Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5150 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 07/12/2024 : 11:42:09
|
quote: Originally posted by tinton
Otprilika slična proporcija u stanovništvu kao i poginulih vojnika u Hrvatskoj.
Ovo za Siriju je tipično mijenjanje teza. Nije pitanje hoće li se usrećiti s islamistima, nego zašto bi itko plakao za Assadom. S razlogom i SDF napreduje dok se napokon raspada režim.
Itekako će plakati za Asadom Alaviti,kršćani, i sve druge manjine.Na vlast dolaze divljaci. Ovo je uveliko orkestrirano od Erdogana a poznata je o povijesna mržnja Turaka prema Alavitima. Pad Asada bi bila katastrofa. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/12/2024 : 11:57:04
|
quote: Originally posted by tinton Nije pitanje hoće li se usrećiti s islamistima, nego zašto bi itko plakao za Assadom.
Pitao si kad mašiš balun. Evo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13041 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/12/2024 : 12:26:49
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by tinton Nije pitanje hoće li se usrećiti s islamistima, nego zašto bi itko plakao za Assadom.
Pitao si kad mašiš balun. Evo.
Drago mi je da si se izjasnio da treba plakati za likom koji ima naviku koristiti kemijsko oružje i bombardirati bolnice. Predivno nešto. Kako se samo Sirijci ne usude boriti za svojeg vođu? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/12/2024 : 12:28:00
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Otprilika slična proporcija u stanovništvu kao i poginulih vojnika u Hrvatskoj.
Ovo za Siriju je tipično mijenjanje teza. Nije pitanje hoće li se usrećiti s islamistima, nego zašto bi itko plakao za Assadom. S razlogom i SDF napreduje dok se napokon raspada režim.
Itekako će plakati za Asadom Alaviti,kršćani, i sve druge manjine.Na vlast dolaze divljaci. Ovo je uveliko orkestrirano od Erdogana a poznata je o povijesna mržnja Turaka prema Alavitima. Pad Asada bi bila katastrofa.
Mora da je lijepo gutati svako slovo njegove propagande kao čokolino. Divljaci već jesu na vlasti. |
|
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4078 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 07/12/2024 : 12:41:26
|
quote: Originally posted by izivko
Neprijatelji mojih neprijatelja su moji prijatelji.
Nperijatelja je uvijek neprijatelj, nikad prijatelj. Ne gasi požar vručim uljem :) |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4078 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 07/12/2024 : 12:43:09
|
Držanje Assada na čeli Sirije je zločin koliko i Siriju prepustiti islamistima. Nije upravo Assadov režim i kriv za to? Vreme bu ppkazalo kad budu pali islamisti... |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 07/12/2024 12:45:08 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 07/12/2024 : 13:46:37
|
quote: Originally posted by manhunter
Pitao si kad mašiš balun. Evo.
Drago mi je da si se izjasnio da treba plakati za likom koji ima naviku koristiti kemijsko oružje i bombardirati bolnice. Predivno nešto. Kako se samo Sirijci ne usude boriti za svojeg vođu?
Opet mašiš balun! Ovo ne može biti namerno, reci da me zezaš. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/12/2024 : 14:05:14
|
Sada samo reci kako su ti sirijski izbjeglice svašta pričali, ali ne smiješ reći. |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 07/12/2024 : 14:30:43
|
Sada samo reci kako su ti sirijski izbjeglice svašta pričali, ali ne smiješ reći.
Ti tom jadnom narodu nisi dostojan ime da napišeš, veruj. |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 07/12/2024 : 14:32:37
|
Jednom kada me ne bude mrzelo, objasniću ti polako i jednostavno gde si gore promašio poentu, kao po običaju. Ali trenutno me mrzi. Samo nemoj da mi spočitavaš da dajem podršku BILO KOME, kao što si uradio gore sa Asadom. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/12/2024 : 14:41:58
|
Jadno. Kada bi se usudio reći što misliš, možda bi se i moglo razgovarati. Ovako se pretvaraš u henryja. Na moje da na treba plakati za Assadom, ti kažeš da sam omašio balun i ja to pak ne smijem tumačiti kao tvoju podršku Assadu. Ali sada te mrzi da kažeš što si zapravo mislio. A nije te mrzilo napisati deset postova na temu bez ikakve supstance. |
|
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1716 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 07/12/2024 : 14:56:37
|
Jadno. Kada bi se usudio reći što misliš, možda bi se i moglo razgovarati. Ovako se pretvaraš u henryja. Na moje da na treba plakati za Assadom, ti kažeš da sam omašio balun i ja to pak ne smijem tumačiti kao tvoju podršku Assadu. Ali sada te mrzi da kažeš što si zapravo mislio. A nije te mrzilo napisati deset postova na temu bez ikakve supstance.
Zato što čoveku dosadi da se bori sa tvojim nebulozama sastavljenim od propagandnih klišea, neistina, gluposti, nelogičnosti, dvostrukih aršina, selektivne i kratkovide empatije, licemerja i još koječega. Da ne pričamo o ograničenosti shvatanja, isključivosti i napada na sagovornike za nešto što oni nisu rekli. I to sve u pet-šest tvojih rečenica. Par puta sam hteo da ti odgovorim i odustao jer treba da se napiše esej da bi se ispravile sve tvoje krive Drine. Ovo je, naravno, moj stav, ne znam za Hantera.
|
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 07/12/2024 : 15:14:00
|
OK, ali onda se nemojte ljutiti kad ljudi misle da podržavate Assada, Putina ili koga god.
Ne pričate ništa, tu i tamo dobacite jednu rečenicu sa strane i samo govorite "ništa vi ne shvaćate". Kako shvatiti kad ništa ni ne piše? Nitko ne može čitati misli.
Evo, izivko podržava Putina i ne srami se toga. S njim znaš na čemu si.
Ja recimo o Siriji pojma nemam pa ne pišem ništa. Priznajem da blage veze nemam ni o džihadistima, ni ruskoj ulozi u Siriji, nešto sitno znam o Assadu. Rusiju i Ukrajinu sam malo više pratio i tu imam formirano mišljenje, ovdje ništa pa ne pišem. Vi ne pišete iz istog razloga ili? |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/12/2024 : 15:14:33
|
quote: Originally posted by henry
Jadno. Kada bi se usudio reći što misliš, možda bi se i moglo razgovarati. Ovako se pretvaraš u henryja. Na moje da na treba plakati za Assadom, ti kažeš da sam omašio balun i ja to pak ne smijem tumačiti kao tvoju podršku Assadu. Ali sada te mrzi da kažeš što si zapravo mislio. A nije te mrzilo napisati deset postova na temu bez ikakve supstance.
Zato što čoveku dosadi da se bori sa tvojim nebulozama sastavljenim od propagandnih klišea, neistina, gluposti, nelogičnosti, dvostrukih aršina, selektivne i kratkovide empatije, licemerja i još koječega. Da ne pričamo o ograničenosti shvatanja, isključivosti i napada na sagovornike za nešto što oni nisu rekli. I to sve u pet-šest tvojih rečenica. Par puta sam hteo da ti odgovorim i odustao jer treba da se napiše esej da bi se ispravile sve tvoje krive Drine. Ovo je, naravno, moj stav, ne znam za Hantera.
I drugi malo duži post henryja je cijeli o meni! Preponosan. |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13041 Posts
Posted - 07/12/2024 : 15:23:38
|
quote: Originally posted by Beva
OK, ali onda se nemojte ljutiti kad ljudi misle da podržavate Assada, Putina ili koga god.
Ne pričate ništa, tu i tamo dobacite jednu rečenicu sa strane i samo govorite "ništa vi ne shvaćate". Kako shvatiti kad ništa ni ne piše? Nitko ne može čitati misli.
Evo, izivko podržava Putina i ne srami se toga. S njim znaš na čemu si.
Ja recimo o Siriji pojma nemam pa ne pišem ništa. Priznajem da blage veze nemam ni o džihadistima, ni ruskoj ulozi u Siriji, nešto sitno znam o Assadu. Rusiju i Ukrajinu sam malo više pratio i tu imam formirano mišljenje, ovdje ništa pa ne pišem. Vi ne pišete iz istog razloga ili?
Ti se ne sramiš što podržavaš ukronaciste i banderiste!? |
Have mercy |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Posted - 07/12/2024 : 15:40:57
|
Ti se ne sramiš što podržavaš ukronaciste i banderiste!?
Trudim se biti što objektivniji mogu.
Rusija sutra može zaustaviti krvoproliće, Ukrajina ne može. Od toga sam počeo, da ne kompliciram. Smatram da je ovo rat isključivo zbog pripojenja teritorija, a te priče o pomaganju Rusima iz istočne Ukrajine su bajke. Kako su im pomogli, tako što su im razrušili gradove i sela? Da im je stvarno bio cilj pomoć sunarodnjacima, to se puno lakše moglo postići diplomacijom. Možda bi tako nekome stvarno čak i pomogli. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 07/12/2024 : 15:51:39
|
Ajmo ukratko, povući ću paralelu, a ti donosi zaključke. Može? Da li je Asad tiranin? Jeste. Da li je Gadafi bio takav? Jeste. Da li je Sadam bio takav? Jeste. Da li treba plakati za njima? Ne. Da li bi stanovnici Libije i Iraka prihvatili da im se vrati to vreme? Velika većina bi. Da li tim zemljama bolje ide od svrgavanja diktatora i uvođenja demokratije? Ne.
Kraće i jednostavnije ne umem, jbg. Na kraju krajeva, videćemo uskoro, kad ovaj bude pao. |
|
Edited by - manhunter on 07/12/2024 15:52:41 |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13041 Posts
Posted - 07/12/2024 : 15:53:26
|
Rusija ne može dopustiti NATO baze par stotina km od Moskve. To bi bio njezin kraj. Zbog toga je rat i počeo.
Rusija će na kraju i dobiti ovaj rat i poraziti USA i vazale na tlu Ukrajine. |
Have mercy |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 07/12/2024 : 16:03:30
|
Rusija ne može dopustiti NATO baze par stotina km od Moskve. To bi bio njezin kraj. Zbog toga je rat i počeo.
Rusija će na kraju i dobiti ovaj rat i poraziti USA i vazale na tlu Ukrajine.

Da da, tako sto je prcija sada dobila 2 nove clanice Nata i to na svojim granicama, puno snaznije od Ukrajine. Mislim da je patuljak to dobro smislio. 
Jos jednom, samo debil moze vjerovati takvim glupostima o ogrozavanju prcije od strane Nata, to su pricice za malu djecu. No patuljak je naveo neke druge... #razloge# (necu ih ni ponavljati jer djeluju kako blebetanje nekoga iz ludare).
Prcija ce poraziti USA i vazale na tlu Ukrajine? Nije cudno sto govorim da je izivko stari trol koji se smije do suza dok pise te nebuloze. 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Posted - 07/12/2024 : 16:05:06
|
Rusija će na kraju i dobiti ovaj rat i poraziti USA i vazale na tlu Ukrajine.
Sad ih imaju u Finskoj, a i već odavno su u Baltičkim zemljama. Kakvu bi razliku Ukrajina napravila? Logički gledaj, nikakvu.
Ovo je pitanje sfere utjecaja. Ruski režim želi Ukrajinu pod kontrolom, a usput bi volio pripojiti što više teritorija.
Vidi, i Rusima i Amerikancima je cilj biti što utjecajniji, svima nam je to jasno. Samo što su, po meni, Amerikanci tu puno pametniji. Evo, ako je Rusima cilj bio dugoročna suradnja s Ukrajinom (ponavljam, ako), što su postigli ratom? Višegeneracijsku mržnju. U geopolitici je malo tko ravan Amerikancima. Mogli su Japan i Njemačku nakon WW2 ostaviti u rasulu desetljećima, ali su procijenili da je puno korisnije imati ih za saveznike. Mogli su i Rusi slično pokušati s Ukrajinom, ne mora sve na silu.
Ako netko misli da pričam gluposti, molim obrazloženje bez standardnih "ništa tebi nije jasno" i sličnog pametovanja s visoka a da se ustvari ne kaže ništa. |
 |
|
Topic  |
|