...koji čitaju i čuvaju stripove. Tema za nas. :D 'Ajmo svi da se ovde javimo, po mogućstvu sa brojnim stanjem, pa da odredimo najvećeg na ovim prostorima. :D
Boze zdravlja da ovaj thread bude pun. Odavno nisam maloletnik, ali mi je srce puno kad vidim doticne kako skupljaju i citaju stripove, a ne Grand Reviju ili stogodj slicno.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
...koji čitaju i čuvaju stripove. Tema za nas. :D 'Ajmo svi da se ovde javimo, po mogućstvu sa brojnim stanjem, pa da odredimo najvećeg na ovim prostorima. :D
ja sam isto, barem još mjesec dana
Press any key to quit or press any other key to continue
Koliko vidim ti si otvorio ovu temu da bi se pohavlio koliko imas stripova. hajde onda, kada si vec navalio, da cujemo tu brojku
Šta si mu ti ? Makro ??? Ovi su klinci perverzniji od nas deset puta!! Sad kada sam saznao da je Mhejl maloletan, jasnije mi je zašto tako voli Dampira (koji i jeste strip za tinejdžere, one prave i one nedorasle)!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Originally posted by anto Sad kada sam saznao da je Mhejl maloletan, jasnije mi je zašto tako voli Dampira (koji i jeste strip za tinejdžere, one prave i one nedorasle)!
Dok je BRBA u rangu Tinki Vinkija i družine - znači, za predškolski uzrast i sve one koji se tako osjećaju!