Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/02/2012 : 01:07:34
|
quote: Originally posted by legaz Prvo ce se pojaviti sc izdanje (ofset beli 80g i ofset zuti, na taj nacin ce ljubitelji stripa moci da biraju koji im papir vise odgovara), a posle nekoliko dana i hc izdanje na belom ofset papiru! Cena za sc bice 300 din, a hc 600 din u maloprodaji!
Znači, u prijevodu 21kn za SC, 42 za HC. Tvrdoukoričeni Bonelli-Brendon, to mi i nije mi baš neka taktika.
Ali, kupit ću prve brojeve, već sam ih pročitao i relativno su zanimljivi. Znam da vas mnogo ovdje ne voli Chiavija, no nekako mi je poetičniji ovdje u Brendonu, smrt, ljubav, smrt; a njegova trashoidnost mi se u Dylanu uvijek dopadala. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/02/2012 : 08:40:07
|
Bojim se da će biti skuplji: u SNK sam jučer kupio prva tri broja Shangai Devila koji koštaju 29 kn po primjerku, što baš i nije povoljno. Ako Libellus to uskoro izda kao i Skriveno lice s dvije epizode po knjizi i uz onu cijenu od 90 kn (ako dobro pamtim 80 prva 2 mjeseca), ovo i nije neka ušteda. S jedne strane 29 kn po epizodi za SC sa slabijim papirom, tiskom i po nekim postovima ovdje prijevodom, a s druge 40 kn po epizodi za tehnički i prijevodom odlična izdanja. Nadam se da će Libellus požuriti da ne rasipam lovu. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
marinac
Average Member
570 Posts
Member since 13/05/2011 |
Posted - 16/02/2012 : 09:02:41
|
Da ne bude zabune, Brendon i HC i SC će izlaziti na istom kvalitetnom papiru. Ne radi se o običnom roto papiru koji se koristi za kiosk izdanja.
Molim Vas da se ne unosi zabuna.
Kad se konačno pojavi u striparnicama onda možete komentarisati otisak, prevod i kvalitet izdanja. Mislim da bi bilo sasvim u redu da se dotle uzdržite od komentara bar što se tehničkog izgleda ovog izdanja tiče.
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/02/2012 : 09:10:01
|
Nisam ni riječ rekao o skorom Brendonu kojem se veselim, svaka časti i samo naprijed, nego o omjeru (hrvatske) cijene i kvalitete Shanghai Devila. Držim palčeve! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
marinac
Average Member
570 Posts
Member since 13/05/2011 |
Posted - 16/02/2012 : 09:56:59
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Nisam ni riječ rekao o skorom Brendonu kojem se veselim, svaka časti i samo naprijed, nego o omjeru (hrvatske) cijene i kvalitete Shanghai Devila. Držim palčeve!
Hvala na odgovoru.
Nisam mislio ništa loše, nego samo da se razjasni da se kritika odnosi na Shanghai Devil-a, a ne na Brendona koji još nije izašao. |
|
|
Topic |
|