po ovome ispada da nitko nije pročitao niti jednu mangu kod mene je baš obrnuto ja sam najviše pročitao mangi pa talijana (čitaj: bonelli) pa amera i na kraju dolaze ostali europljani
Citam ih i ja. Najvise amera, pa talijana i evropljana podjednako, pa japanaca, pa domace nesto manje.
po ovome ispada da nitko nije pročitao niti jednu mangu kod mene je baš obrnuto ja sam najviše pročitao mangi pa talijana (čitaj: bonelli) pa amera i na kraju dolaze ostali europljani
Citam ih i ja. Najvise amera, pa talijana i evropljana podjednako, pa japanaca, pa domace nesto manje.
Pa dobro, na tebe i Bushido-sana sam računao
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Imam ih oko 500 komada,300 ih mijenjao prodao oko 100, a prije devedesetih sam ih jos procitao oko 500-tinjak. Pa,oko 1500! Poceo citati sa 4 a do 34 sam ih procitao dosta ne racunam knjige!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Mislim oko tisuću, koji manje više, nešto sam podijelio rođacima, a trenutno ih imam oko 650-700.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Jako jako puno, računajući neke po par puta... Dal se računaju trejdovi budući da imaju i po desetke epizoda u sebi? Glava me zaboli čim počnem računati. DObro da nisi pitao koliko ste potrošili na stripove u životu, tu bi me valjda strefilo
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Mnogo mnogo,a narocito na broj kresnutih zena dok sa gubio vreme i novac oko stripova.a najgore od svega sto sam najskuplje placao upravo one stripove koje vec imam.Mister no Libellus,Texa u boji Zagora itd. Evo jednan wic za nas koji ne jebemo nego sedimo ovde i lupetamo. Razgovaraju 2 stripofila,i kaze jedan ovom drugom, Hej znas li onaj pogled kada ribi viri iz ociju,kada pogledom kaze zelim te. Drugi mu odgovara ,neznam brate. A prvi ce njemu tuzno ,neznam ni ja.
Da sam procitao toliko knjiga iz, recimo, fizike, sada bi ljudi ziveli na svim planetama suncevog sistema u fullu zahvaljujuci mojim pronalascima.. Bezbroj...