Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19746 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/12/2024 : 09:21:40
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by BeaGea
Sta ovi u eu cekaju?
EU je najviši standard život na planetu. Kad se jednom smjestiš ne odlaziš više iz nje. Nigdje ti ne može biti bolje, negu u uređenoj i civilizoranoj EU. Osim ako si poludivlji, ali onda odeš u šume ili na planine, i toga ima u EU:
Nema više "zločestog Asada" pa nema više razloga da su tu. Znači dat godinu dana najviše da se napuste prostorije.
Ako je vjerovati tvojim tvrdnjama o onome što slijedi u Siriji, izbjeglice u Europi imaju legitimne razloge za zahtjevati azil. Tako da bi možda trebao razmisliti o tome da smanjiš priču o dolasku kanibala i glavosječa u Damask, ako želiš da se Sirijci vrate kućama. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 09/12/2024 : 09:25:12
|
Sta ovi u eu cekaju?
EU je najviši standard život na planetu. Kad se jednom smjestiš ne odlaziš više iz nje. Nigdje ti ne može biti bolje, negu u uređenoj i civilizoranoj EU. Osim ako si poludivlji, ali onda odeš u šume ili na planine, i toga ima u EU:
Nema više "zločestog Asada" pa nema više razloga da su tu. Znači dat godinu dana najviše da se napuste prostorije.
Imaju pravo na Europu koliko i ti i svi mi...nema rezervacije. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4567 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 09/12/2024 : 10:02:01
|
Entoni i dzo Su Puni nade, a na vlast stize Al kaida koja je napala ameriku. Uvijek isti scenarij s izvjestajima iz skupe Garderobe brutalne prve dame . Tako je bilo i s janukovicevom zenom, a ne smeta im stoput vece bogatstvo njihovih seika Po emiratima i arabiji , o pravima zena da ne govorimo. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4567 Posts
Posted - 09/12/2024 : 10:25:08
|
Koliko priglupih izvjestaja Po portalima. "Izvlace zive ljude iz asadovih klaonica", Pa kako Su Zivi Ako Su klaonice. Ispada da Su svi ti zatvorenici Koje sad masovno pustaju nevini, a valjda Su vecina radikali. |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1538 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 09/12/2024 : 10:41:36
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by henry
I? Što je bilo s gasovodom?
Pa, kao što sam napisao, videćemo. Ako novi demokratski izabrani vođa liberalnih shvatanja (i, kako zapadnjači mediji ističu, harizmatičan i pragmatičan) dozvoli prolaz gasovoda kroz Siriju, onda su te priče bile osnovane.
Ono što sumnjam je da su zapadnjaci podržali svrgavanje Asadovog režima zbog njegove tiranije i kršenja gradanskih prava.
I dalje nisi objasnio zašto su čekali 13 godina da ga svrgnu, ako im je gasovod bio toliko važan.
Kako to misliš čekali? Pa bio je građanski rat sve vreme a Asad je imao podršku Rusije i Irana, zar ne? Kako ti zamišljaš da se te stvari završavaju, kao snošaj, dminut i po i gotovo?
Pa zašto SAD nije direktno intervenirao kao u Libiji i srušio Assada? Nije valjda da misliš da nisu mogli?
Možda je Asad dobro sakrio oružje za masovno uništenje? |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1538 Posts
Posted - 09/12/2024 : 10:45:12
|
quote: Originally posted by adriano
Entoni i dzo Su Puni nade, a na vlast stize Al kaida koja je napala ameriku. Uvijek isti scenarij s izvjestajima iz skupe Garderobe brutalne prve dame . Tako je bilo i s janukovicevom zenom, a ne smeta im stoput vece bogatstvo njihovih seika Po emiratima i arabiji , o pravima zena da ne govorimo.
Sad ćemo da vidimo reportaže o složnim prvim damama novog lidera koji definitivno više nije terorista |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/12/2024 : 10:48:13
|
Sta ovi u eu cekaju?
Imaju pravo na Europu koliko i ti i svi mi...nema rezervacije.
Nemaju oni nikakvo pravo stat u eu ako je rat gotov. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 09/12/2024 : 10:49:07
|
Sta ovi u eu cekaju?
Ako je vjerovati tvojim tvrdnjama o onome što slijedi u Siriji, izbjeglice u Europi imaju legitimne razloge za zahtjevati azil. Tako da bi možda trebao razmisliti o tome da smanjiš priču o dolasku kanibala i glavosječa u Damask, ako želiš da se Sirijci vrate kućama.
Nemaju ,gotovo je dobili su šta su tili prema tome aufviderzen. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 09/12/2024 : 10:50:08
|
Di je kemijsko oružje zna li se šta? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 09/12/2024 : 10:53:46
|
Syria's Political Affairs Department Calls on Refugees Abroad to Return
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13154 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:07:50
|
Vjerovatno je pa neki dogovor da se ne talasaju međusobno. Zasad. Neke baze se napustaju po ist i sredisnjoj Siriji i odlaze bez napadanja. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:10:37
|
Prije uru vrimena: Russian military armored vehicles leave the "Radio" base in the city of "Ain al-Arab and Sarrin" east of Aleppo towards Qamishli |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:14:59
|
quote: Originally posted by lwood Nemaju oni nikakvo pravo stat u eu ako je rat gotov.
Imaju, isto kao i ti.
Svatko ima pravo živjeti gdje želi! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:17:32
|
quote: Originally posted by lwood Nemaju oni nikakvo pravo stat u eu ako je rat gotov.
Imaju, isto kao i ti.
Svatko ima pravo živjeti gdje želi!
Jel ti ovo ozbiljno ? Na kojem planetu zivis? |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:22:32
|
Najozbiljnije...ljudi su slobodni da se sele gdje žele. Dosta ljudi znam koji su odselili u Novi Zeland, Australiju, Izrael, države Južne Amerike i sl. To je to, ideš gdje te volja nosi! A oni koji se boje HRT inkasatora naravno da šute doma u svom ćošku i misle da je sve davno zapisano u kamenu (genima kamenim). |
Edited by - BeaGea on 09/12/2024 11:23:56 |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1538 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:22:54
|
Vidiš da troluje |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:25:52
|
Najozbiljnije...ljudi su slobodni da se sele gdje žele. Dosta ljudi znam koji su odselili u Novi Zeland, Australiju, Izrael, države Južne Amerike i sl. To je to, ideš gdje te volja nosi! A oni koji se boje HRT inkasatora naravno da šute doma u svom ćošku i misle da je sve davno zapisano u kamenu (genima kamenim).
promini dilera dječače |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:26:21
|
Kaj je fašisti, bojite se slobodnog svijeta :)
Ajde neka, lako bumo mi s vama....ionak ako zagusti vi ste sigurni u svojim podrumima. |
Edited by - BeaGea on 09/12/2024 11:26:50 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:26:36
|
Vidiš da troluje
Možda je i ozbiljan . ima dosta tih neohipi woke idiota u Hr. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:29:38
|
Potpuno sam ozbiljan i prije svega istih kriterija za sve. Stvarno mi nije jasno (i nikad mi nece biti) po kojem to pravu ljudi iz bilo kojeg dijela planete nemaju pravo odseliti i boraviti na bilo kojem drugom dijelu te iste planete. Po kojem to vi kriteriju određujete gdje tko ima pravo živjeti? Tužno. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13154 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 09/12/2024 : 11:44:38
|
Vratimo se na temu. Davore- https://www.klix.ba/vijesti/svijet/rusi-ipak-ostaju-u-siriji-pobunjenici-ne-planiraju-napadati-baze-u-latakiji/241209040
Ja sam očekivao (ne i priželjkivao, jer ne navijam ovdje za nikoga) da će se, ako Damask i Homs padnu, prije toga veći dio SAA s Assadom izvući prema obali, gdje većinu stanovništva čine Alaviti i kršćani, i da će uz pomoć Rusa od tamo pružati otpor (morskim putem bi im se lako mogla dopremati pomoć), ali vidim da si ti objavio u nekom od prethodnih postova da se i obala predala. Imaš li nekih podataka o detaljima vezano za obalu, jesi li pobunjenici već ušli tamo i zauzeli neke gradove? Izgleda da su za sad bar djelomično ušli na to područje, čim se izvještava da je ruska zračna baza odsječena...Izgleda da su od Assada digli ruke i njegovi Alaviti. Assad je navodno utekao u Moskvu. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4567 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3634 Posts
Posted - 09/12/2024 : 11:46:29
|
quote: Originally posted by lwood promini dilera dječače
Dobar je, osolobađa me pretplate za HRT, a i dalje slobodno koristim HRTi aplikaciju :)
Koliko ti placas pretplatu HRT-u? Jel placas i za auto radio? |
Edited by - BeaGea on 09/12/2024 11:48:03 |
|
|
Topic |
|