forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibrina novogodišnja akcija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/01/2011 : 12:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/01/2011 : 22:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21724 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/01/2011 : 16:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Da se pohvalim :
iskoristio sam ovu akciju kupivši Aldebarana, Tehnoočeve 1 i 2 i nećkao sam se između Belog Lame i stripa koji mi uopšte nije bio u planu (ali ubediše me mangupi), El Nina, ali kako Belog lame nije ni bilo u dotičnoj knjižari, izbor je pao na Veru!

Nadam se da se neću pokajati za kupovinu El Nina!!
Javljam za dojmove u prigodnom topiku za stanovito vreme.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/01/2011 : 18:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja san isto iskoristija akciju, al ne tako bogato ko i ti Kod mene je pao samo Ponos Vragova.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 17/01/2011 : 21:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Evo, kad se vec hvalite tko je za sta iskoristio ovu akciju, da se i ja pohvalim, ja sam kupio Maus-a, Ponos Vragova i Vam-a i
htio bih pitati gdje ima za nabavit From hell, tj. Pakao i ulazi li i on u ovu akciju?
Inace sam relativno nov u svijetu stripova, jer sam u osnovnoj citao sam zagore i dylan dogove, a tek prije 2-3 godine sam se poceo malo sirit u svijet stripova.
Na forumu sam registriran od nedavno, a tek sad sam se odlucio napisat prvi post, nisam imao bas vremena radi faksa.

P.S. Nadam se da ce mi moderatori oprostit moj offtopic i to sto sam iskoristio ovaj post da se "predstavim" ekipi na forumu :D

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/01/2011 : 21:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Zdravo, dobrodoša na forum
Uglavnom, From Hell ti je već odavno rasprodan tako da ga u dućanima više ne možeš nabavit. Pričalo se nešto i o reizdanju, al ne znam jel to još uvik aktualno.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/01/2011 : 21:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav i dobrodošao!

From Hell je rasprodan, ići će reprint u neko dogledno vrijeme, još ne znam točno kad, ali ići će.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 17/01/2011 : 21:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Hvala na informacijama i dobrodoslici.
Steta za From Hell, al dobro, dok ne dode tak i tak imam sta za citat

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 17/01/2011 : 21:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
A Bosanske basne, ikakakve šanse za reprint? :/

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/01/2011 : 21:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ovo nije topic za to, ali ok. Nije u planu reprint basni u neko blize vrijeme, jednom, mozda.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/01/2011 : 22:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ali da se jos uvijek naci po knjizarama. Na interliberu je bilo na dva standa npr.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/01/2011 : 23:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Da se pohvalim :
iskoristio sam ovu akciju kupivši Aldebarana, Tehnoočeve 1 i 2 i nećkao sam se između Belog Lame i stripa koji mi uopšte nije bio u planu (ali ubediše me mangupi), El Nina, ali kako Belog lame nije ni bilo u dotičnoj knjižari, izbor je pao na Veru!

hehe ja ubo tehnoočeve 2 i aldebaran
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/01/2011 : 00:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da se pohvalim :

što se mene tiče, pazario Sam samcat i Alvara četvorku možda uzmem još nešto
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 18/01/2011 : 08:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da se pohvalim :

drago mi je sto sam i ja nesto prije tebe procitao aldebaran je maestralan , bas mi je legao taj strip i dan-danas se sjetim

feka
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 19/01/2011 : 22:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
ja sam na akciji kupio Eternauta. nije puno, ali čovjeka veseli :)

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/01/2011 : 20:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
Sve dobre priče završe u ponoć.

I ovoj će uskoro doći kraj.

Požurite, ...

Pozdrav iz Babilona!

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 01/02/2011 : 10:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Ma taj Aldebaran mjerkam već duže vremena, a nikako ga kupiti. Em je malo skuplji, em ulete druge kupnje, čitam dvojake komentare o kvaliteti stripa, pa se nećkam izvaliti 250 kn za knjigu u koju nisam uvjeren da je dobra. Tako mi prođe i ova akcija da ga nisam kupio i sad mi je nekako žao. Na akciji sam nabavio druge Markove strvari, ali ovaj konkretni uradak mi je ostao izvan ruku. Slična je priča i s Putovanjem u Italiju.
Šteta što je završilo, a plaća dolazi tek za par dana..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/02/2011 : 10:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kao prvo, ja bi se zahvalio svima koji su nam svojom kupovinom dali podršku i učinili ovu akciju uspješnom.

Amose, što se Aldebarana tiče, uvijek postoje prioriteti, ne može se sve imati. Ali, ako si učlanjen u gradsku knjiznicu, zašto ga ne posudiš i pročitaš? Ja se stvarno trudim ljudima olakšati odluku debelim previewima, ali, ako ni oni nisu dovoljni, uvijek se moze posuditi strip u knjiznici i pročitati. Ako ti se onda toliko svidi da ga zeliš imati, super, ako ne, opet dobro - pročitao si ga i uštedio novac - a ja nezadovoljnog kupca;)!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 01/02/2011 : 10:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Po previewu mi je Aldebaran OK i nije da baš nešto nemoguće puno sumnjam u kvalitetu same knjige. Naprotiv, u Kolorki još nisam naletio na nešto što bi mogao reći da je loše (barem od onoga što sam čitao). Prijašnjim postom sam više mislio reći kako su mi se nekako baš u vezi te knjige stvari čudno slagale pa je nikako nabaviti. U međuvremenu sam valjda uzeo 15 drugih knjiga, a Aldebaran ostaje u bilježnici zapostavljen. Jadničak:)
Evo, to bi mi mogla biti sljedeća kupnja, jer srećom Inkal, Ubojica i Koma kasne pa će se valjda ovaj mjesec pojaviti neki proračunski suficit koji bi mogao ići u smjeru Aldebarana.

Što se tiče tvoje poslovne politike, nemam nikakvog prigovora, jer si vrlo korektan prema nama (kupcima) i debeli privjuvi su najpoštenije što možeš napraviti kao izdavač.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 01/02/2011 10:44:45
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/02/2011 : 14:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Posto sam redovni kupac Fibre, na popustu su mi se potrefili "samo" Neznanac 1 & 2, Papak i El Nino. Ostalo sve imam sto me zanimalo...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 01/02/2011 : 14:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Ja sam iskoristio popust i narucio nekoliko Fibri od kojih mi je samo par bilo na spisku za kupovinu...ostale sam uyeo zbog dobrog popusta pa ako mi svaka druga bude valjala ja sam zadovoljan
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 01/02/2011 : 15:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
meni je akcija prije svega poslužila da se odlučim kupiti 'preskočene' i 'stavljene na čekanje' albume te par komada za poklon.
Odlična akcija!

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/02/2011 : 21:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

jbga markose sada treba valentinovo akcija
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/02/2011 : 21:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

jbga markose sada treba valentinovo akcija

Što, hoćete večeru i ruže?;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21724 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/02/2011 : 22:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
A tebe baš briga za naše žene/verenice/devojke/(momke) ? Što im ne bi olakšao izbor tog dana - umesto što nam stalno kupuju kozmetiku/košulje/džempere/(tange) mi bi im rekli da Fibra samo taj dan daje popust 15% i da će kupovinom (recimo) Belog lame da uštede 40kuna/550 dinara, a nama da ulepšaju taj praznični dan!!! A samim tim što su nas usrećile dobiće to isto veče pored poklona i kvalitetan seks i svi srećni - Fibra/mi/žene (i poneki muškarac)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000