Da, da, Soylent Green scenarij lagano ide ka ostvarenju. Socijalisti/zeleni/vegani će nekako uspjeti zabraniti uzgoj mesa, ali ćemo zato moći jesti svoje mrtve
Da, da, Soylent Green scenarij lagano ide ka ostvarenju. Socijalisti/zeleni/vegani će nekako uspjeti zabraniti uzgoj mesa, ali ćemo zato moći jesti svoje mrtve
Ovaj je najjači
JEVĐA LUKIČ prije 19 sati Znači npr kad ja umrem mene će moja djeca moći koristiti za đubrivo u bašči ?
Kao sto bi rekli za okokuće
A komšije će reći: đubre bio i ostao.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
quote:Originally posted by drogsy Socijalisti/zeleni/vegani će nekako uspjeti zabraniti uzgoj mesa, ali ćemo zato moći jesti svoje mrtve
Ovi će biti gori i od nacista i komunista. Kod prvih si moga proć lišo ako si bija prave rase a kod drugih ako si bija pravog usmjerenja a ovi zadnji će spizdit cilo čovječanstvo,bez iznimke.
Koja životinja,već otprije poznat policiji,s Marsa se vidi da je ološ. A i ova tuka šta mu je pizde dala,da joj je uletija koji normalni šta pije kavu i čita stripove bi ga odjebala jer bi joj bija dosadan.U psihologiji je davno poznato da neke obožavaju nasilnike,naravno misleći da se neće okrenuti prema njoj. Blažena Amerika ovakvi više ne izlaze iz žice.