a koje je bilo? ne pratim cesto, a ovih dana sam i bolestan... pretpostavljam o redovnom texu? to sam tek danas sasvim slucajno i ja doznao. da, ako je to, istina je, prelazi u LB... nisam sretan zbog toga, kiosk strip je kiosk strip, ali ocito se ne prodaje nikako i pomoci nema.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
nisam obratio paznju!texovo,kasperovo i moje ubedjivanje pod dejstvomu nisu,urodilo je plodom. dobro i carson je malo zanovetao,al on pije vino. super!super i super!!!
to su najnovije, od broja 570 otprilike pa nadalje. ovog ludensova nitko ne dira. moze slobodno nastaviti "galop" od 4 komada godisnje... a da se kupuje, onda ne bi ni bio tako jadan na kioscima. sto se moze. ali LB ti svakako nece biti uzrok da nemas texa na kiosku. ako zeli, LU ga moze izdavati jos 20 godina ovim tempom da dostigne LB. zato ti je reakcija bezveze. momci su bili turboposteni, uzevsi od tako visokog broja, cime ne ugrozavaju ni LU ni VC. da je obrnuto, sigurno ne bi bilo toliko uviđavnosti.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ma nista lose nisam mislio...samo znam da i mi trazimo saradnike s visokom strucnom spermom.
ma nije bilo tebi, nego spltu85. pa jasno je iz tvoje recenice, kome ona moze zasmetati? ali vjerujem da je i splico krivo shvatio, da ce mu to ubiti LU. Texa LU moze ubiti jedino on sam, i to mu odlicno ide.
vidim da je i ovo jos nejasno, pa da ponovim i to: krece se oko 570. broja.
je li ide u sklopu texove biblioteke ili ?
pa da. vidis najavu, tex 42. a meni nije drago jer se time usporavaju neobjavljene, i mozebitna best of edicija. ali mozda pojacaju tempo, iako sumnjam.
to su najnovije, od broja 570 otprilike pa nadalje. ovog ludensova nitko ne dira. moze slobodno nastaviti "galop" od 4 komada godisnje... a da se kupuje, onda ne bi ni bio tako jadan na kioscima. sto se moze. ali LB ti svakako nece biti uzrok da nemas texa na kiosku. ako zeli, LU ga moze izdavati jos 20 godina ovim tempom da dostigne LB. zato ti je reakcija bezveze. momci su bili turboposteni, uzevsi od tako visokog broja, cime ne ugrozavaju ni LU ni VC. da je obrnuto, sigurno ne bi bilo toliko uviđavnosti.