Poll Question:
Izaberite najboljeg recenzenta godine! Ovdje, dakle, ne igra ulogu pojedina recenzija nego cjelokupan rad na njima, broj napisanih od strane jednog autora u protekloj godini, njihova kvaliteta, čitljivost, informiranost...Uglavnom, sve što su forumaši napravili, napisali, izveli i podijelili sa nama treba sabrati u jednu konačnu ocjenu i izabrati onoga za kojega smatrate da je svojim radom najviše pridonio sajtu na ovaj način. Neka pobijedi najbolji!
P.S. Kako sam sastavio listu - u izbor su ušli svi pobjednici na natjecanju za recenziju godine plus oni koji su napisali najviše recenzija.Tu svakako treba izdvojiti dvoje ljudi:
1) DeeCay - 57 recenzija
2) King Warrior - 29 recenzija
Svaka čast majstori
Khm, zo:
Choices:
Weljko94
DeeCay
LordVader89
Grofica Varga
King Warrior
Acestroke
Jerry Krause
Paro
Bob Rok
Emir Pašanovic
Hrvoje 23
Mhejl
Mali_Mate
dcopic
mladjo
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Dala sam glas Kingu iako sam se dosta dvoumila između njega i DeeCay. Dee je enciklopedija i svih šiša ali Kingov ukus se više preklapa s mojim pa mi je pouzdaniji kada kopam što bi mogla kupiti. Eto, to je prevladalo.
Dala sam glas Kingu iako sam se dosta dvoumila između njega i DeeCay. Dee je enciklopedija i svih šiša ali Kingov ukus se više preklapa s mojim pa mi je pouzdaniji kada kopam što bi mogla kupiti. Eto, to je prevladalo.
I moj glas ide Kingu, mada sam se dovumio da ode i tebi, ali nekom sledećom prilikom
Možda bih ja napomenuo i BOC-a s njegovim tekstovima o stripu, no mislim da je izvan kategorije, više kao počasni recenzent. To su tekstovi o stripu iz Zareza, za koje se mora priznati da su izvanredno odrađeni...
Što da kažem, budući da sam urednik, nekako mi se ne priliči preferirati pojedince pa dajem diplomatsko rješenje; tako da sam mislio ovaj izbor prepustiti ljudstvu. Svatko se trudi biti najbolji na svome polju i najveće je priznanje ako ste sami zadovoljni s vlastitim recenzijama... Eto.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Dee naravno da je za tri koplja iznad svih. Samo Dee dosta više Zagorovih recenzija, prepusti to Kingu. Malo bi se više mogao okrenuti Nathanu, pa da počistimo one preostale epizode.
Originally posted by Jerry KrauseSamo Dee dosta više Zagorovih recenzija, prepusti to Kingu. Malo bi se više mogao okrenuti Nathanu, pa da počistimo one preostale epizode.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Dee naravno da je za tri koplja iznad svih. Samo Dee dosta više Zagorovih recenzija, prepusti to Kingu. Malo bi se više mogao okrenuti Nathanu, pa da počistimo one preostale epizode.
Dok me prođe Zagormanija... Ja ti imam faze i ne mogu si pomoći. Kad brijem po nečemu onda me neko vrijeme drži. Doć će i Nathan uskoro, imam ga već u planu.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."