Naso sam dobar sajt.Na tom sajtu imaju mislim svi Alan Fordovi romani skenirani.Tako svi ih mogu citati.Sta mislis bili bilo pametno kada bi reko svima koji je taj sajt?Neki bi sigurno to volili a neki bi htjeli moju smrt( kao naprimjer preprodavaci romana).Sta ti mislis o tome.
quote: Naso sam dobar sajt.Na tom sajtu imaju mislim svi Alan Fordovi romani skenirani.Tako svi ih mogu citati.Sta mislis bili bilo pametno kada bi reko svima koji je taj sajt?Neki bi sigurno to volili a neki bi htjeli moju smrt( kao naprimjer preprodavaci romana).Sta ti mislis o tome.
ti mislis da si otkrio svijet,je li?a znasdli koliko je takvih sajtova.evo idi na www.podzemlje.com i procitaj 10 -tak stripova
Eeeeeeeeeee bogi bogi na mom sajtu ima cjela kolekcija Alan Fordovih romana a ne samo 10.Zato sam postavio pitanje moderatoru.Hocu da imam njegovu dozvolu.
Pa slusaj Bogi.Ja necu da stvaram nikakvu svadju ovdje.Ako bi reko sajt neki bi puno psovali mozda.Ja necu da niko psuje ovuda.Moderator najbolje zna dali ce bit frke ili ne ako kazem sajt.Heheheheeheheheeh kladim se da bi ti volio saznat sajt.Sta bi mi dao ako bi ti reko sajt.Nezaboravi da jedan disk skeniranih romana kosta puno.Nedavno na burzi jedan je tip prodavo skenirane romane.Sjecas li se.Taj tip je ulozio puno truda da skenira romane.Zamisli ti kad bi ja doso i reko na kojem sajtu mozes citat besplatne Alan Fordove.Pa to bi bila katastrofa za prodavaca skeniranih romana.Ubio bi boga u meni kad bi me sreo.Zato ja hocu da cujem moderatovo misljenje.
Uuuuuuuuuuuu jebem li vam misa.Staje citate , ja jadnik cekam cestitke a vi uzivate.Ma tako i treba meni je puno drago da sam vas malo obradovo i razveselio.
quote: Kako to moderatore.Ja sam sve romane procito besplatno.
Treba ti onda brza veza na net koja je jos uz to i besplatna. To ima jako malo ljudi. A i onda trebas jako puno vremena dok to sve skines osim ako neces pisati programcic za to. A i onda ako ces samo procitati a ne snimiti to opet nema smisla jer vec kad si nesto skinuo, onda to hoces i poslije pogledati. Dakle, svew to skupa trazi JAKO JAKO puno vremena. Ovako kupi sCD i pogledas kad hoces sto hoces. Samo da se razumjemo, ja nemam nijedan CD sa skeniranim stripovima i mrzim taj nacin citanja stripa, ali je on definitivno bolji i jeftiniji od skidanja sa neta.
quote: Pa slusaj Bogi.Ja necu da stvaram nikakvu svadju ovdje.Ako bi reko sajt neki bi puno psovali mozda.Ja necu da niko psuje ovuda.Moderator najbolje zna dali ce bit frke ili ne ako kazem sajt.Heheheheeheheheeh kladim se da bi ti volio saznat sajt.Sta bi mi dao ako bi ti reko sajt.Nezaboravi da jedan disk skeniranih romana kosta puno.Nedavno na burzi jedan je tip prodavo skenirane romane.Sjecas li se.Taj tip je ulozio puno truda da skenira romane.Zamisli ti kad bi ja doso i reko na kojem sajtu mozes citat besplatne Alan Fordove.Pa to bi bila katastrofa za prodavaca skeniranih romana.Ubio bi boga u meni kad bi me sreo.Zato ja hocu da cujem moderatovo misljenje.