Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47362 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10449 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 13/06/2023 : 18:53:21
|
quote: Originally posted by lwood
Poanta tog mog komentara je da su takva kaznjavanja suluda.
Kažnjavati nekoga prema njegovom prihodu je suludo.
Ako više zarađuješ znači da trebaš za isti prekršaj više platiti.
Što je slijedeće?
Ako si stariji trebaš dobiti manju vremensku kaznu za neki zločin jer si bliže smrti?
Ako je silovanje trajalo minutu treba biti manja kazna nego da je trajalo 15 minuta ili sat vremena jer je manja šteta? |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2860 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10360 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 13/06/2023 : 21:28:20
|
quote: Originally posted by Peyo
Što je slijedeće?
Ako si stariji trebaš dobiti manju vremensku kaznu za neki zločin jer si bliže smrti?
Ako je silovanje trajalo minutu treba biti manja kazna nego da je trajalo 15 minuta ili sat vremena jer je manja šteta?
Mislim da je jasno da 500 kuna ne znači isto osobi koja zarađuje 5k ili 50k mjesečno. Tako da ne može biti ista kazna svakome, bez obzira na primanja, jer bi to bio praktički poziv bogatima da rade prekršaje. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10449 Posts
Posted - 13/06/2023 : 22:32:37
|
quote: Originally posted by tinton Mislim da je jasno da 500 kuna ne znači isto osobi koja zarađuje 5k ili 50k mjesečno. Tako da ne može biti ista kazna svakome, bez obzira na primanja, jer bi to bio praktički poziv bogatima da rade prekršaje.
Baš mudro.
Ja glupan pomislio da zakoni pogoduju bogatima i kriminalcima, da skupi advokati nešto znače. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10449 Posts
Posted - 14/06/2023 : 00:44:20
|
Možda je to zbog generacijskih razlika.
Ja sam stasao uz ovakvu glazbu:
Clash - "Know Your Rights"
This is a public service announcement With guitar Know your rights all three of them
Number 1 You have the right not to be killed Murder is a CRIME! Unless it was done by a Policeman or aristocrat Know your rights
And Number 2 You have the right to food money Providing of course you Don't mind a little Investigation, humiliation And if you cross your fingers Rehabilitation
Know your rights These are your rights Wang
Know these rights
Number 3 You have the right to free Speech as long as you're not Dumb enough to actually try it.
Know your rights These are your rights All three of 'em It has been suggested In some quarters that this is not enough! Well..............................
Get off the streets Get off the streets Run You don't have a home to go to Smush
Finally then I will read you your rights
You have the right to remain silent You are warned that anything you say Can and will be taken down And used as evidence against you
Listen to this Run |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15801 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 14/06/2023 : 08:46:17
|
This is a public service announcement With guitar Know your rights all three of them
Number 1 You have the right not to be killed Murder is a CRIME! Unless it was done by a Policeman or aristocrat Know your rights
And Number 2 You have the right to food money Providing of course you Don't mind a little Investigation, humiliation And if you cross your fingers Rehabilitation
Know these rights
Number 3 You have the right to free Speech as long as you're not Dumb enough to actually try it.
Know your rights These are your rights All three of 'em It has been suggested In some quarters that this is not enough! Well..............................
Get off the streets Get off the streets Run You don't have a home to go to Smush
You have the right to remain silent You are warned that anything you say Can and will be taken down And used as evidence against you
Listen to this Run
✌️😉👍 |
Los cukar na fritulama! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47362 Posts
Posted - 14/06/2023 : 09:39:59
|
Know these rights
Listen to this Run
Ja uz ovo
Chaos A.D. Tanks on the streets Confronting police Bleeding the plebs Raging crowd Burning cars Bloodshed starts Who'll be alive? Chaos A.D. Army in siege Total alarm I'm sick of this Inside the state War is created No man's land What is this shit? Refuse Resist Refuse Chaos A.D. Disorder unleashed Starting to burn Starting to lynch Silence means death Stand on your feet Inner fear Your worst enemy Refuse Resist Refuse Resist |
narocito na one koji su uspješni.
|
Edited by - lwood on 14/06/2023 09:40:54 |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14099 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47362 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47362 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 15/06/2023 : 22:52:08
|
quote: Originally posted by tinton
Što je slijedeće?
Ako je silovanje trajalo minutu treba biti manja kazna nego da je trajalo 15 minuta ili sat vremena jer je manja šteta?
Mislim da je jasno da 500 kuna ne znači isto osobi koja zarađuje 5k ili 50k mjesečno. Tako da ne može biti ista kazna svakome, bez obzira na primanja, jer bi to bio praktički poziv bogatima da rade prekršaje.
That's communism, man... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 16/06/2023 : 08:53:46
|
Znao sam da ćeš imati neki glupi komentar. |
|
Edited by - tinton on 16/06/2023 13:42:25 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/06/2023 : 14:20:58
|
i meni je palo na pamet da si jako napredovao prema lijevom spektru :) od onog da ne bi ni knjižnice financirao javnim novcem do ovoga je... ne znam, lijepo, lijepo |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47362 Posts
Posted - 17/06/2023 : 14:25:46
|
Najpoštenije bi bilo da platiša poreza sam odredi di će mu ić dio love a ne da financira kojekakve udruge ,religije i slično. |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47362 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27117 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 19/06/2023 : 10:16:33
|
Najpoštenije bi bilo da platiša poreza sam odredi di će mu ić dio love a ne da financira kojekakve udruge ,religije i slično.
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27117 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47362 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 19/06/2023 : 13:40:15
|
quote: Originally posted by ken2
i meni je palo na pamet da si jako napredovao prema lijevom spektru :) od onog da ne bi ni knjižnice financirao javnim novcem do ovoga je... ne znam, lijepo, lijepo
Život je prepun promjena mišljenja i kompromisa. Iskreno, ne mogu tvrditi koje sam mišljenje imao tamo 2017. o ovom konkretnom pitanju o naplaćivanju kazni, ali mi se mišljenje o knjižnicama i nije nužno toliko promijenilo. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47362 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia