Mogao bi izbaciti i ova dvije price: "Ukleta Zemlja" i "Vatrena Voda"...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Bravo! Usput, možeš li reći što konkretno piše na stranici "ZAGOR FOR ALL GENERATIONS"? Sadržaj isti kao i u prvom Ludens gigantu, ili si ti napisao nešto svoje?
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Ova na tvojoj knjizi, druga na Klasiku i treća u Odabranim pričama
Tacno, ali smatram da je ovo ipak najbolja naslovnica iz ove price, ne znam zasto Ludens Klasik i VC OP nisu ovu objavili, umjesto one druge inferiorne dvije. Ova naslovnica je na prvom mjestu Zagorovih naslovnica svih vremena na UBC Top 10 ;)
Bravo! Usput, možeš li reći što konkretno piše na stranici "ZAGOR FOR ALL GENERATIONS"? Sadržaj isti kao i u prvom Ludens gigantu, ili si ti napisao nešto svoje?
U pravu si, to je upravo to, iz Ludens Giganta, samo sto je na Engleskom :)
Sjajan posai Ace...mogao bi i prevesti i objaviti Morska strava/Lovac na vjestice/Kraken...pozz
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Sjajan posai Ace...mogao bi i prevesti i objaviti Morska strava/Lovac na vjestice/Kraken...pozz
Poz Kenan, kako je majstore? Sorry prijatelju, ali ova epizoda je za mene je koma... ne mogu je ocima ni umom pomislit, ali ipak, hvala na savjetu.
ma ev dobro je gura se nekako ,,,,.ok mada se meni ta epizoda jako dopada...al nea veze
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Nestali istrazivac je samo jedna karika u cijelom lancu prica. Ako uradis tu onda moras i ostatak odiseje jer ono "kraj" je u stvari "idemo dalje". To je golem posao, a i nisu sve price vrijedne truda.