forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 3D
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/01/2011 : 15:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nije filmska manija, staro vec vise od pola stoljeca
ima li tko kakva iskustva?

http://www.amazon.com/gp/product/1600108539/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/01/2011 : 15:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
imao sam prije petnaestak godina jedan strip i tadasnje 3D cvike, bas ove crveno plave
Nije ko u filmu da ti dodje slika u lice, vec se slike manje vise sloze na pravo mjesto.
ma, njesra.

Edited by - King Warrior on 21/01/2011 15:56:29
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/01/2011 : 16:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Taj 3D osobno tolika katastrofa da je to strašno
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/01/2011 : 16:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

imao sam prije petnaestak godina jedan strip i tadasnje 3D cvike, bas ove crveno plave
Nije ko u filmu da ti dodje slika u lice, vec se slike manje vise sloze na pravo mjesto.
ma, njesra.

to sam i mislio, s anaglyph cvikama drugo i ne ocekujem.
tnx!
ipak, popis autora nije los...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/01/2011 : 16:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Taj 3D osobno tolika katastrofa da je to strašno

da, s anaglyph naocalama je losnjikavo, kakve dijele po kinima kod nas.
ali s IR ili elektroničkim naocalama na 3D displayu je strava, probaj to kod nekoga vidjeti (ako ima tko:)).
apsolutna strava koliko je dobro. i sam sam bio skeptican, ali ovo nije normalno koliko je dobro.
jedina je mana cijena i sto materijala ima na kapaljku. no polako se probija... da o igrama ne govorim.
naprosto si tamo, a ne "s ove strane zrcala".

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000