Author |
Topic  |
teller
Advanced Member

Slovenia
19248 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/01/2011 : 20:30:23
|
još jedan dokaz da i loš šef zna odabrati odlične radnike. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 21/01/2011 : 03:45:21
|
quote: Originally posted by teller
...moja strana je TAMO GDJE JE PRAVDA...
...a NAJVEČA POHVALA TELLERU JER UKAZUJE NA OČITE NEPRAVDE....
pa mamvj*...svaki jeb****
BTW: Kolekcionar je svijetsko izdanje, juće sam ga pročitao po 2 put, ko zna zašto?
Zlonamjerni komentari i psovke nemaju veze sa pravdom. Pogotovo ako spominješ tuđu rodbinu. Zato, nemoj se prerano kititi aureolom pravednika.
Uostalom, dobio si što si htio. Ovako si sam sebi pucao u nogu. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/01/2011 : 09:21:25
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
...moja strana je TAMO GDJE JE PRAVDA...
...a NAJVEČA POHVALA TELLERU JER UKAZUJE NA OČITE NEPRAVDE....
pa mamvj*...svaki jeb****
BTW: Kolekcionar je svijetsko izdanje, juće sam ga pročitao po 2 put, ko zna zašto?
Zlonamjerni komentari i psovke nemaju veze sa pravdom. Pogotovo ako spominješ tuđu rodbinu. Zato, nemoj se prerano kititi aureolom pravednika.
Uostalom, dobio si što si htio. Ovako si sam sebi pucao u nogu.
Ne trudi se objašnjavat Mr.Bushido. Jednostavno nema smisla. On je uvjeren da je faca, i borac za pravdu, mesija čak... |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19248 Posts
Posted - 21/01/2011 : 12:35:39
|
Bushidu samo u utjehu, da imam obe noge zdrave, bez ranjavanja...a Nesvrstanom nek promeni nick jer se več davno svrstao, u koju grupu ljudi, nebi jer sam uz pravednika i kulturan.
I još mi nije nitko pojasnio(ni svi navedeni mudraci)zašto Zagor br.181 može imati svoj topic u Bonelli podforumu a Tex kolorac br.5 NE.....u čemu je poanta kad ste več tako mudri(ili se pravite)..od izdavača(ludens i Libellus)ionako nema več davno ni traga na forumu...vi bi bili MUDRONJE a izpadate MUDONJE u službi vašeg idola gen.Marcossa. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25946 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19248 Posts
Posted - 21/01/2011 : 13:05:52
|
iz poštovanja do tebe manhuteru, zadovoljavam se sa njim,iako nisam zadovoljan...ali evo spuštam loptu,neču više dirat osinje gnijezdo, previše je dobrih forumaša otišlo sa Libellusom, da bi vas osrečio pa otišao i teller... probajte se samo pošteno odnosit do onih, koji su forum napustili sa nemalom krivnjom VAS....prepoznat če se dotični. Pozdrav, ovdje se debata sa moje strane završava i ja ko feka za topic o Tex koloru br.5 tražim zatvaranje.Njemu se brzo udovoljilo, ne vidim razlog da bude sada drugčije. |
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22356 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Topic  |
|