A mile ti majke... Ovi mora da su svaki dan pečene volove žderali. Ili su umisto izgradnje spomenika s vječnim plamenom napravili "vječnu peku" u kojoj su pekli vječne janjce...
US President Barack Obama quietly signed his name to an Executive Order on Friday, allowing the White House to control all private communications in the country in the name of national security.
Pa bože moj to je univerzalni odgovor. Ako si devesprve bija tamo di ovaj vjerovatno cilja ne tribaš plaćat porez, možeš prolazit kroz crveno, možeš mlatit ženu i imaš pravo čiketima lovit ribu.
Ne volim kad se brišu komentari na forumima i cenzurira. Indexov forum nije mjesto za debatu, ali je mjesto di ćeš stvarno vidjet kako nacija odnosno njeni pojedini djelovi dišu. Svidjelo se to nekome ili ne.
ja sam na index-u već dosta dugo aktivan i mogu reći da je sadašnje forumsko stanje čak i sasvim okej naprema onome kako je znalo biti. i tamo su moderatori polako počeli provoditi "konzervativniju" politiku i postavljati granice. i s pravom.