
MR MURDOC Pile je preslo cestu jer je ateist.
MANHUNTER Pile je preslo cestu jer se prepalo mog starog avatara.
IWOOD Lako za pile, ali meni nije jasno zašto moramo biti vezani dok vozimo auto
HELLO Totalna rasprodaja pilica
GAND .
SUPERMARK Je*es pile. Pricajmo malo o meni.
nastavite niz |
Edited by - King Warrior on 18/11/2010 14:54:03 |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40255 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40255 Posts
Posted - 18/11/2010 : 14:55:34
|
quote: Originally posted by King Warrior MLADJO Drago pile, moram te udaljiti sedam dana sa foruma. Nadam se da ces poslije bana prestati sa prelazenjem preko ceste i prikljuciti se konstruktivnim raspravama.
ULTRAS Preslo je jer bezi pred naletom grobarskih huligana.
DR. STANGELOVE Gledao sam taj film. Steta sto nije crno-bijeli.
1EURO Imam ideju za novi posao-postaviti cestarinu tamo gdje je pile preslo preko ceste i naplacivati prelaz 1 euro.
BRUCE SPRINGSTEEN Pile je preslo cestu u Zagorovoj epizodi "Pobunjenici", strana 23, treci kadar sa leve strane.
TEX WILLER Ako pile predje jos jednom ta cesta, ima da ga prebijem ko leskovacka snicla.
CURUNIR "Kao leskovacku sniclu". Kombiniraj uvijek pridjev sa cetvrtim padezom i sestom imenicom. Gori si od prevoditelja iz Ludensa.
ANDJELT Pile ce biti glavni junak novog tozinog stripa.
VESELE SAONICE Pile nije tek tako preslo preko ceste, radi se o zaveri politickog pokreta udruzenih faraona bla bla bla
DVERIBAD Pile je preslo cestu jer nije moglo da gleda libellusove cijene. Samo da napomenem: JA NISAM PRISTRAN!
SAWITCH Zasto je pile izbaceno sa foruma?
quote: Originally posted by King Warrior GAND .
Na ovo oplakah... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40255 Posts
Posted - 18/11/2010 : 14:56:13
|
Ovo si trebao postaviti pre duela sa mnom... Prosao bi 100%.. Ja bih lobirao da prodjes.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40255 Posts
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 18/11/2010 : 15:26:55
|
OPTI Još AF recenzija pod hitno!
DOMI: Stiglo pile klasik, PRVI PUT S ORIGINALNOM NASLOVNICOM!
|
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4537 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 18/11/2010 : 15:34:11
|
VESELI CETVRTAK : pusti pile , kakav je ovo otisak , kakva je ovo naslovnica , halo blazina nemoj da ti pile pokaze :) (nisam smio vulgarno , covjek je i on ) |
feka |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/11/2010 : 16:22:09
|
PROFESOR INZ
CEKALO PILE KOD SNK NOVA TVDO KORICENA IZDANJA ZAGORA,PA ODUSTALO...PREÐE PREKO CESTE A TAMO ŽURI BERNARD SA PUNIM KOMBIJEM HC ZAGORA.....KOCI COVJEK ALI........BUM....PRAVO PREKO PILETA....TUŽNA ALI ISTINUTA PRICA. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40255 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/11/2010 : 16:41:27
|
lako se tebi PILE KOJE LETI...praviti doktora....šteta što avti još ne lete pa da i ti naje....beš. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Posted - 18/11/2010 : 17:32:05
|
STRIPOVSKA VERZIJA:
BROJ 1 Pile, ha? To me podsjeca na ono doba kad mi je stari kokošar Kokrozije povjerio da cuvam njegovo pile, da se pobrinem da pile ne prelazi cestu, ja sam mu rekao: "ako želiš da ti pile prijede cestu, nemojblablabla....
ZAGOR Moramo sacuvati sva darkwoodska pileta od strašne opasnosti koja im prijeti... Zli genij Hellingen u pohodu je na indijanske kokošinjce i blablabla... To su rijeci Duha sa Sjekirom!
CIKO Pile? Joj dajte ne guštirajte me!
MARTIN MYSTERE Pile je mladunac domace kokoši. Domaca kokoš (Gallus gallus domesticus) je uzgojni, odomaceni oblik divlje kokoši, vrste porijeklom iz Jugoistocne Azije. Pripada porodici fazanki iz reda kokoški. Kao domaca životinja, domaca kokoš ili kako ju se cešce zove, kokoš je uzgojena u velikom broju najrazlicitijih oblika, obilježja i varijacija boja. Trenutno europski standardi pasmina domacih kokoši prihvacaju više od 180 poznatih pasmina. U svijetu se uzgaja još daleko veci broj pasmina. Postoje i razlicite boje jaja, kao na primjer bijela, smeda, zelena, crvena... U komercijalnoj proizvodnji mesa i jaja koriste se najcešce hibridne pasmine. O najdužem životnom vijeku kokoši ima vrlo malo pouzdanih podataka. U starijoj literaturi mogu se naci navodi o starosti do 50 godina. Vecina izvora navodi da domace kokoši (ako ih se ne zakolje ranije), doživljavaju 5-7 godina, u pojedinacnim slucajevima do 8-9 godina. Kokoši nesilice najcešce ugibaju ranije od kokoški koje žive slobodno i nisu izložene stresu neprekidnog nošenja jaja. U dobi od dvije godine znacajno opada "proizvodnja" jaja jedne kokoši. Domaca kokoš (mužjak pijetao, ženka koka ili kokoš tijekom godine, a u vrijeme kad leži na jajima i vodi pilice naziva se kvocka, mladunce pile, kastrirani pijetao kopun) teži od 1,5 do 5 kilograma, što ovisi o pasmini. Kod životinja iste pasmine mužjak, pijetao, teži je do jednog kilograma od ženke, koke. Pored toga, uzgojene su i patuljaste pasmine koje teže izmedu 500 i 1.200 grama. Kao kod vecine vrsta kokoši, i kod domacih je izražen spolni dimorfizam. Posebno obilježje cijelog roda Gallus pa tako i domacih kokoši je crvena krijesta koja može biti razlicitih oblika. To je mesnata izraslina na vrhu glave ptica ovog roda koju imaju oba spola, no kod mužjaka je uvijek veca, a obilježava ga i rep u obliku srpa. Donji dio noge je najcešce bez perja, no postoje i pasmine kod kojih i na tom dijelu nogu raste perje, sve do perja na prstima. Stopalo im je u pravilu anisodaktilno, što znaci da imaju 4 prsta, tri okrenuta prema naprijed, a jedan prema natrag. No, postoje i pasmine s pet prstiju, kod njih su prema natrag okrenuta dva prsta. Odrasli pijetlovi imaju i "stražnji prst", cesto nazvan i ostruga ili mamuza. Pijetlovi ga koriste kao oružje u napadu na konkurenta. Ta mamuza neprekidno raste, i kod starijih pijetlova može biti prilicno dug i šiljast, može služiti i za odredivanje starosti životinje. Glasanje, "kukurikanje", pijetao koristi kao zvucno obilježavanje vlastitog teritorija. Obicno se javlja u svitanje, oko podneva i u sumrak. U doba antike kukurikanje je služilo i kao oznaka doba dana, iako pijetlovi mogu kukurikati u svako doba dana. Oci su im postavljene postrano na glavi, pa ne vide prostorno. Zbog toga, da bi dobro vidjele svoju okolinu, prisiljene su na brzo kretanje glave lijevo-desno, kako bi vidjele s oba oka. U prirodnom okolišu kokoši jedu sjemenke, gliste, kukce pa cak i miševe. Dok traže hranu, kokoši se rado zadržavaju u okolišu u kojem postoji mogucnost skrivanja. Tvrdu hranu u želucu usitnjavaju gastroliti. Domace kokoške mogu godišnje snijeti 250 do 300 jaja ako se sneseno jaje svaki dan uklanja. Ako se jaja ne uklanjaju redovno, kokoška ce poceti sa sjedenjem na jajima ako joj je nagon za ležanjem dovoljno izražen. Kod suvremenih pasmina, ovaj nagon je izbjegnut, ili snažno reduciran. Promjenom hrane iskljucivo na pšenicu nagon se najcešce ponovo javlja. Nagon za ležanjem na jajima može biti i narušen, tako da kvocka napusti gnijezdo prije nego što se pilici izlegu. Ova je pojava cesto prisutna kod kokoši koje su se izlegle u inkubatoru. Ležanje na jajima traje normalno 21 dan.
JAVA mrgh mghhh
DAMPYR Pile kur*evo, evo ti malo moje krvi! Raahhhh!
MISTER NO "Kod malenog pileta" je stvarno divan lokal. Moja omiljena konobarica je ona plavokosa Silvia.
|
Edited by - Opti on 18/11/2010 17:32:47 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 18/11/2010 : 17:42:03
|
SLOBA O piletu cu raspravljati isljucivo na darkwoodskom forumu.
COLT Pile nije preslo cestu i nece to uraditi do 2014. godine.
KRESA Znam pouzdano kada i gdje je pile preslo preko ceste.
PROFESOR-INZ I sta mi sada treba da radimo?
ACESTROKE Koliko ce jos puta to pile preci preko ceste u ovoj year?
SRDJANJDJ Zbog tog pileta ja cu napustiti forum...barem dva meseca
VELKA031 Zbog ovakvih je pile i postalo predmet sprdnje kod mnogih ovdje.
MR BUSHIDO U Japanu pilad nikad ne prelaze preko ceste.
DELBOJ Ima li neko sliku tog pileta, da je stavim na sajt?
DZONI pile...je...preslo...cestu...tako...kazu...italijani...
ALL BA Markose, hoces li izdati ovo pile? Ja cu uzeti samo ako ga je crtao Toppi.
OKIBOKI Beli ljudi ce ubiti i pojesti ovo pile. Haug.
RENKY hi hi hi
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Posted - 18/11/2010 : 17:54:50
|
GROUCHO MARX (DD) Sjede pilici za šankom i piju piju piju... |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 18/11/2010 : 17:54:51
|
DCOPIC Sastanak forumaša, pivnica Zlatno Pile, ulica kokošinjac b.b. - svaka subota do kraja godine nakon zalaska sunca!
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Posted - 18/11/2010 : 17:59:47
|
quote: Originally posted by King Warrior
Zašto je pile prešlo cestu? (scom verzija)
DJOLE Pile je preslo cestu jer je izgubilo svoj centar u krugu zivota. Sa ovim prelaskom je pile od jeftine kopije curana prešlo u zrelu kokos.
|
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 18/11/2010 : 18:09:44
|
PONKI -Da bi poslalo Sawitchu tipove.
ANTO -Zato sto je pile muskarac, sto posto sam siguran!
LORD VADER -Preko puta je koncert AC/DC, najboljeg i najnedosadnijeg benda.
Inace, za topik |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
Edited by - morrison on 18/11/2010 18:10:03 |
|
|
Topic |
|