Dva moja ponajbolja prijatelja s kojima sam proveo većinu onih najljepših dana mladosti kada sam još uvijek mogao reći da je život zabavan su manje poznati strip autori. Pa da im napravim malo reklame...
Super mi je kako Crazy Joe kaže da neće reći pod kojim je imenom objavljivao stripove, a to lijepo piše na početku priloga. Mislim da su te table i na ovom forumu, negdje.
E da, ne bi te ubilo da se malo više tabli vidilo, da se izmontira sa pričanjem, ali i ovako je zakon. Fala,
Mislim da je ovo jedini video zapis intervjua sa Stevanom Brajdićem Čupkom. Reč je o čoveku koji je toliko voleo strip da je 24 časa boravio u svetu ove umetnosti , a bio je toliko dobar da bi ti uvek pomogao. Kada bih došao kod njega uvek i samo stripovi, samo priča o tome, svuda crteži... Osamdesetih je nacrtao dosta stripova, ali mnogi nisu objavljeni. Mislim da je u elektronskom časopisu "Duga Devetka" sve to izašlo. Pored ovog iskopanog videa, evo još jedan redak intervju : https://www.glaspodrinja.rs/vesti/6980/crtez-je-moja-preokupacija/