Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
split85
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8284 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Batta
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/avatar(44).jpg)
127 Posts
Member since 16/07/2011 |
|
zeljko
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/11/2011 : 22:54:32
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by zeljko
to je meni super orobi te neko onda ga otkriju preko kamera napraviš neko sranje pa te uhvate
treba ovoga više
pa ovo sto si rekao je i poenta svega
stvore lepo paniku, dopustaju ubistva, pljacke, maltretiranja, itd....i onda lepo postave kamere svuda da sve moze da se gleda polako ce da pocnu da ih montiraju i po hodnicima u zgradama, pa u kuce, itd....
tako isto i na medjunarodnom planu....terorizam ovo ono, pljackasi zlikovci nitkovi, sve da bismo mi dopustili da nas obeleze an stotinu nacina i svojevoljno im dali da nas prate da bismo se osecali "sigurnima"
![](icon_smile_dead.gif)
ma sve ja to kontam... ko se zbog sigurnosti odrekne slobode ne zaslužuje ni jedno ni drugo...
ne znam... ne radim nista lose nikad meni ne bi smetalo ni 1000000 kamera u jednom gradu... nek mi je instaliraju i na glavu nemam se čega stidjeti ![](icon_smile_approve.gif) samo molim za sat privatnosti dnevno ![](icon_smile_big.gif) |
Utabanim stazama ocaja! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/11/2011 : 23:03:04
|
quote: Originally posted by split85
Svećenik je na sprovodu vrijeđao moju mrtvu majku
Svaki dan pročitaš nešto bolesno i to nemožeš svatit da to postoji .
svećenici jesu često bezosjećajni jbg. svako ogugla nakon 200-300 sprovoda od beba do djedova a da ne spominjemo šta sve čuju za vrijeme ispovijedi
jesu tvrdi i kruti to stoji ali čitav tekst i stil pisanja (2 puta pročitao) vuče na lošu liberalnu dramaturgiju aka KARINA na kvadrat
naravno da će održati bukvicu
trebao je reći umirite slobodno budite katolici i nemojte se ispovijedati redovno nego kršite konačne propise za odlazak u raj popljujte sve ono o čemu čitav život propovijedam e to je trebo reći
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
Risar_69
Advanced Member
![](AvatarUpload/tumblr_laaej1uNle1qzlnx8o1_500.jpg)
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
cat claw
Advanced Member
![](AvatarUpload/Cat Clae flash eyes.gif)
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 01/12/2011 : 18:00:45
|
STRAŠNO!!! Samo da ne procitaju to ove moje budale u Srbiji....![](icon_smile_dead.gif) Znači, zakon koji regiliše da smeš srati samo uz dozvolu države i dva svedoka nećemo dugo čekati. |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
![](AvatarUpload/jin01_001ewr.jpg)
4659 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Solid Snake
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 06/12/2011 : 18:48:10
|
quote: Originally posted by delboj
Meni je mnogo nelogičnije u tome da se uvodi obavezno srednje obrazovanje! Kojoj li je budali to palo na pamet? I ovako je već teško, a kako li će tek da bude kad se to usvoji?
Ovamo dole kod nas srednje obrazovanje je obavezno evo vec nekoliko godina. |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4659 Posts
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4659 Posts
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4659 Posts
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/donald-vader.jpg)
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 13/12/2011 : 23:23:37
|
jedino sto sam razumeo je da ce tehnika da poskupi al da me ubijes ako sam razumeo kako to "opravdavaju" |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
![](AvatarUpload/tumblr_laaej1uNle1qzlnx8o1_500.jpg)
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25690 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7927 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member
![](AvatarUpload/rfc.jpg)
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 14/12/2011 : 21:31:00
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
Gorivo od jestivog ulja
Od Nove godine i u Srbiji se zakonom zabranjuje bacanje upotrebljenog jestivog ulja. Od ugostiteljskih objekata i ustanova će ga sakupljati ovlašćeni sakupljači.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/1006832/Gorivo+od+jestivog+ulja.html
shekel hakodesh ![](icon_smile_dead.gif)
Biodizel je stara fora, i krajnje efektna cak. Imas cak na tjubu klip onog tipa koji tera merca sa kraja na kraj UK na preradjenom ulju za fritezu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47389 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Combatrock
Advanced Member
![](AvatarUpload/imagesCA4J6OW8.jpg)
Serbia
4828 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
Andrej
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(181).jpg)
Croatia
1561 Posts
Member since 15/03/2010 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/donald-vader.jpg)
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 14/12/2011 : 23:14:07
|
u Norveskoj kad polozis, dobijes vozacku na sto godina od datuma rodjenja :D |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4659 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|