Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/01/2011 : 15:55:50
|
imao sam prije petnaestak godina jedan strip i tadasnje 3D cvike, bas ove crveno plave Nije ko u filmu da ti dodje slika u lice, vec se slike manje vise sloze na pravo mjesto. ma, njesra.
|
Edited by - King Warrior on 21/01/2011 15:56:29 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 21/01/2011 : 16:17:24
|
quote: Originally posted by King Warrior
imao sam prije petnaestak godina jedan strip i tadasnje 3D cvike, bas ove crveno plave Nije ko u filmu da ti dodje slika u lice, vec se slike manje vise sloze na pravo mjesto. ma, njesra.
to sam i mislio, s anaglyph cvikama drugo i ne ocekujem. tnx! ipak, popis autora nije los... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 21/01/2011 : 16:21:20
|
quote: Originally posted by Tonka24
Taj 3D osobno tolika katastrofa da je to strašno
da, s anaglyph naocalama je losnjikavo, kakve dijele po kinima kod nas. ali s IR ili elektroničkim naocalama na 3D displayu je strava, probaj to kod nekoga vidjeti (ako ima tko:)). apsolutna strava koliko je dobro. i sam sam bio skeptican, ali ovo nije normalno koliko je dobro. jedina je mana cijena i sto materijala ima na kapaljku. no polako se probija... da o igrama ne govorim. naprosto si tamo, a ne "s ove strane zrcala". |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|