forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Opet ja moderatore
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 14/11/2002 : 13:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Naso sam dobar sajt.Na tom sajtu imaju mislim svi Alan Fordovi romani skenirani.Tako svi ih mogu citati.Sta mislis bili bilo pametno kada bi reko svima koji je taj sajt?Neki bi sigurno to volili a neki bi htjeli moju smrt( kao naprimjer preprodavaci romana).Sta ti mislis o tome.

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 14/11/2002 : 13:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naso sam dobar sajt.Na tom sajtu imaju mislim svi Alan Fordovi romani skenirani.Tako svi ih mogu citati.Sta mislis bili bilo pametno kada bi reko svima koji je taj sajt?Neki bi sigurno to volili a neki bi htjeli moju smrt( kao naprimjer preprodavaci romana).Sta ti mislis o tome.

ti mislis da si otkrio svijet,je li?a znasdli koliko je takvih sajtova.evo idi na
www.podzemlje.com i procitaj 10 -tak stripova

bogi_ripper@yahoo.com
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 14/11/2002 : 13:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Eeeeeeeeeee bogi bogi na mom sajtu ima cjela kolekcija Alan Fordovih romana a ne samo 10.Zato sam postavio pitanje moderatoru.Hocu da imam njegovu dozvolu.

Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 14/11/2002 : 13:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
a sto bi ti on branio?

bogi_ripper@yahoo.com
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29453 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/11/2002 : 13:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja naravno nemam nista protiv.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 14/11/2002 : 13:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Pa slusaj Bogi.Ja necu da stvaram nikakvu svadju ovdje.Ako bi reko sajt neki bi puno psovali mozda.Ja necu da niko psuje ovuda.Moderator najbolje zna dali ce bit frke ili ne ako kazem sajt.Heheheheeheheheeh kladim se da bi ti volio saznat sajt.Sta bi mi dao ako bi ti reko sajt.Nezaboravi da jedan disk skeniranih romana kosta puno.Nedavno na burzi jedan je tip prodavo skenirane romane.Sjecas li se.Taj tip je ulozio puno truda da skenira romane.Zamisli ti kad bi ja doso i reko na kojem sajtu mozes citat besplatne Alan Fordove.Pa to bi bila katastrofa za prodavaca skeniranih romana.Ubio bi boga u meni kad bi me sreo.Zato ja hocu da cujem moderatovo misljenje.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 14/11/2002 : 13:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Ok sefe evo sajta www.stripoteka.com

Malo sam se zezno nemaju svi Alan Fordovi romani.

Imam jos jedan sajt : www.superbosna.com

Na tom sajtuce te pronac puno romana o svim junacima.Pogotovo Alan Fordovih.Ima ih oko 20.

Nezaboravite mi rec Hvala.Jer sam vam ustedio debele pare.Zar ne?

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 14/11/2002 : 13:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Uuuuuuuuuuuu jebem li vam misa.Staje citate , ja jadnik cekam cestitke a vi uzivate.Ma tako i treba meni je puno drago da sam vas malo obradovo i razveselio.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29453 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/11/2002 : 14:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Puno je jeftinije kupiti CD nego skinuti ga preko weba, BTW.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 14/11/2002 : 15:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Kako to moderatore.Ja sam sve romane procito besplatno.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/11/2002 : 15:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok sefe evo sajta www.stripoteka.com

Malo sam se zezno nemaju svi Alan Fordovi romani.

Imam jos jedan sajt : www.superbosna.com

Na tom sajtuce te pronac puno romana o svim junacima.Pogotovo Alan Fordovih.Ima ih oko 20.

Nezaboravite mi rec Hvala.Jer sam vam ustedio debele pare.Zar ne?

To smo znali vec ;-)).Evo ti jos jedan podzemlje.com

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29453 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/11/2002 : 15:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako to moderatore.Ja sam sve romane procito besplatno.

Treba ti onda brza veza na net koja je jos uz to i besplatna. To ima jako malo ljudi. A i onda trebas jako puno vremena dok to sve skines osim ako neces pisati programcic za to. A i onda ako ces samo procitati a ne snimiti to opet nema smisla jer vec kad si nesto skinuo, onda to hoces i poslije pogledati. Dakle, svew to skupa trazi JAKO JAKO puno vremena. Ovako kupi sCD i pogledas kad hoces sto hoces.
Samo da se razumjemo, ja nemam nijedan CD sa skeniranim stripovima i mrzim taj nacin citanja stripa, ali je on definitivno bolji i jeftiniji od skidanja sa neta.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17836 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/11/2002 : 19:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa slusaj Bogi.Ja necu da stvaram nikakvu svadju ovdje.Ako bi reko sajt neki bi puno psovali mozda.Ja necu da niko psuje ovuda.Moderator najbolje zna dali ce bit frke ili ne ako kazem sajt.Heheheheeheheheeh kladim se da bi ti volio saznat sajt.Sta bi mi dao ako bi ti reko sajt.Nezaboravi da jedan disk skeniranih romana kosta puno.Nedavno na burzi jedan je tip prodavo skenirane romane.Sjecas li se.Taj tip je ulozio puno truda da skenira romane.Zamisli ti kad bi ja doso i reko na kojem sajtu mozes citat besplatne Alan Fordove.Pa to bi bila katastrofa za prodavaca skeniranih romana.Ubio bi boga u meni kad bi me sreo.Zato ja hocu da cujem moderatovo misljenje.

eh kakve sam ja gluposti pisao
i naravno citao

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/11/2002 : 03:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

sani,koliko imaš ljeta?

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 15/11/2002 : 11:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

sani,koliko imaš ljeta?

15 u vrh glave

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 15/11/2002 : 11:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
19 cm, koliko ti?

Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 15/11/2002 : 13:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
[quote]
.Nezaboravi da jedan disk skeniranih romana kosta puno.

daq, 1 dem.
a ovi sajtovi nisu novost

bogi_ripper@yahoo.com
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000