Author |
Topic  |
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 28/02/2012 : 12:44:37
|
Oscar opet predviljiv. Iako je The Artist OK film ja sam navijao za Skorsesea. Hugo mi je bolji i vjerovatno je zasluživao da osvoji glavne nagrade u ovakvoj konkurenciji. Što se tiče najboljeg glumca, Dujardin je dobro odglumio, ali i Pit i Kluni i Oldman su bili bolji izbor. Kod žena, koliko god Strip bila dobra i svojom glumom izvukla loš film, Glen Clouz je bila moj favorit. Sve u svemu loša godina.
|
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 28/02/2012 : 12:50:02
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Poli
Njegovi filmi (gdje je samo redatelj) mi (u najvise primjera) nimalo ne smetaju dok mi je on iznimno iritantan. Ne mogu ga ni slusati ni gledati.
Pomalo kontradiktorno jer ga u njegovim filmovima uglavnom moraš i gledat i slušat
Šta si gledao od Woody-ja?
Ako smem da preporučim, Interiors je sjajan film, na tragu njegovog omiljenog filmaša Bergmana. Majstorski snimljena psihološka drama u kojoj Vudija nema ispred kamere ni u tragovima.
Moj favorit je ipak Hannah and Her Sisters. Tu se pojavljuje, ali u donekle epizodnoj ulozi. Iako se najpre smatra za darovitog scenaristu, ovde pokazuje da je odličan i kao režiser, spajajući romantiku, komediju, filozofiju i arhitekturu Njujorka bez grubih šavova. Michael Cane je neodoljivo trapav, a o Dianne Wiest ne treba trošiti reči. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
 |
|
zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts
Posted - 28/02/2012 : 12:54:14
|
Da se vratimo (ponovo) na temu, kako vam se čine filmovi koji su nagrađeni? Beren je izneo svoje mišljenje, šta kažu ostali? Zanimaju me The Artist, Payne je imao odličnih filmova ali za The Descendants sam čitao loše kritike, Iron Lady? |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 28/02/2012 : 13:09:08
|
quote: Originally posted by zorglub
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Poli
Njegovi filmi (gdje je samo redatelj) mi (u najvise primjera) nimalo ne smetaju dok mi je on iznimno iritantan. Ne mogu ga ni slusati ni gledati.
Pomalo kontradiktorno jer ga u njegovim filmovima uglavnom moraš i gledat i slušat
Šta si gledao od Woody-ja?
Ako smem da preporučim, Interiors je sjajan film, na tragu njegovog omiljenog filmaša Bergmana. Majstorski snimljena psihološka drama u kojoj Vudija nema ispred kamere ni u tragovima.
Moj favorit je ipak Hannah and Her Sisters. Tu se pojavljuje, ali u donekle epizodnoj ulozi. Iako se najpre smatra za darovitog scenaristu, ovde pokazuje da je odličan i kao režiser, spajajući romantiku, komediju, filozofiju i arhitekturu Njujorka bez grubih šavova. Michael Cane je neodoljivo trapav, a o Dianne Wiest ne treba trošiti reči.
Radio Days je lep film gde nema Woodya...mada ga cujes kao naratora. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 29/02/2012 : 09:09:41
|
Što su već bili Oscari? Da li je kojeg uhvatio We Need to Talk About Kevin? |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29632 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 01/03/2012 : 08:41:03
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by dr strangelove
Što su već bili Oscari? Da li je kojeg uhvatio We Need to Talk About Kevin?
Jesu ;) 'We need to talk about Kevin' nije bio nominovan ni za sta
Ni za šta? Daj nemoj jebat! A Kevin mi baš izgledao kao materijal za Oscara (meni drugi naj američki prošle godine).
uf, još nisam doživio da je neki moj favorit dobio Oscara. zapravo, mislim da nije nikad niti bio nominiran. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 01/03/2012 : 08:44:55
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by supermark
el ko gledao artista, jel valja ili je samo svršavanje na stara vremena?
Gled'o sam The Artist. Film je dosta dobar, super homage na stara vremena silent filmova, a bogami i puno je zabavan
a još gledam jutros što im bi kad su ga uvrstili u kino repertoar tu kod nas, a sad vidim da je to zbog Oscara  |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 04/03/2012 : 19:35:52
|
quote: Originally posted by Windwalker Na Drive sam zaboravio skroz da je iz ove godine. Pa jedan je od najboljih filmova u zadnjih 10 godina! Koji im je vrag???
Juce odgledao film. Americko njesra, ko po obicaju  |
 |
|
Topic  |
|