Author |
Topic  |
qboy
Starting Member
78 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 28/07/2011 : 09:49:21
|
quote: Originally posted by Raoul Duke
quote: Originally posted by dnevni boravak
Kako je prazno ovo ljeto bez pilota i detektiva nemogućeg.   
Ja se cesto pitam kakav je to moj ukus kad su oba moja omiljena strip junaka ukinuta, DSSM cak i u Srbiji i Hrvatskoj u isto vreme? 
Je li to provjerena informacija za Martija u Srbiji. Koliko znam stalno nas zavlače sa pričom kao Talijani nisu poslalii materijale, biće za slijedeća tri mjeseca ovo ono... Je li stvarno ukinut zna li iko provjereno ili Talijani zezaju.
Gde gresim? 
|
 |
|
Raoul Duke
Starting Member

Serbia
92 Posts
Member since 17/06/2011 |
Posted - 01/08/2011 : 00:40:43
|
Proverena nije, ali po svemu sudeci je tako. Koliko ja znam, prodaja ide jako slabo i to je pravi razlog.
Price koje izbacuje Veseli cetvrtak sa neozbiljnim Italijanima su u najmanju ruku - sumnjive. Da ne kazem nesto drugo ... |
Edited by - Raoul Duke on 01/08/2011 08:27:47 |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 30/08/2011 : 13:25:43
|
Ne znam koji je vrag, nopćenito je Ludens stvarno dosta usporio... :(
Hajde daju oni redovno ove specijale i to, ali vec zadnje dvije godina izbace samo 13 extra brojeva sto je jednako kao i redovnih (a trebalo bio biti 15!) i cini mi se da i ove godine nece biti nista bolje.. Barem ovaj mjesec je izasao extra broj na samom pocetku tako da je stvarno trebao iduci nastavak biti na policama ima par dana, ali izgleda oni imaju drugacije planove! |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17094 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/08/2011 : 22:09:42
|
quote: Originally posted by acestroke
nesto ne furaju sa ovim Ludensovim izdanjima kao sto su proslog ljeta... mislim da smo proslog Augusta dobili 3 Zagor Extra, ove godine samo jednog... :(
Da, prošla godina je u ovo vrijeme bila ludnica, sada je to sve nešto "na guranje", nadam se samo da ritam neće usporiti na manje od 1 mjesečno, to bi bilo jako loše... |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19391 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/09/2011 : 19:59:28
|
Ludens na godišnjem???...zar su zaslužili i mogu si dopustiti?...a mi,šta da mi radimo za to vrijeme??? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 04/09/2011 : 23:43:24
|
quote: Originally posted by teller
Ludens na godišnjem???...zar su zaslužili i mogu si dopustiti?...a mi,šta da mi radimo za to vrijeme???
Nemaš pojma koliko je moj novčanik zahvalan što je Ludens na godišnjem!   |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 05/09/2011 : 00:57:50
|
quote: Originally posted by globinjo
da,bernard je na godišnjem...vidit ću ga skoro(najkasnije na derbiju,10.09.)...pa nabacite neka pitanja,reda radi,da ga malo ispitam...
Ok. Pitaj ga moze li ubrzati ritam Zagor Extra (na svakih 20 dana); i hoce li poboljsat kvalitet KIZ izdanja ili ne, da znam hocu li ga i dalje uzimat, li da potrosim tih 150 kuna na tariguz... ne vjerujem da je razlika velika izmedju te dvije stvari.
 |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19391 Posts
Posted - 05/09/2011 : 01:10:58
|
-pitaj ga kad če koji specijal Marka i Bleka(kod Marka sad u if edizioni izašli svi pravi specijali)?, -dali ima šanse da u 2012 odledi Mister Noa i Martija(i njihova sporedna izdanja)?, -zašto i ove godine plan od 15 Zagora extra propade?, -kako idu Priče s divljeg zapada i postoje indici da se izguraju do kraja? -kako ide Kapetan Miki i kolekcionarska knjiga Zagora? -zašto PSDZ I Kapetan Miki ne stižu u BIH I Sloveniju(a verovatno i Srbiju)? -zašto kad on ide na godišnji sve staje i dok je vani traje žarko lijeto od zadnjeg izdanja prošlo 14 dana? -zašto hoda na derbije za koje se zna pobjednik(Dinamo) i troši preko potrebnu snagu za nova izdanja?
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3923 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 05/09/2011 : 01:17:38
|
Hoce li ove godine izaci jos po jedan Zagor Maxi i Zagor Almanah? |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 05/09/2011 : 01:17:56
|
da,bernard je na godišnjem...vidit ću ga skoro(najkasnije na derbiju,10.09.)...pa nabacite neka pitanja,reda radi,da ga malo ispitam...
Pitaj ga kad će novi Krcko! |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4356 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2011 : 02:04:15
|
quote: Originally posted by acestroke
Ok. Pitaj ga moze li ubrzati ritam Zagor Extra (na svakih 20 dana); i hoce li poboljsat kvalitet KIZ izdanja ili ne, da znam hocu li ga i dalje uzimat, li da potrosim tih 150 kuna na tariguz... ne vjerujem da je razlika velika izmedju te dvije stvari.

1.neće... 2.oće... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2011 : 02:10:22
|
quote: Originally posted by teller
-pitaj ga kad če koji specijal Marka i Bleka(kod Marka sad u if edizioni izašli svi pravi specijali)?, OVE GODINE-TEŠKO...- dali ima šanse da u 2012 odledi Mister Noa i Martija(i njihova sporedna izdanja)?, NE,KAKO SAD STVARI STOJE- zašto i ove godine plan od 15 Zagora extra propade?, KRIZA -kako idu Priče s divljeg zapada i postoje indici da se izguraju do kraja? IDU SUPER,SAMIM TIM BI TREBALE DO KRAJA... -kako ide Kapetan Miki i kolekcionarska knjiga Zagora? MIKI ODLIČNO,ZAGOR BLIZU ODLIČNOG...- zašto PSDZ I Kapetan Miki ne stižu u BIH I Sloveniju(a verovatno i Srbiju)? PITAT ĆU...- zašto kad on ide na godišnji sve staje i dok je vani traje žarko lijeto od zadnjeg izdanja prošlo 14 dana? ČOVIK JE NA GODIŠNJEM...ZATO TRENUTNO STOJI...- zašto hoda na derbije za koje se zna pobjednik(Dinamo) i troši preko potrebnu snagu za nova izdanja? HAJDUKOVAC OD MALENA,A KAD JE NA GODIŠNJEM,IDE NA SVAKU HAJDUKOVU UTAKMICU KOJA JE U SPLITU...OVO ĆE MU BITI TREĆA U NIZU...
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19391 Posts
Posted - 05/09/2011 : 03:31:39
|
što se mene tiče, manje više dobre vijesti..hvala care Globinjo na pojašnjenjima,opravdao si naše povjerenje... odlična vijest je da Kapetan Miki i PSDZ te kol.Zagor idu odlično i da se u dvojki kolek.očekuju poboljšanja... meni bi to bile color naslovnice i papir ko u Libellusu...loša vijest je da ništa od Martija i Mister Noa i od nekih sporedičnih izdanja junaka...loša da ništa dok se Bernard ne vrati sa godišnjeg(nisam zao ali kreni jesenja kišo).. možda Bernard skrati odmor...kriza se morala negdje odrazit i ako je to njezin vrh, ja odmah podpišem...izpada da su najgore prošli baš pilot i stric Marti, jako mi žao ali ja se nadam da ipak to netko nekad odradi do kraja... a za sada ovaj tjedan post pa onda fešta od izdanja... ps: volim ajduk i jedva čekam da jednom skoro stigne u nove Stožice ka preporođenoj Olimpiji(druga na tablici iza Maribora) pa da vidimo.....ki če više popije....dalmatinac ili GreenDregons?
|
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19391 Posts
Posted - 05/09/2011 : 06:27:26
|
e, onda ga jebi...kaj se onda drugo ima za popraviti?
|
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22366 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/09/2011 : 06:27:27
|
1. Kako stoje stvari sa preskocenim almanahom? Znam da si jednom rekao da Italijani nisu poslali materijal, ali Berni bi valjda trebao da ima kontakt sa njima i da im skrene paznju na to. Cekamo na Virginiju.
2. Na sta tacno se odnose te promjene u KI izdanju? Nece biti naslovnica u boji, to je logicno. Papir je dobar kakav jeste. Radi li se samo o vecoj paznji oko problema nekih primjeraka sa "valovima" ili ima jos nesto?
3. Zasto je najnoviji Zagorov maxi vec poslije nekoliko dana nestao iz sopa stripovi na kvadrat? Nije se valjda tako brzo rasprodao? Oni su poznati po tome da uvijek imaju dobre zalihe. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 05/09/2011 : 06:45:17
|
quote: Originally posted by King Warrior
1. Kako stoje stvari sa preskocenim almanahom? Znam da si jednom rekao da Italijani nisu poslali materijal, ali Berni bi valjda trebao da ima kontakt sa njima i da im skrene paznju na to. Cekamo na Virginiju. NE,REKAO SAM DA ŠTA TALIJANI POŠALJU,BERNARD OBJAVI...
2. Na sta tacno se odnose te promjene u KI izdanju? Nece biti naslovnica u boji, to je logicno. Papir je dobar kakav jeste. Radi li se samo o vecoj paznji oko problema nekih primjeraka sa "valovima" ili ima jos nesto?
VALOVI...NE ZNAM IMA LI JOŠ ŠTA,PITAT ĆU
3. Zasto je najnoviji Zagorov maxi vec poslije nekoliko dana nestao iz sopa stripovi na kvadrat? Nije se valjda tako brzo rasprodao? Oni su poznati po tome da uvijek imaju dobre zalihe. PITAT ĆU...
|
 |
|
Topic  |
|