Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
crazyboy993
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/64_vegetarian_xd.jpg)
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
Posted - 17/12/2010 : 15:03:21
|
dakle član aukcija Renky mi ne odgovara na mail, jel se to dešava još kome ili smao meni? Molim člana da mi odgovori na mail pošto sam mu vec uplatio dogovoreni iznos... iskreno se ispričavam ako je problem sam mailom(ako ti mailovi nisu stigli zbog nekog neobjašnjivog razloga) ali ako si dobio molim te da mi odgovoriš, nisam valda badave bacio 40 kuna na tvoj račun
|
Press any key to quit or press any other key to continue |
|
Mord
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47388 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27135 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 17/12/2010 : 15:51:52
|
quote: Originally posted by crazyboy993
dakle član aukcija Renky mi ne odgovara na mail, jel se to dešava još kome ili smao meni? Molim člana da mi odgovori na mail pošto sam mu vec uplatio dogovoreni iznos... iskreno se ispričavam ako je problem sam mailom(ako ti mailovi nisu stigli zbog nekog neobjašnjivog razloga) ali ako si dobio molim te da mi odgovoriš, nisam valda badave bacio 40 kuna na tvoj račun ![](icon_smile_shock.gif)
Za svaki slučaj pošalji mu i private message. |
Ja sam fetišist papira! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
PAJDO
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zgduje_3e718.jpg)
Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 17/12/2010 : 16:14:29
|
dakle član aukcija Renky mi ne odgovara na mail, jel se to dešava još kome ili smao meni? Molim člana da mi odgovori na mail pošto sam mu vec uplatio dogovoreni iznos... iskreno se ispričavam ako je problem sam mailom(ako ti mailovi nisu stigli zbog nekog neobjašnjivog razloga) ali ako si dobio molim te da mi odgovoriš, nisam valda badave bacio 40 kuna na tvoj račun ![](icon_smile_shock.gif)
Zna mu ponekad štekat mail ili mu je pretrpan, a znam da je i on na sto strana. Nemaj brige Renky je ljudina i legenda i nema šanase da će te zeznut!!! |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 17/12/2010 : 16:21:21
|
oke ljudi, tak nekak sam si i mislio da mu zeza mail ili nema vremena, jer vidim da ima puno pozitivnih komentara... Renky isprika od mene ako sve prođe u redu :) |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 17/12/2010 : 17:06:00
|
oke ljudi, tak nekak sam si i mislio da mu zeza mail ili nema vremena, jer vidim da ima puno pozitivnih komentara... Renky isprika od mene ako sve prođe u redu :)
Renky je ovdje dugo i svi ga znaju. Neće te prevariti. S druge strane, on zna biti malo preopušten... Malo ga potpraši porukama da požuri. ![](icon_smile.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 17/12/2010 17:06:39 |
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 17/12/2010 : 17:12:00
|
quote: Originally posted by Obi-wan
oke ljudi, tak nekak sam si i mislio da mu zeza mail ili nema vremena, jer vidim da ima puno pozitivnih komentara... Renky isprika od mene ako sve prođe u redu :)
Renky je ovdje dugo i svi ga znaju. Neće te prevariti. S druge strane, on zna biti malo preopušten... Malo ga potpraši porukama da požuri. ![](icon_smile.gif)
čovjeku sam se popeo na glavu već, 7-8 poruka poslal ![](icon_smile_big.gif) javio mi se neki njegov frend sad i veli da renky kaže da je sve u redu i da će dns sredit to kad se vrati s posla ![](icon_smile_big.gif) sve u svemu hvala vam za otklanjanje sumnje ![](icon_smile_wink.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|