Poskidao sam cene koliko GOD je moglo - do nedelje u ponoć. Da se bar moji stalni kupci malo počaste. U ponedeljak - na normalne cene, sve što je lepo ima kraj. Sale, isklikći šta ti treba ali mi donesi Veverice. Još 12 oteh danas :)
Na pijaci, naravno. 50 din max. Ja ih kupujem kad naletim po toliko, a po Limundo 100, 150, čika-Jovu sam platio 250. Dž su a prelepe :) Deca rastu pa čitamo. Cimaju me iz Cro al' kako poslati, kako naplatiti? Nemam iskustva s tim.
Evo još nešto lepo sa moje police, sigurno ih se sećate Duplikate ću da frknem za neki dan na LimKup, većina je lepo očuvana, ove što nisu idu po 10/99d
Ni sam sv. Petar ne zna koliko su ih izdali, ali ono što sam ja nalazio je oko 130 naslova, što od B.Đonović, što od drugih izdavača, uključujući i "zelena" reizdanja i sl. Mislim da sam sada na 109 ili tako nešto :)
Prvu sam upisao.. Ali za drugu nemas broj.. I fali ti jedna rec "retko" u recenici u opisu knjige.. :) A vidi sta imas od ovoga sve da dopunim spisak.. Ti spiskovi se ne mogu naci na netu tako da je ovo vredan projekat :))
Zato sto sam naleteo na budalu kojoj fale 2 knjige a jedna je ova.. A meni fali 5.. I prodam danas neki album i kontam da imam za knjigu i ne vredi... A inace, te pri kraju su redje jer je mali tiraz...
@sawitch, paz' 'vamo ideja za ublažavanje "bolne" licitacije: nađeš mi negde jeftino Veverice i još ponešto lepo, zaradiš na meni 600-700 dindži "čistaka", a onda lepo otmeš tu knjigu od čoveka za 1700. To ti je isto kao da si je platio 1000, što nije toliko bolno Doduše ovaj ima da te mrzi ceo život ili da te poštuje isto toliko vremena :)
Naravno da hoćeš i naravno da treba da uzmeš pošteno zarađen dinar. I naravno da ćeš da mu mazneš knjigu, svaki put kad pogledaš na policu sa belim omotnicama - likovaćeš i biće ti merak :) Koliko puta si ušao u lopovski-maxy-diskont-pumpu-trafiku i dao iljadarku za gluposti.. ajde molim te... :)
Postenije je meni kada nekom ko je meni ucinio ja vratim dobrim... Nego da na njemu zaradjujem.. Ako ti to nadjem, rado cu se menjati.. I ti si imao za mene neke knjige pa nisi naplatio nego si menjao za nesto sto meni apsolutno ne treba a pitanje je veliko da li treba i tebi..
Inace, poslao sam ti danas paketinu... Sta mislis da ces moci da upotrebis uzmi, a sta mislis da ti nije ni za q. spakuj i doniraj bilo kojoj biblioteci jer bih ja uradio isto...
PS Unutra ti je jedan pokloncic za decu.. Kada otvoris, znaces odmah koji je..
samo praviš probleme... i da, naravno da treba da zaradiš, jer ako ti zaradiš, a ima "mesta" onda i ja malko zaradim, i time obojici lepo, tu nema ništa loše :) nemoj molim te da praviš probleme...