forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Arkham Asylum - bolnica za kriminalno besmrtne
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 27/11/2010 : 17:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Zašto Batman ne ubija?
Zašto Joker nikada nije ubio Batmana? Kaže da mu život ne bi imao smisla u svijetu bez Batmana.
Ali zašto Batman nikada nije dokrajčio Jokera? Baš mu treba jedan takav nepopravljivi manijak u opticaju. Batman ne ubija. Koliko je ljudi umrlo time što je Joker uvijek i uvijek ostavljen na životu. Jest da je spašen Jokerov vrijedni i plemeniti život, ali je izgubljeno 100 ili 1000 drugih.
Primjetili ste da je gomila Batmanovih protivnika neuračunljivo da ne kažem ludo. I samim tim vrlo pogodno za strpati u Arkham Asylum - bolnicu za kriminalno neuračunljive.
Bolnica baš...Prije skladište ili čekaonica. Tu kriminalci fino sjede i pletu te čekaju da ih se vrate u opticaj. Naravno, malo tko (vjerovatno nitko) se ne izliječi te počne normalan život jer normalni ljudi Batmanu i nisu od neke koristi.
Ako ubijete negativca, morat ćete izmisliti drugog, izmislite način da vratite tog negativca u život ili da objasnite na koji način on ipak nije poginuo.
Kod stripa Batman to nije problem. Svi završe u Arkhamu i može ih se podgrijati po potrebi. Mala rupa u toj krajnje neosiguranoj instituciji i negativac je vani spreman da čini zlodjela u ime (hm. scenariste). Kakva sreća što ih Batman ne ubija već samo ponovo vrati nazad.
Kakvo idealno spremište besmrtnih negativaca. Kako jeftino, a u isto vrijeme lukavo rješenje. Trpi li strip od premalog broja raznih negativaca. Batman ih svakako nema ni blizu toliko kao Zagor. Batmanovi negativci se podosta ponavljaju. Pročitate li tek par stripova, vidjet ćete Jokera, Two face-a, Scarecrowa, Croca, Mad hattera, Poison Ivy i mnoge druge po više puta. Vrtimo li se u krug pomalo? Da li bi ubijanje negativaca donijelo raznolikost ili ovako manji broj negativaca dobija bolju osobnost i dubinu?
Proračunat potez genijalaca ili lijenost, recite vi meni.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/11/2010 : 19:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
copyright!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/11/2010 : 20:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ionako i kad ubiju nekog negativca, on se redovito vraća iz mrtvih, pa se ovako uštedi na vremenu i da se ne mora razmišljati kako ga vratiti iz mrtvih. Čitaj Punishera, tu su rijetki negativci koji se vraćaju.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 27/11/2010 : 21:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
A sta da radi batman ako ga ubije, da sedi kod kuce i pije pivo dok gleda fuzbal. Ovako mu makar nikad nije dosadno ;)

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 28/11/2010 : 01:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
kako da batman ne ubija? na početku je nosio i pištolj, dok nisu zdefinirali lik. a onda ga je u ruke dobio debil od tim burtona kde je u filmovima ubio tonu ljudi. i to nije dodalo baš ništa od raznolikosti samo je cjeli lik pogoršalo.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 28/11/2010 : 09:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

kako da batman ne ubija? na početku je nosio i pištolj, dok nisu zdefinirali lik. a onda ga je u ruke dobio debil od tim burtona kde je u filmovima ubio tonu ljudi. i to nije dodalo baš ništa od raznolikosti samo je cjeli lik pogoršalo.

Moje je mišljenje da se Timu Burtonu trebao povjeriti cijeli serijal.
U njegovom mi je Batmanu atmosfera definitivno najbolja a da ne pričamo o najboljoj ekranizaciji Gotham Citya....

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 28/11/2010 : 11:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
kakvu tonu ljudi??? sjecam se da je na onog ogromnog lika prikacio bombu na pocetku batman returns i to je jedina zrtva... ostali su manje vise nesrecni slucajevi

@Obi-Wan nekako si dao pitanje i odgovor i kad ih ubiju nadju nacin da ih vrate ovako ce stalno biti. Sjecam se onog sjajnog govora od Jason Todda o Jokeru

Ignoring what he's done in the past. Blindly, stupidly disregarding the entire graveyards he's filled, the thousands who have suffered, the friends he's crippled.
I'm not talking about killing Penguin or Scarecrow or Dent. I'm talking about him. Just him. And doing it because... Because he took me away from you.

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 28/11/2010 : 12:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
manje više nesrečni slučajevi? kako je nesrečan slušaj kad voziš "batmobile" sa avtomatskim oružjem pucaš po tvornici punoj ljudi i onda cjelu tu tvornicu digneš u zrak prije nego su se ti isti ljudi evakuirali? burton stvarno nije znao šta je radio kad je snimao batmana. nije sve u goth estetiki. a ako i on sam kaže da mu je u ponos da nikad u životu nije pročitao nijedan strip a kamoli o batmanu onda stvarno ne znam kome se činila dobra ideja da on snima film adaptaciju batmana. još sad mi se povrča ako se sjetim keatona kako nespreto šeta okolo u kostimu, kako alfred dovozi vicki u batcave (what the fuck?), kako su zaklučili da je najpametnije da je joker ubio starce od brucea (jer to je trebalo demistificirat jer ako ljudi nešto stvarno mrze kod batmana ja kad jim se nešto ne servira ka maloj bebi), da gordon i batman nemaju nijedne skupne scene, da su jokeru dali civilno ime jack napier (jer je to nama svima falilo da se več od početka zna ko je svaki lik). u stvari joker u ovom filmu je najlošija interpretacija koju so dosad napravili. volio bi nickelson da je Cesar Romero.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/11/2010 : 13:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ja ne znam da li si ti tog betmena gledao pre 15 godina, pa se ne secas dobro, ali to sto se desilo, desilo se u pola noci, a u to vreme po tvornicama obicno sve vrvi od ljudi, taman sto su se vratili s pauze za rucak.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 28/11/2010 : 13:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
o čemu ti pričaš? zar si ti uopšte gledao film. i da ne bi bilo tamo puno jokerovih ljudi ti je srkastičan kometar da su tvornice "pune" u pola noči loš do bola. ako ne znaš u tvornicama se poinekad desi i da se radi u tri smjene. ali to nije važno.
samo bih poželio da je bilo i više od 15 godina jer bi onda postajala šansa da sam zaboravio to nebulozu.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/11/2010 : 13:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
mad daj, nemoj da si neozbiljan ;) ako si pak, ti gledao film (ajmo sad, kokoska i jaje :P =), znao bi da ti taj komentar sa tri smene nikako ne pije vodu....
no, u pravu si, nije vazno.

Obi Wan je stavio akcenat na manijakalne umove koji stoje iza tih sitnih krimosa sa pistoljima za kojima ti kukas ;) (dakle, Dzoker, Ledeni, Pingvin, Dvolicni, itd....)
zasto se oni ne ubijaju, nego se samo smestaju u sanatorijum, i ceka se da ponovo pobegnu, te daju osnov za radnju neke od sledecih epizoda?
mislim da pricom o filmovima skrecemo temu.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 28/11/2010 : 13:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Zašto Batman ne ubija?

a siiiinko...
kad si ti počeo čitati stripove?

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ThouShaltNotKill
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 28/11/2010 : 13:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

manje više nesrečni slučajevi? kako je nesrečan slušaj kad voziš "batmobile" sa avtomatskim oružjem pucaš po tvornici punoj ljudi i onda cjelu tu tvornicu digneš u zrak prije nego su se ti isti ljudi evakuirali? burton stvarno nije znao šta je radio kad je snimao batmana. nije sve u goth estetiki. a ako i on sam kaže da mu je u ponos da nikad u životu nije pročitao nijedan strip a kamoli o batmanu onda stvarno ne znam kome se činila dobra ideja da on snima film adaptaciju batmana. još sad mi se povrča ako se sjetim keatona kako nespreto šeta okolo u kostimu, kako alfred dovozi vicki u batcave (what the fuck?), kako su zaklučili da je najpametnije da je joker ubio starce od brucea (jer to je trebalo demistificirat jer ako ljudi nešto stvarno mrze kod batmana ja kad jim se nešto ne servira ka maloj bebi), da gordon i batman nemaju nijedne skupne scene, da su jokeru dali civilno ime jack napier (jer je to nama svima falilo da se več od početka zna ko je svaki lik). u stvari joker u ovom filmu je najlošija interpretacija koju so dosad napravili. volio bi nickelson da je Cesar Romero.

hahaha pa omaklo mu se...
al dobar si sloppy sve sto si naveo je na mjestu, a i puno vise od toga bi se moglo jos reci. Al opet to je bilo tad, sad imamo odlicne filmove o Batmanu tako da nema potrebe prisjecati se ispada Burtona.
O Schumacheru necemo ni pricati

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 28/11/2010 : 14:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
da schumachera bolje da ne :)
ali to što je bilo tad je bilo da je bio adam west batman.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8064 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 28/11/2010 : 15:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ovo što je sloppy napisao o Burtonovim filmovima o Betmenu u skladu je sa njegovim nickom, aljkavo i nemarno. I netačno.

Oba Bartonova filma su u vrhu superherojskih filmova, a pre neku godinu je jedan poznati filmski časopis napravio listu filmova koji se nezasluženo ne nalaze (do tada) na listama najboljih filmova svih vremena uopšte i po njima tu je i Batman Returns koji i jeste remek-delo (Saturn award - Best Director for: Batman Returns).

Između ostalih, ponajviše ovim filmovima, Burton je stekao status jednog od najboljih, najzanimljivijih i kultnih američkih reditelja (Venecija festival 2007 - Golden Lion for Lifetime Achievement).

Imao je Barton i svoje promašaje (Planet of the Apes), ali tu nikako ne spadaju filmovi o Betmenu koji su imali visoku gledanost, ostvarili nezaboravne kreacije i scene za pamćenje. Subjektivni pojedinačni ukusi su nešto drugo.

Inače, Betmen ne ubija, jer pravi superheroji ne ubijaju, oni nisu ubice, a ljudski život je svetinja.

Ni Barton nije pretvorio Betmena u ubicu, da je tako nosio bi oružje. Raznošenje praznih zgrada nije ubijanje, a Alfred ne dovozi Viki Vejl u pećinu, nego Betmen. Alfred je jeste kasnije uveo u pećinu iz zamka.

Odstupanja koja filmovi imaju u odnosu na strip, ne mogu se uzimati kao mane, samo zato što su odstupanja, jer svi filmovi po stripovima imaju odstupanja i to je normalno, a često su mnogo drastičnija nego u Burtonovim filmovima o Betmenu.

Edited by - alexts on 28/11/2010 16:00:13
Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 28/11/2010 : 16:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Ovo što je sloppy napisao o Burtonovim filmovima

je apsolutna istina.

quote:

Odstupanja koja filmovi imaju u odnosu na strip, ne mogu se uzimati kao mane

u redu, tebe boli kurac. pošteno. kao što je kolega sloppy rekao, i burtona boli kurac; čovjek se hvali da nikad nije pročitao ne samo batmana, nego općenito strip (šta će intelektualcu poput njega nešto tako nazadno i infantilno). to je sve u redu.
ali ima i ljudi koje ne boli kurac. koji drugačije gledaju na stvari. i to ćeš morati poštovati. prevedeno: prestani očitavati bukvicu.
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 28/11/2010 : 17:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
@alexts
kako da čovjek i odgovori na tvrdnju da burtonovi batmani spadaju u sam vrh superhero filmova?
mora da je istina ako je bilo napisano u nekom poznatom filmskom časopisu ili ako je bilo stavljeno na neku listu.
šta filmski kritičari novinari i članovi žirije znaju o superherojima, molim te? ako neko od njih i dali se pravilno napiše batman ili bat-man onda je to osoba koja zna najviše. ali jih tonikako ne sprečava da hvale i ljube guzicu ljudima koji su stekli status jednog od najboljih, najzanimljivijih i kultnih američkih reditelja (koji smjeh za čovjeka koji upošte nije prisutan na snimanju svojih filmova).

nije da me nervira odstupanje od stripa. može se to gledat kao parodija na superhero strip ali burton u svojoj superiornoj intelektualnoj pozi ne može da je to mislio kad je snimao pričo o uličnom kriminalcu koji je pao u neke kemikalije pa se onda ufurao u to da je on "The Joker". a u stranskoj priči sljedimo malog biljunaša koji se svake toliko obuče u crn kostim da ljudi mogu pucat u njega (bože ne daj da bi taj lik razvili u bilo šta više jer to onda nije više smješno).

film sam pomenu samo za nama najbliži primer gde je batman ubio nekoliko ljudi.
i to tada kad je lik več odavno bio definiran (comic book code gor ili dole) kao lik koji ne nikad ubija.
nisam htio pokrenut debatu o burtonovom batmanu za to možemo otvorit neki drug topic ali ni za komentiranje tamo neču još jednom gledat film, pa može da se desi zaboravim detajle da je bruce prvi doveo (drogiranu) vicki u batcave pa tek onda alfred (ne drogiranu).

a obi-wanu se samo mogu izvinit što sam mu pokvario topic :)

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 28/11/2010 : 18:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=8ULSvR6hhyI

znaci evo o cemu sam pricao, ne samo da je ubio vec se fino i nakezio dok je to radio

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/11/2010 : 19:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

http://www.youtube.com/watch?v=8ULSvR6hhyI

znaci evo o cemu sam pricao, ne samo da je ubio vec se fino i nakezio dok je to radio

Tip je preživio.
Ja sam ga vidio da učestvuje u takmičenju o obaranju ruku. Izgubio u finalu od Rokija.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 28/11/2010 : 20:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Rick Zumwalt (1951–2003)

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8064 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 28/11/2010 : 20:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by torca

quote:
Originally posted by alexts

Ovo što je sloppy napisao o Burtonovim filmovima

je apsolutna istina.

quote:

Odstupanja koja filmovi imaju u odnosu na strip, ne mogu se uzimati kao mane

u redu, tebe boli kurac. pošteno. kao što je kolega sloppy rekao, i burtona boli kurac; čovjek se hvali da nikad nije pročitao ne samo batmana, nego općenito strip (šta će intelektualcu poput njega nešto tako nazadno i infantilno). to je sve u redu.
ali ima i ljudi koje ne boli kurac. koji drugačije gledaju na stvari. i to ćeš morati poštovati. prevedeno: prestani očitavati bukvicu.

Ne razumem, sloppy je rekao da Bartonovi filmovi ne valjaju, ja sam rekao da su dobri.
Sad se ti ponovo javljaš da kažeš da ne valjaju!?
Šta misliš da postižeš time, pošto smo 2 suprotstavljena mišljenje već čuli? Ništa novo nisi dodao. Ne misliš valjda, da je sada 2:1 za vas i vi ste u pravu? Ispravna logika, za decu do 7 godina.

Za definisanje Betmena iz Bartonovih filmova, mogao bi da se obratiš Sam Hammu, koji je pisao prvi film, a koji je potom radio i na stripovima o Betmenu kreirajući lik Henri Ducard-a, koji je postao bitan i u stripu i Nolanovim filmovima.
Dakle, stvari su povezanije nego što se čine i ničiji rad se ne može olako odbaciti,
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 29/11/2010 : 10:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Ok ok ok hajmo malo smiriti strasti

@alexts
niko ne prica o svim Burtonovim radovima samo Batmanu. Licno meni je zabavan, pun budalestina, al zabavan. Udario je temelje za superhero filmove, pokrenuta je Batman Animated series samo zbog tog filma (i hrpa prateceg materijala) i to je super. Sad sam malo veci Bat fan tako da mi hrpa stvari smeta, al za ono vrijeme kad nismo imali alternativu film je bio vrh.
Al da se vratim na poentu, niko od nas ne pljuje po ostalim Burtonovim filmovima, al cest je slucaj da od glumaca do rezisera, ne znaju i ne zele biti upuceni o stripu i onda se zna desiti da naprave cisto sranje

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/11/2010 : 11:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Ok ok ok hajmo malo smiriti strasti

@alexts
niko ne prica o svim Burtonovim radovima samo Batmanu. Licno meni je zabavan, pun budalestina, al zabavan. Udario je temelje za superhero filmove, pokrenuta je Batman Animated series samo zbog tog filma (i hrpa prateceg materijala) i to je super. Sad sam malo veci Bat fan tako da mi hrpa stvari smeta, al za ono vrijeme kad nismo imali alternativu film je bio vrh.
Al da se vratim na poentu, niko od nas ne pljuje po ostalim Burtonovim filmovima, al cest je slucaj da od glumaca do rezisera, ne znaju i ne zele biti upuceni o stripu i onda se zna desiti da naprave cisto sranje

Sto nije slucaj s Burtonovim Batmanom
On topic, mislim da je u pitanju to sto je moc veeelika droga, tako da se neka pravila moraju postovati i pratiti neki moralni kodeksi. Inace lako dodje do stvaranja nekih sopstvenih sistema vrijednosti, koji bas i ne vrijede kod velikog broja drugih ljudi, i mislim da to ti izmisljeni likovi vrlo dobro znaju .
Sto se tice toga da li je u pitanju genijalnost ili lijenost kod vjecitog iskoristavanja jedno te istih negativaca, prije bih rekao genijalnost, jer su u pitanju tako dobro osmisljeni likovi da citaoca vuku da procita taj strip. Jednostavno, stvara se povezanost i izmedju citaoca i negativca, pa koliko puta je meni neki negativac bio nenormalno simpatican, prosto mi bude zao kad ga 'superheroj' isprasi .
Poenta, ukoliko je lik negativca dobro osmisljen, daj jos . Mislim, mozete zamisliti da Joker pogine i nema ga vise u serijalu. J...s to.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 01/12/2010 : 14:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
evo jos nesto da se zapitamo
u kontrastu sa stripom u filmovima je bilo normalno da negativac umre, to se u Batmanu desavalo redovno al eto u Dark Knightu, Joker prezivi
e sad da li bi po vama bilo uredu da novi glumac preuzme Ledgerovu ulugu, i da li bi htjeli da ga kopira ili da odradi novi fazon???

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 01/12/2010 : 16:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
kad je več pala tema na nolanovog batmana i jokera prošli tjedan se ovo pričalo http://g4tv.com/thefeed/blog/post/708907/will-heath-ledger-appear-in-the-dark-knight-rises.html hmmmm?
a na tvoje pitanje. tako kako je nolan postavio jokera (kao lik, ne kako je leadger igrao jer je bio odličan) po mom mišljenju bi mogli dat nekog drugog tipa da to odigra. ali da ima totalno drugu interpretaciju. to je baš ono odlično kod jokera. ima miliun lica.

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 01/12/2010 : 16:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Ledger će 'nastupiti' u trojci kao Joker. Koristit će se neiskorišteni materijali snimljeni za dvicu.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?

Edited by - Ignus on 01/12/2010 16:03:38
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000