Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 03/02/2011 : 13:01:07
|
![](http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs029.snc4/33834_10150123971490429_76259180428_8344633_4224524_n.jpg)
![](http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1359.snc4/163140_10150124848870429_76259180428_8359159_4959521_n.jpg)
Od juče u Klubu ljubitelja stripova, od danas u Darkwoodu, od sutra u Alan Fordu i Tardisu.
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 03/02/2011 13:24:08
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17197 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 03/02/2011 : 16:14:42
|
quote: Originally posted by delboj
Je li naslov Noći praznog meseca 2. deo?
Yup. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17197 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 03/02/2011 : 16:50:25
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by delboj
Je li naslov Noći praznog meseca 2. deo?
Yup.
Hvala, tako sam i napisao. |
|
Ultras
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 03/02/2011 : 22:25:53
|
quote: Originally posted by Ultras
Podrška za Lavirint, samo napred !
Nadam se da ću već sledeće nedelje imati ove brojeve ![](icon_smile_approve.gif)
Jos jedan Lavirintaš![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) Sad nas ima sedam ako sam dobro brojao![](icon_smile_big.gif) Ajde Djole i taj broj 20 pa da krenem sa ZZCP ispocetka![](icon_smile_approve.gif) |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 04/02/2011 : 13:55:57
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Sad nas ima sedam ako sam dobro brojao![](icon_smile_big.gif)
Opet duplo vidiš. ![](icon_smile_big.gif) |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 04/02/2011 : 14:09:10
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Jos jedan Lavirintaš![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif)
Evo i ja sam pre nekih mesec dana zašao u hodnike Lavirinta.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Krenuo sam sa ZZCP, Neustrašivom karmom i Životinjskom Zorkom![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) i prezadovoljan sam, posebno Karmom.![](lol.gif) ![](hail.gif)
I nemojte da mi pričate kako su i Okružen mrtvima, Sergej i ostalo dobri stripovi jer nema šanse da i do počnem da pratim. Za sada.![](icon_smile_shy.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|