forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 241

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 17/12/2015 : 22:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message
na ovakvu pandursku brutalnost zbog prelaženja ceste onda možemo i podržati i nelegalnu legitimaciju uskoro kung-fu zetovaca s ganom u futroli zbog švercanja?

ili se dovoljno sjetiti rektalnih pregleda prilikom ulaska na maksimirski istok ukoliko si mamićeva opozicija, odnosno zadržavanja na tribini, privođenja i podignute optužnice zbog tog jer na kraju(!!!) odnosno da još jednom ponovim, na kraju utakmice nisu navijači imali kartu s preciziranim mjestom na kojem se nalaze.

čim riješimo ove goruće probleme, babe u osijeku ili primjer švercanja u tramvaju napokon možemo reći "imamo hrvatsku".
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/12/2015 : 22:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

I ništa se ne bi promjenilo. Ova bi opet kreštala da ju pusti na miru i da ima svoje probleme. Na kraju bi epilog bio isti.

Odakle znaš kad to nije učinio? "ajde, gospođo, ajde... smirite se... polako" Ako ne posluša isprva, relativno čvrsti stisak, da joj onemogući pokret (sposobnosti i načina za to ima na pretek), uz ponavljanje spomenutih riječi i nastavak: koji je prekršaj napravila i za koji mora odgovarati to i to. Čvrsti "stisak" a usputne blage riječi čuda rade. Eto to, a ne ovu bolest da je prevaljuje na zemlju i zove pojačanje. Osobu koja je vidno fizički slabija od njega.

quote:

Samo malo, a gdje su sad ljudska prava? Kriminalci i dileri nisu ljudi?

Daj tintone, ne mijenjaj teze. Primjer je podrazumijevao osobu koja se odmah ponaša nasilno (npr. napada policajca kad ga ugleda, i trkne u sprint), k tome, s većom fizičkom snagom, s većom brzinom. Dakle, puno ravnomjernijom odnosom nego što je ovaj slučaj. Ovo je bilo jednostavno suludo.

quote:

Kako je Dudley napisao, nije stvar u prelasku ceste nego u napadu na službenu osobu. Ponižavajući pristup je imala ona. Njezina reakcije je nadasve bahata i bezobrazna reakcija osobe koja misli da zakoni za nju ne vrijede.

Mmmda...

P. s. Azdak je iz Brechtove drame "Kakvkaski krug kredom". Sjajna stvar.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/12/2015 : 22:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Inače današnja murija je kamilica.
Ako želite vidjeti kako su se prije bojali plavaca pogledajte onaj video sa neredima na Maximiru 1990.
U trenutku kad Boysi upadaju na stadion na njih kreće možda desetak policajaca.
A ovi sumanuto bježe od njih jer znaju za kaj su sposobni.
danasd bi tu desetoricu pajkana sam pregazili:))

P.S. Nemojte mi sad neke fore tipa Boysi su curice, zato je to tak bilo isl.:))

Jebi ga živili smo u labavom, al ipak režimu.
Milicija je bila zajebana.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/12/2015 : 22:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Willer

Javno ponižavanje čovjeka robotskim ponašanjem jako će pridonijeti sigurnosti društva.

Oće, ako naiđe na robotsko odobravanje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 17/12/2015 : 22:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Kamilica je prema onima k kojima mora bit.

Npr. ovo s babom je onako kako ih Mataković interpretira u stripovima.

Pa neće baja na nekog ko je naoružan, mogli bi i pripucat, a to je loše za ten.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2015 : 22:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Imamo jedan ali ne radi uvijek

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2015 : 22:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

možemo se mi zu zafrkavat,al pretjerano je reagiro.pa to je žena od šezdeset i kusur godina,neš ti otpora.a on krkan od sto kila,može kobili rep iščupat. ak ju ju želio zadržat mogao ju je uhvatit za ruku.a ne na pod i lisice.ili pucat u nogu.ili pozvat specijalce iz lučkog.

da. npr staru je moga plesnit infarkt pa bi situacija bila još gora.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 17/12/2015 : 22:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Živijo totalirzam, zajedništvo i policijska represija!

Babe na vrbe!

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/12/2015 : 22:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Babe u grabe!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 17/12/2015 : 22:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

možemo se mi zu zafrkavat,al pretjerano je reagiro.pa to je žena od šezdeset i kusur godina,neš ti otpora.a on krkan od sto kila,može kobili rep iščupat. ak ju ju želio zadržat mogao ju je uhvatit za ruku.a ne na pod i lisice.ili pucat u nogu.ili pozvat specijalce iz lučkog.

Pa nemoš sad nastupat izvan skina, šta da je, borže sakloni iz sirije?

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/12/2015 : 22:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Vidi se da je baba psihički rastrojena i ovakav postupak policajca može samo pogoršati stvar. Da je ona napravila nekakvu pljačku onda bi ovo bio normalan postupak, za najsitniji mogući prekršaj je pretjeran. Jaka stvar je pješice prijeći preko crvenog, takvih slučajeva vidim cijelo čudo kada dođem u Zagreb (ponekad ispred očiju policije) a ljudi doslovno pretrčavaju ispred vozila.
Stvar je u tome da bi policajac trebao biti u jednu ruku i psiholog, znati procijeniti situaciju pa prema tome odabrati svoj postupak a ne se držati šugavog zakona kao pijan plota (ionako kod nas ništa ne funkcionira pa se neće svijet srušiti ako ovakve osobe pusti na miru kada im je to najpotrebnije).

Sad sam opet dobro pogledao video.

Nakon "izdajem vam naredbu da stanete"

i ostalih formula iz matematike i fizike,

prvi fizički kontakt sa ženom mu je guranje, tj. povlačenje kaputa s leđa.

...
Mislim da se trebamo bolje zapitati tko je stvarno bio rastrojen u ovoj priči.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/12/2015 : 22:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
triba provat nekog privest a ovaj se opire pa onda sudit o ovome.(ovo kažem kao zaštitar sa dugogodišnjim iskustvom i barem desetak neugodnih situacija).
pandur siguro nije odma krenija sa mišlju da će ubit boga u njoj ali kad je već krenija zaustavit zbog prelaska preko crvenog(pametni pandur bi zažmirija ili gleda zaustavit nekog krkana ili šminkera) onda nije moga izgnorirat kad ga je odjebala par puta.situacija eskalira i onda dobijemo ovo.
a onaj poziv u pomoć mu stvarno nije treba:)ko da je zaustavija par nigera u sumnjivom kvartu:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/12/2015 : 22:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Willeru, opet toliko naivno zvučiš, da mi te je neugodno čitati.

quote:
"ajde, gospođo, ajde... smirite se... polako" Ako ne posluša isprva, relativno čvrsti stisak, da joj onemogući pokret (sposobnosti i načina za to ima na pretek), uz ponavljanje spomenutih riječi i nastavak: koji je prekršaj napravila i za koji mora odgovarati to i to. Čvrsti "stisak" a usputne blage riječi čuda rade.

Današnji crtići su manje otrcani od ovog gore quotanog. Zanimljiv bi ti bio policajac. U filmu sam te već vidio.

https://youtu.be/Kb21_qI90pE?t=59
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2015 : 22:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Javno ponižavanje čovjeka robotskim ponašanjem jako će pridonijeti sigurnosti društva.

...
Uvijek se sjetim suca Azdaka, što je zakon i kako se treba prema njemu odnositi. Tu je sve rečeno.

Ne znam slučaj dotičnog suca.
Ajd' reci, što je po tebi policajac trebao napraviti.

Brži je od nje bez ikakve sumnje, jel? Eto, na primjer, mogao ju je pretrčati bez problema uz "a dajte, gospođu, samo minutu" i smijeh. Uz to dvoje lakše je nekoga "svladati" jer ovaj ni ne osjeća da je napadnut, ni verbalno ni fizički ni pod "autoritetom" zakona. Naprotiv, policajac je odmah započeo s robotskom rečenicom naučenom napamet, a onda i pokretima sukladnima tome. Kakvo bi trebalo biti rezervirano za kriminalce i dilere... u punoj snazi koju možeš lako procijeniti. Ne za nekoga tko jednom prijeđe cestu kad ne treba. Ženina reakcija je sasvim očekivana na takav ponižavajući pristup.

eto , slažen se s tobon.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2015 : 22:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Ništa tintone aj u stranku dosadnih pizduna za valteron...

Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 17/12/2015 : 22:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message
Sve OK,zakon je isti za sve,tu nema dvojbe.
Medjutim,vidjeti na slici policajca stokilasa kako je zaskocio babu i njegovog kolegu koji mu asistira,tragikomican je prizor bez obzira sto je "operacija baba" izvedena u ime zakona.Ne mogu vjerovat da dva policajca koji su prosli raznorazne obuke ne mogu privest staricu u vertikali vec se valjaju s njom po kaldrmi.
Slika ce obici svijet iako su decki samo radili svoj posao.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/12/2015 : 22:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

staru nije još od onog režima kršniji momak oborio
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/12/2015 : 22:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
"ajde, gospođo, ajde... smirite se... polako" Ako ne posluša isprva, relativno čvrsti stisak, da joj onemogući pokret (sposobnosti i načina za to ima na pretek), uz ponavljanje spomenutih riječi i nastavak: koji je prekršaj napravila i za koji mora odgovarati to i to. Čvrsti "stisak" a usputne blage riječi čuda rade.

Današnji crtići su manje otrcani od ovog gore quotanog. Zanimljiv bi ti bio policajac. U filmu sam te već vidio.

Hhehe dobar video.

Ali usporedba ti je primjer "Chewbacca defense".
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2015 : 22:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Babe u grabe!

ps mogli bi ono rješit sutra

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2015 : 22:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

quote:

quote:

Pa nemoš sad nastupat izvan skina, šta da je, borže sakloni iz sirije?

jeba me irud ako san te skužija

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/12/2015 : 23:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by nagor

quote:

Hhehe dobar video.

Ali usporedba ti je primjer "Chewbacca defense".

Volio bih kad bi svijetom vladali i bili većina willeri.. U tom slučaju bi mogli debatirati o brutalnosti ovog policajca. Svijet trenutno teroriziraju ljudi koji šalju takve starice u javnost sa ruksakom koji tikataka. Nije ju priveo zbog "crvenog", priveo ju jer se odbila javiti i legitimirati. Na izgled brutalno, u stvarnosti napravio je sve po ovlastima zbog kojeg i postoji društveni aparat prisile.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/12/2015 : 23:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
kolko se ja kužim demokraciju
pandur je postupio po p.s.
nije on kriv što je tako istreniran
nego, dal ste primetili prolaznike
činimi se da jedna devojka, u trenutku dok policajac obara babu, drži tel i bulji u njega, kao ne tiče je se
mladi momci prolaze umjesto da uskoče i pomognu staroj gospođi
ona u više navrata zAziva da se ostavi na miru
i niko ništa
to je sramota

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2015 : 23:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

kolko se ja kužim demokraciju
pandur je postupio po p.s.
nije on kriv što je tako istreniran
nego, dal ste primetili prolaznike
činimi se da jedna devojka, u trenutku dok policajac obara babu, drži tel i bulji u njega, kao ne tiče je se
mladi momci prolaze umjesto da uskoče i pomognu staroj gospođi
ona u više navrata zAziva da se ostavi na miru
i niko ništa
to je sramota

ma jebe se kome,moga joj je odrubit i glavu šta se njih tiče

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/12/2015 : 23:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by MD72

Sve OK,zakon je isti za sve,tu nema dvojbe.

Nije isti, svojim očima sam vidio dosta slučajeva gdje se prelazi preko crvenog pred očima policajca koji uopće ne reagira.
Naravno, taj ''prijestupnik'' većinom bude mlada ženska pa im valjda bude neugodno ići je zaustavljati.
Jebeš taj zakon čije provođenje ovisi o dobi/spolu/izgledu osobe koja napravi prekršaj, policajčevom raspoloženju toga dana ili nečem trećem; ili svi ili nitko.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/12/2015 : 23:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Inače, kao što rekoh, žena je napravila prekršaj, oglušila se nakon nekoliko poziva službene osobe i onda ju je još i napala.
I ono kaj je netko gore već napisal - da je stala, izvadila osobnu i rekla nekaj tipa"joj gospon nemojte mi dati kaznu, imam malu mirovinu, evo priznajem da sam pogriješila, jel' može opomena?", dobila bi opomenu ili bi joj u najgorem slučaju opomenu dosudilo drugostupanjsko tijelo prilikom razmatranja žalbe na Obvezni prekršajni nalog i kraj priče.

i šta da je organ utripovo da rasta nosi utoku, to je u americi valjan razlog da policija ucmeka nekog na sred ulice
Go to Top of Page
Page: of 241 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000