Author |
Topic  |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 01/12/2010 : 10:20:36
|
Imam Windows XP i jučer sam dobio PES 2011 (original) kada sam išao instalirati, nije mi dva puta htjelo pokrenuti ali sam ipak mogao u trećem pokušaju instalirati, no danas ne mogu pokrenuti igricu. Stalno se čuju nekakvi zvukovi iz dvd-roma i ne prihvaća mi igricu. Kada odem na file KONAMI i kada kliknem na ikonu piše da stavim cd u dvd rom, a već je stavljen. Mogu li ovo nekako srediti, i u čemu je problem? Please help!
|
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 01/12/2010 : 15:05:25
|
Ja iman slican problem sa pesom 2010.Ovisi kakav imas PC jer ove novije igrice su pre pre zahtijevne i vrlo cesto solidni Pc nemoze da pokrene igricu.Ili kupi novi Pc ili odi na stranicu ultimate fighta i treniraj po njihovim nacinima.... dok skupis pare za novi Pc kao ja npr...hahahah xD |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 01/12/2010 : 15:35:21
|
quote: Originally posted by Zagor12
Imam Windows XP i jučer sam dobio PES 2011 (original) kada sam išao instalirati, nije mi dva puta htjelo pokrenuti ali sam ipak mogao u trećem pokušaju instalirati, no danas ne mogu pokrenuti igricu. Stalno se čuju nekakvi zvukovi iz dvd-roma i ne prihvaća mi igricu. Kada odem na file KONAMI i kada kliknem na ikonu piše da stavim cd u dvd rom, a već je stavljen. Mogu li ovo nekako srediti, i u čemu je problem? Please help!
koji komp imaš? koja ti je brzina procesora, grafička kartica...? |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 01/12/2010 : 17:49:22
|
Išo sam na "settings" u KONAMI mapi i na "specifications" i tamo pišu svi podaci o kompu, te "ocjena, i evo ih:
CPU: Good RAM: OK GPU: Good VRAM: Good
Uspio sam pokrenuti igricu, ali sam morao vaditi i ponovo stavljati jedno deset puta. Sve mi je dojadilo pa sam cd tako istrljao na majici. Tek mi se onda pokrenuo. Još nešto: ima li gdje crack kojim mogu igrati bez cd-a? Jedan sam pokušao skinuti pa sam skoro dobio trojanca, hvala Bogu što imam dobar antivirus. Inače, komp mi je star godinu dana i tri četvrtine. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
Edited by - Zagor12 on 01/12/2010 17:50:34 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/12/2010 : 23:47:09
|
Išo sam na "settings" u KONAMI mapi i na "specifications" i tamo pišu svi podaci o kompu, te "ocjena, i evo ih:
Uspio sam pokrenuti igricu, ali sam morao vaditi i ponovo stavljati jedno deset puta. Sve mi je dojadilo pa sam cd tako istrljao na majici. Tek mi se onda pokrenuo. Još nešto: ima li gdje crack kojim mogu igrati bez cd-a? Jedan sam pokušao skinuti pa sam skoro dobio trojanca, hvala Bogu što imam dobar antivirus. Inače, komp mi je star godinu dana i tri četvrtine.
Drugar odes na sajt PES Serbia,to su ti sve bolesni pesoholicari.Mozes bukvalno za svaki problem da nadjes resenje na onom forumu.Tu imas i peceve i transvere i jos 100 cuda koje idu uz PES.Ja recimo igram igru bez diska,skinuo sam neki rapidshare i tu je bio krek.To sam instalirao kao bazu a kasnije sam instalirao i ove peceve sa sajta.Cak sam ubacio i Jelen super ligu.Ma imas tamo sve samo malo pretrazi. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17583 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 02/12/2010 : 09:31:23
|
Uspio sam pokrenuti igricu, ali sam morao vaditi i ponovo stavljati jedno deset puta. Sve mi je dojadilo pa sam cd tako istrljao na majici. Tek mi se onda pokrenuo. Još nešto: ima li gdje crack kojim mogu igrati bez cd-a? Jedan sam pokušao skinuti pa sam skoro dobio trojanca, hvala Bogu što imam dobar antivirus. Inače, komp mi je star godinu dana i tri četvrtine.
Ima, može se to naći. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 02/12/2010 : 15:12:44
|
vjerojatno postoje crackovi/patchevi. nego, jel ti igrica šteka dok igraš? |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 02/12/2010 : 17:42:26
|
Ne, upravo je to najčudnije. Sve normalno, perfektno radi!
moguće je onda da je štos u tvom cd romu. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 02/12/2010 : 17:54:02
|
Jučer sam ga ubacio kada sam rom ostavio otvoren na desetak minuta. Mislio sam zaviriti unutra, no onda bih si sigurn priskrbio kaznu na jedno dva mjeseca. |
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
|
Topic  |
|